Olena84 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A do kiedy maja ta karme, na ile jeszcze im starczy? Moge sie do nich przejechac, szkoda psiakow:( Quote
koosiek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Już im się skończyła :( Ok, to jak będziesz mogła daj mi proszę znać na pw, jakoś się umówimy. Quote
koosiek Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Uaktualniłam rozliczenie i niestety nie wygląda już tak dobrze :([FONT=Comic Sans MS] 631,80 zł [/FONT]na minusie :( Quote
paulinken Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Może chociaż bazarkiem ktoś wspomoże? Quote
koosiek Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Do Bossa w czwartek przyjedzie wet załatwiony przez panią z fundacji Przytul Psa - bardzo dziękuję! - obetnie mu zawijające się pazury. W weekend jest festyn w Koniku Nowym, na cmentarzu dla zwierząt. Może ktoś chciałby pojechać tam z Bossem? Ja niestety nie dam rady, mój tymczas ma w piątek operację, będę musiała się nim zająć, do tego w sobotę ślub kuzyna... Mam chusteczkę "SZUKAM DOMU", mam kaganiec dla niego (raczej na odczepnego, bo Boss jest bardzo łagodny) - ale nie dam rady tam pojechać :( A szkoda, bo kilka psów chętnie bym zabrała... Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Na ktora ten festyn? Nie wiem czy dam rade. Mam rodzien z nad morza w weekend, ale wiem ze obiecalam jechac z karma, czy oni maja karme, czy nadal nic? Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 przepraszam, wstyd mi ale się zakręciłam od kiedy deklarowałam swoje 15,00zł /dziś chce uzupełnić wszystkie wpłaty/ przepraszam za zamieszanie Quote
Olena84 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Matko juz teraz nie wiem co zrobic z tym dlugiem, myslalam ze jest zdecydowanie mniejszy! Quote
koosiek Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Olena, tam najlepiej jest chyba być między 11 a 16. Chłopaki są w Jeziórku obok Ustanowa. Karmę już mają, doszła wczoraj :) moca35 napisał(a):przepraszam, wstyd mi ale się zakręciłam od kiedy deklarowałam swoje 15,00zł /dziś chce uzupełnić wszystkie wpłaty/ przepraszam za zamieszanie Sprawdziłam, od 19.06. Dzięki! Quote
Olena84 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nie dam rady:(, liczylam ze z rana, o tej porze bede 50 km poza Wawa:(, a to tylko w sobote i tylko wtedy? A mzoe sa inne takie pikniki? Quote
koosiek Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 W sobotę i niedzielę. Jest jeszcze chyba w najbliższym czasie marsz nie-milczenia, ale nie mam pojęcia, kiedy i gdzie dokładnie :/ Będę musiała poszukać w necie. Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dzięki, właśnie się odnajduje i okazało się ze podniosłam deklaracje na 25zł I wpłaty dokonałam 22.06./za czerwiec/ nie dodałam nicka z dogo więc jest zaksięgowana na Monika C. z Psar II wpłata 29.07. /za lipiec i sierpień/ jutro wpłacam za wrzesień i październik przepraszam za zamieszanie ale starość nie radość ;) Quote
koosiek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dzięki :) Nowe zdjęcia chłopaków od wolontariuszy, którzy z nimi wychodzą: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Przepraszam ze nie wysłałam jeszcze kasy z bazarku, ale znowu zapomniałam wczesniej kody do przelewów zamówić czekam już ponad tydzień :( mam nadzieję że w poniedziałek będą ... Quote
koosiek Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Nie ma sprawy, jeszcze raz dziękuję za bazarek :) Quote
edek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Przepraszam bardzo dopiero teraz zauważyłam, że nie zapłaciłam stałej za wrzesien dzisiaj zrobię przelew. Przelew juz zrobiłam Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dopiero dziś dostałam kody, przepraszam - poleciał przelew . Quote
koosiek Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Przepraszam za ciszę, jutro uaktualnię rozliczenie. Pod koniec przyszłego tygodnia skończy się chłopakom karma :( Quote
koosiek Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Hugo i Boss dzięki fundacji Przytul Psa zostali wykastrowani. Uzupełniłam post rozliczeniowy. Chłopaki są na ogromnym minusie :( Pilnie potrzebna kasa, bo nie ma czym zapłacić za hotel :( W przyszłym tygodniu będę miała lepszy dostęp do komputera, to może uda mi się wreszcie sklecić bazarek... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 No to na tym jakże cichym wątku zaproszę na bazarek m. in dla Hugo i Bossa [FONT="][FONT=Book Antiqua]M[/FONT][FONT="]IKOŁAJOWO[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts