Nati28 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Zapiszcie mnie jako osobe od pielegnacji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1968 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 [B]1. Imię: ROBIN 2. Wiek: OKOŁO 1,5 ROKU /MOŻE MŁODSZY/ 3. Waga: 8 KG - 10 KG 4. Płeć: SAMIEC 5. Miejsce pobytu: TARNOBRZEG 6. Stan zdrowia: ZDROWIUTKI 7. Sterylizacja: NIESTETY NIE 8. Szczepienia: TAK 9. Stosunek do ludzi: NIESAMOWICIE PRZYJACIELSKI PSIAK /KANAPOWIEC/ 10. Stosunek do dzieci: KOCHA DZIECIAKI 11. Stosunek do kotów: NIE SPRAWDZONY 12. Stosunek do psów: MAŁY SZCZEKACZ 13. Opis charakteru: ŻYWIOŁOWY, PRZYJACIELSKI, ZACHOWUJE CZYSTOŚĆ W DOMU, UMIE CHODZIĆ NA SMYCZY 14. Wątek: NIE POSIADA 15. Zdjęcie:[/B] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TNL3wISQ0vI/AAAAAAAAGTg/Q24jYg6lkP4/s512/Obraz%20015.jpg[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TNL4DGZAYAI/AAAAAAAAGUY/FBEY7sVdgsg/s512/Obraz%20031.jpg[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TNL3_PIC3NI/AAAAAAAAGUI/Kjtjet-cZaY/s512/Obraz%20027.jpg[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TNL33zA5o6I/AAAAAAAAGT0/kcx2gY-1wPk/s512/Obraz%20021.jpg[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TNL3zj2PXYI/AAAAAAAAGTo/NYBFTZo3pdc/s512/Obraz%20018.jpg[/IMG] KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI [email][email protected][/email] tel. 500 649 910 po godz. 20-tej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina. Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mnie możecie dopisać do pomocy w robieniu ogłoszeń, i jeśli to też się kwalifikuje, to mogłabym robić darmowe sesje foto psom np. do ogłoszeń. Lecz niestety jedynie na terenie Chełma (woj. lubelskie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred PIRANHA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Basiu fajny ten Rubin, wez sobie z poczatku watku wzor zgloszenia i uzupelnij o nim:-) na razie nie mamy wysypu więc i jego sie wcisnie (sorki ze ja sie tak rządze ale coz jako pomysłodawczyni mam nadzieje mi wybaczycie :-)) o Karolina tez chce robic ogloszenia, troche chlopaka poreklamujemy tylko wypelnij wzor ogloszenia zebysmy cos wiecej o nim wiedzieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1968 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 oczywiście zaraz tutaj wkleję wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
as_ko Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 zapiszę sobie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred PIRANHA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Basiu a gdzie on przebywa? w sensie u kogo? dałoby sie go ostrzyc? jakby go stylowo ostrzygł i zrobił dobre foty to by znalazł swego człowieka bankowo:-) charakter ma fajny, zdrowy jest, ludzie lubią kudłacze:-) zgłaszałas go tez na watek kudlaczy? neich go podepna tez pod swoje ogloszenia kudlatych psow:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1968 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 nie nie zgłaszałam go - Rubin jest na DT. Zapytam znajomej fryzjerki czy go "wyczesze". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred PIRANHA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 fajny ma charakterek, mysle ze jakby go podstrzygł i ogłosił z ładnymi fotami to coś się znajdzie:-) koniecznie daj go na kudlacze niech go podepna pod swoje ogloszenia:-) czyli generalnie to co poza oglaszaniem go potrzebujesz? dt rozumiem jest do momentu znalezienia domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1968 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 generalnie ogłoszenia, nooo jesli znalazłby sie DT dla niego to byłoby tez cudnie, bo mamy obecnie bez dachu nad głową kolejjne psiaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borówka16 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Też uważam ,że na kudłacze koniecznie małego wrzucić trzeba :) A tak jak teraz go widzę i czytam o charakterze to on mi pod hawańczyka podchodzi :razz: ;) Wstaw Basiu tekst do ogłoszeń, to jakoś podzielimy się ogłoszeniami z Karoliną ;) Oczywiście, gdyby był po fryzjerze + lepsze fotki (mam tu na myśli robione lustrzanką) to szybciej na pewno do domku by poszedł. Niestety nie wiem ,kto w Waszych okolicach cyknął by takie zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borówka16 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 [INDENT]Wystawiłam bazarek na nazwę dla skarpety yorków : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198037-Bazar-na-nazwę-dla-yorkowej-skarpety-!-Zgłoszenie-nazwy-tylko-3-zł-!?p=15908508#post15908508"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1980...8#post15908508[/COLOR][/URL] [COLOR=#4444ff];-)[/COLOR] [/INDENT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyS Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 [quote name='Karolina.']Mnie możecie dopisać do pomocy w robieniu ogłoszeń, i jeśli to też się kwalifikuje, to mogłabym robić darmowe sesje foto psom np. do ogłoszeń. Lecz niestety jedynie na terenie Chełma (woj. lubelskie).[/QUOTE] Good point, zapomniałam o sesjach, dzięki :) [quote name='Borówka16']Też uważam ,że na kudłacze koniecznie małego wrzucić trzeba :) A tak jak teraz go widzę i czytam o charakterze to on mi pod hawańczyka podchodzi :razz: ;) Wstaw Basiu tekst do ogłoszeń, to jakoś podzielimy się ogłoszeniami z Karoliną ;) Oczywiście, gdyby był po fryzjerze + lepsze fotki (mam tu na myśli robione lustrzanką) to szybciej na pewno do domku by poszedł. Niestety nie wiem ,kto w Waszych okolicach cyknął by takie zdjęcia.[/QUOTE] Borówka, ja napiszę tekst do ogłoszeń taki marketingowy, ale jak wrócę ze schroniska, więc dziś po południu będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julkita Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Ja mogę dać DT dla yorka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred PIRANHA Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 sprawdzamy czy jest jakis york aktualnie w ktoryms schronisku niedawno był 9cioletni ale ma juz ds, w kielcach znaleziono yorka kilkuletniego ale na razie szukają właścicieli powysyłałysmy wiadomosci do ludzi prowadzących wątki adopcyjne schronisk w całej polski, zobaczymy czy nie ma gdzies jakiejs bidy... Julkita a powiedz cos wiecej o sobie jako dt, wejdz na poczatek watku tam jest wzor wypełniania zgłoszenia do dt, wypełnij prosze, napewno przyjdzie czas jak skorzystamy z Twojej pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borówka16 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 [quote name='julkita']Ja mogę dać DT dla kazdego yorka. Albo z chęcią zaadoptuję, ale starszego yorka. (ponad 7 lat) Czy jakieś pieski czekają na domek?[/QUOTE] Na razie nie ma żadnego yorka szukającego DT/DS (na szczęście ;) ) Ale na pewno kiedyś się bardzo przydasz jako DT oraz DS :) Wypełnij tylko proszę wzór zgłoszeniowy DT ,z pierwszej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julkita Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 1. Nick: julkita 2. Miasto: Sulejówek k.Warszawy 3. Doświadczenie: 2 kundelki i owczarek podhalański oraz obecnie 11-letnia pudliczka, opieka przez 3 tygodnie nad dwoma labradorami retriever 4. Jakie psy może przyjąć: małe, do 8 kg, raczej yorki 5. Na ile: do znalezienia DS 6. Płatny (za ile?)/Bezpłatny/Zwrot za karmę i weta: zwrot za karmę i weta 7. Warunki mieszkaniowe: mały dom jednorodzinny oraz duży ogród, obok w drugim domu mieszka babcia i pod naszą nieobecność w ciągu dnia wypuszczałaby pieski na siusiu 8. Własne zwierzęta: pudliczka 11 lat, otwarta na inne zwierzęta 9. Kontakt z dziećmi: brak 10. Wychowanie (czego DT jest w stanie psa nauczyć): ew. jakiś komend: siad, leżeć itp. oraz takie by były normalnymi psiakami domowymi jak moja 11. Opieka weterynaryjna: w Sulejówku jest bodajże 3 weterynarzy, ew. porady od męża siostry mojej bratowej (jest weterynarzem, ale w warszawskiej klinice) 12. Możliwość opieki nad psem chorym: nie 13. Możliwość przeprowadzenia kwarantanny/izolacji: nie Gdy będą jakieś oferty to proszę pisać na: [email][email protected][/email] Mój DT już nieaktualny. Przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borówka16 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Cudna pudlica :loveu: A jakiego pudelka chcesz adoptować ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julkita Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/1902...-u-Arktyki-%29[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVV Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 [quote name='Borówka16'][INDENT]Wystawiłam bazarek na nazwę dla skarpety yorków : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198037-Bazar-na-nazwę-dla-yorkowej-skarpety-!-Zgłoszenie-nazwy-tylko-3-zł-!?p=15908508#post15908508"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1980...8#post15908508[/COLOR][/URL] [COLOR=#4444ff];-)[/COLOR] [/INDENT][/QUOTE] Borowka ja nie moge otworzyc tej strony .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyS Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 [quote name='IVV']Borowka ja nie moge otworzyc tej strony ....[/QUOTE] Bo wątek jest usunięty, nie wiem czemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVV Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 ?????........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borówka16 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Dostałam wiadomość od moda w sprawie bazarku o takiej treści : [INDENT][I]Witam, Twój bazarek łamał regulamin i został usunięty. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem bazarku. Pozdrawiam.[/I] [/INDENT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred PIRANHA Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 no to czytaj:-) dziewczyny znacie kogoś z okolic Tarnobrzega kto by mogł za darmo zrobić fryzurę Robinowi i porobic mu sesje do ogłoszen? jestem pewna ze jakby go obciachał i obfocił to szybko domek by sie znalazł:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1968 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 ja się dowiedziałam dzisiaj że Robin był u fryza i te kolejne zdjęcia to po fryzjerze już - i to moja koleżanka go strzygła. Ujęcia może są niezbyt dobre. ASle chłopak jest miodzik jesli chodzi o charakter. Ja go moge jeszcze raz dotransportowac do fryza i zrobić w gabinecie zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts