Kava Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pani marysiu, kod bankowy ktory wynalazlam w internecie jest inny: Spsjplp1 jestem troche zdezorientowana ktory jest w koncu wlasciwy zanim cos przekaze chcialabym miec pewnosc prosze o kontakt mari23 napisał(a):pytałam w bs środa śląska o iban i podali mi tak: Dla wplat z zagranicy bs środa sląska nr: Pl 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010 (do numeru konta dodać pl tylko) swift: Poluplpr to mały, powiatowy bank, ale z wielkim sercem - pomaga nam użyczając konta bezpłatnie! Bardzo, bardzo gorąco dziękuję wam wszystkim za odzew, za serce, za pomoc !!!!!!!!!!!! Quote
mari23 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='Kava']Pani marysiu, kod bankowy ktory wynalazlam w internecie jest inny: Spsjplp1 jestem troche zdezorientowana ktory jest w koncu wlasciwy zanim cos przekaze chcialabym miec pewnosc prosze o kontakt jutro jeszcze raz zapytam.... to taki mały bank, powiatowy tylko, pewnie nie mają wpłat zagranicznych... Dzisiaj sam doktor Tomek oglądał Grety łapki i osobiście zmieniał opatrunki.... jest dobrze, a to, co się sączy, to może być nie tyle ropa, co płyn z rozerwanej torebki stawowej, obrzęku nie ma, jest nadzieja, że będzie dobrze...druga łapa ma opatrunek suchy! a sunia.... aż trudno uwierzyć, że od wakacji uciekała od ludzi i nie dała się złapać.... teraz tuli się i rozdaje buziaczki, a tak patrzy.... nie w oczy - prosto w serce patrzy! i nawet brzuszek do głaskania daje :) Quote
kamilqax95x Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zapraszam na bazarek !! Plakaty dla Waszych pasiaków=pomoc ttb szczecin !! Ekstra cena !! do 30.12.2010 http://www.dogomania.pl/threads/198212-Super-PLAKATY-w-extra-cenie!-NA-TTB-SZCZECIN-!!-ZAPRASZAM-!!?p=15923036#post15923036 Quote
Ladymonia0610 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mani2000 napisał(a):moge jakoś pomóc? Oczywiście ...potrzebna jest pomoc Finansowa ale i robienie ogłoszeń -znalezć dom dla suczki musimy. Quote
kamilqax95x Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='kamilqax95x'] !! UWAGA !! Cena plakatów została zmieniona z 25 na 20 zł !! :razz::cool3: Mam nadzieje ze teraz Wam będzie bardziej pasowała : ) Pozdrawiam Kamila Zapraszam na bazarem bardzo się przydadzą w ogłaszaniu psów bo się rzucają w oczy :) http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010 Quote
justika Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Bardzo proszę o informację, czy pieniądze przesyłane doszły już na konto. Namówiłam kolezankę z pracy do wpłaty i chciałabym mieć pewność, że wszystko jest ok:) Quote
Kava Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kochane cioteczki, proponuje na pierwszej stronie dokumentowac ile i od kogo wplynelo kasy. latam na NK ze skarbonka i podobno cos juz tam wpadlo... pani Marysiu... udalo sie cos z tym SWIFT-em dowiedziec? jak tam Greta dzis sie czuje... nasza sliczna malutka? ma pani racje, jej oczki patrza przenikliwie ,,,,,, w moim sercu znalazla juz duuuuuzo miejsca.... mizianki w ten zimowy poranek Quote
Ladymonia0610 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kava napisał(a):Kochane cioteczki, proponuje na pierwszej stronie dokumentowac ile i od kogo wplynelo kasy. latam na NK ze skarbonka i podobno cos juz tam wpadlo... pani Marysiu... udalo sie cos z tym SWIFT-em dowiedziec? jak tam Greta dzis sie czuje... nasza sliczna malutka? ma pani racje, jej oczki patrza przenikliwie ,,,,,, w moim sercu znalazla juz duuuuuzo miejsca.... mizianki w ten zimowy poranek Cioteczki kochane :) Pani Marysia wszystkie wpłaty napisze na wątku.Ale najpierw musi iść do banku po wyciągi i spokojnie przejrzec i dopiero napisze:) Jesteście Wielkie:) Bardzo Wam Dziękujemy za pomoc:) Quote
mari23 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Kava napisał(a):Kochane cioteczki, proponuje na pierwszej stronie dokumentowac ile i od kogo wplynelo kasy. latam na NK ze skarbonka i podobno cos juz tam wpadlo... pani Marysiu... udalo sie cos z tym SWIFT-em dowiedziec? jak tam Greta dzis sie czuje... nasza sliczna malutka? ma pani racje, jej oczki patrza przenikliwie ,,,,,, w moim sercu znalazla juz duuuuuzo miejsca.... mizianki w ten zimowy poranek SWIFT podany przeze mnie (a raczej Bank Spóldzielczy Środa Śląska) to Swift Banku Polskiej Spółdzielczości, przez który takie wpłaty (poprzez IBAN czyli PL i nr konta) trafiają tam, gdzie powinny pani raz jeszcze podała Swift: POLUPLPR pierwsze wpłaty już są ka koncie - razem 113 złotych, po południu wezmę z banku wyciągi i podam listę wpłat nad naszą-klasą się zastanawiam, jak podawać, bo i moi znajomi obiecali wpłaty - gdzie zamieścić listę? pod zdjęciem? Quote
Kava Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Pani Marysiu, dziekuje bardzo, przekazuje zaraz (online) od nas bedzie szlo ok. 2-3 dni na NK nie ma chyba innej mozliwosci jak pod zdjeciem podawac aktualnosci i puszczac w obieg poprzez polecanie..... ja mam u siebie takze zdjecia Grety i trabie ciagle takze naSledziku, i ja mam kilku chetnych .... Mizianki dla Grety.... taka dzielna dziewczynka.... Quote
Mani2000 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ja moge zająć sie ogłoszeniami musiała bym wiedzieć na jakich stronach ma zrobione ogłoszenia? Quote
mari23 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Kava napisał(a):Pani Marysiu, dziekuje bardzo, przekazuje zaraz (online) od nas bedzie szlo ok. 2-3 dni na NK nie ma chyba innej mozliwosci jak pod zdjeciem podawac aktualnosci i puszczac w obieg poprzez polecanie..... ja mam u siebie takze zdjecia Grety i trabie ciagle takze naSledziku, i ja mam kilku chetnych .... Mizianki dla Grety.... taka dzielna dziewczynka.... nie zdążyłam dzisiaj do banku, pracują do 15-tej.... ja też ;) ale podam wcześniejsze wpłaty: 10,- pani Kinga Sz. z Mosiny:loveu: 10,- Aleksandra G. - Długokąty:loveu: 15,- Marta K.- Poznań:loveu: 33,- Małgorzata R.- Kamienna Góra:loveu: 45,- płacę z allegro (aukcja cegiełkowa):loveu: Razem 113 złotych!!!:multi: Dziękujemy !!! a u Grety.... problem.... ona w przychodni poczuła się chyba u siebie i ostro dzisiaj zaatakowała jednego pana.... tylko jednego.... może kogoś jej przypominał, a może broni "swojego" terenu.... jedna łapa jest całkiem ładna, ale druga wciąż nie bardzo - jest wyciek, pomimo opatrunków specjalnych z czymś bardzo drogim... ze srebrem chyba, no i wogole najlepsze leki dostaje, codziennie oględziny weterynarza... ona jest cudowna - znosi to wszystko z wielka cierpliwością, tuli się do człowieka, jest klopot przy wychodzeniu - ona tez chce iść ;) a co do ogłoszeń - oprócz naszej-klasy nie miała chyba innych.... jeszcze długo będzie ten gips, potem zdjęcie go i wyciągnięcie śrub + sterylizacja.... ale gdyby domek znalazł się jeszcze w trakcie leczenia i zaopiekował się - byłoby cudownie! a koszty pokryjemy... Greta bardzo jest spragniona miłości, spragniona kontaktu z człowiekiem! Quote
Poker Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 fajnie ,że ludzie wpłacają.Ale jeżeli mogę coś zasugerować, to może nie wpisuj pełnych imion i nazwisk darczyńców i jeszcze nazwę miejscowości, chyba że wiesz ,że nie mają niczego przeciwko. Ja bym była wkurzona.Lepiej tylko imię i 1.literę nazwiska. Quote
mari23 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Poker napisał(a):fajnie ,że ludzie wpłacają.Ale jeżeli mogę coś zasugerować, to może nie wpisuj pełnych imion i nazwisk darczyńców i jeszcze nazwę miejscowości, chyba że wiesz ,że nie mają niczego przeciwko. Ja bym była wkurzona.Lepiej tylko imię i 1.literę nazwiska. chodzi o to, że wpłacają ludzie z naszej-klasy, nie tylko z dogomanii, ale ja też miałam takie same wątpliwości, żeby nazwisk nie podawać... sęk w tym, że jedni by chcieli, inni nie.... i badź tu mądry człowieku, którzy są którzy ;) podam niepełne dane, jakby ktoś chciał sprawdzić, czy to akurat ta wplata - odpowiem na PW: oto długa lista darczyńców: 10,- Magdalena B. z Poznania (allegro):loveu: 5,- Agnieszka M. z Radomia - cegiełka:loveu: 5,50 Marzena O. - Oborniki:loveu: 10,- Justyna N. Wałbrzych:loveu: 15,- Violetta R. z Warszawy:loveu: 15,- Ewelina T. ze Starachowic:loveu: 30,- ranias dla Grety:loveu: 50,- Paweł Piotr W. z Wrocławia:loveu: 50,- Justika dla Grety 200,- Justyna Irena O. z Warszawy - dla Grety niech zazna w życiu szczęścia:loveu: 20,- Urszula W. z Jelenie Gory - pomóżmy Grecie - na operację i leczenie:loveu: 30,- Małgorzata F. z Trzebini:loveu: 440,50 zł razem plus 113 zł = 553,50:crazyeye: Greta pięknie dziękuje !!!! Quote
Mani2000 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 moge zając sie ogłoszeniami tylko dajcie mi tekst ogłoszeń Quote
mari23 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Mani2000 napisał(a):moge zając sie ogłoszeniami tylko dajcie mi tekst ogłoszeń bardzo, bardzo dziękujemy! pomyślę nad tekstem.... Quote
Mani2000 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dobrze poczekam czy ona ma na jakis stronach ma ogłoszenia? Quote
mari23 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Mani2000 napisał(a):dobrze poczekam czy ona ma na jakis stronach ma ogłoszenia? na naszej-klasie na moim prywatnym i stowarzyszenia.... no, nie tylko- wielu życzliwych i pomagających znajomych dodało też do siebie, ale to prośba o pomoc finansową na leczenie - tekst jest taki, jak tu w 1 poście Quote
Poker Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wpłaciłam na Gretę 50 zł ,a tu jest bazarek na nią.Wejście na niego kosztuje 3 zł :evil_lol:, ale warto. http://www.dogomania.pl/threads/198273-W-ROBOCIE-By-Amisia-mog%C5%82a-chodzi%C4%87-popatrz-za-3-z%C5%82-na-zwierz%C4%99ta-z-mojej-podr%C3%B3%C5%BCy.?p=15929722#post15929722 Quote
mari23 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Greta dziękuje za wpłaty: 20,-zł - Joanna S. z Wrocławia:loveu: 30,- zł Agata L. z Wrocławia:loveu: 50,- zł Robert K., Trzebinia:loveu: 90,- zł skarbonka dla Grety - Ewa Maria J., Ustanów:loveu: 90,- zł Mirosław M. K., Warszawa:loveu: 25,- zł przelew z PAYU - płacę z allegro:loveu: 5,- zł Paulina H., PN:loveu: 20,-zł jabol17777 (Adam J. z Rybnika):loveu: 330,-zł to suma wpłat plus poprzednie 553,50 = 883,50 zł:crazyeye::crazyeye::multi: Quote
Recommended Posts