Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, jestem z wami duchem, czytam wątek, kibicuję i nadziwić się nie mogę,co można zrobić w 5:) sama przyciągam też co mogę do białego:)

Posted

[B]
Wątek bernardynki.[/B].. dostała na imię KAMI, bo boska jest.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-wychudzona-bardzo-g%C5%82odna-i-ogromna_-potencjalne-quot-zagro%C5%BCenie-quot-na-wsi?p=16895205#post16895205[/URL]

Posted

[quote name='gawronka']Dziewczyny, któraś będzie w Białym? Kupiłabym 2 worki karmy dla sunki. Zawsze to coś. Może Pipi?:roll:
Piękna jest i strasznie chuda :shake:[/QUOTE]

Ja jestem codziennie w Białym . Zostawiam ci na pw informacje.

Posted

[quote name='gawronka']Dziewczyny, któraś będzie w Białym? Kupiłabym 2 worki karmy dla sunki. Zawsze to coś. Może Pipi?:roll:
Piękna jest i strasznie chuda :shake:[/QUOTE]
Gawronka ja Cię wycałuję i wyściskam jak tylko będę miała okazję!!!!
Dziękuję! Naprawdę dziękuję. Nie wiem jak się Tobie odwdzięcz!

Posted

[quote name='gawronka']Dziewczyny, przestańcie :oops: karmę (2 worki po 10 kg) już dostarczyłam do doris66 :cool1:[/QUOTE]
Boziu 20 kg :)
Dobra z Ciebie dusza naprawdę :) Po wszystkich odpustach będziemy chwalić :)

Posted

Dobra drogie forumowiczki i forumowicze to ja jadę do Knoryd i zabiorę ją na tymczas do siebie. Już kontaktowałam się telefonicznie w tej sprawie z Buniaaga. Po powocie zdjęcia i relacja :)

Posted

[quote name='joi']Dobra drogie forumowiczki i forumowicze to ja jadę do Knoryd i zabiorę ją na tymczas do siebie. Już kontaktowałam się telefonicznie w tej sprawie z Buniaaga. Po powocie zdjęcia i relacja :)[/QUOTE]
Suuuuuuuuuuper!!!
Ale Joi my mamy dla niej 20 kg karmy od Gawronki! Może wieczorem? Dasz radę? Podaj mi swój nr na pw jeśli możesz to jakoś zorganizujemy transport karmy.

Posted

Karma chyba jest w Bialymstoku jeszcze u doris66 w pracy, to joi moze po drodze odebrać? chyba tak bedzie najprościej.
Trzymam kciuki za to zeby sunia do auta weszla.
[B][COLOR="#ff00ff"]Joi, Halinko[/COLOR][/B], bardzo dziekujemy. Zawsze jestescie tam gdzie potrzeba. Wielkie słowa uznania.

Posted

[quote name='Pipi']
[B][COLOR="#ff00ff"]Joi, Halinko[/COLOR][/B], bardzo dziekujemy. Zawsze jestescie tam gdzie potrzeba. Wielkie słowa uznania.[/QUOTE]
Ja chyba Was wszystkich nie wychwalę do końca życia :) Dziękujemy Wam bardzo za pomoc!! Naprawdę bardzo bardzo bardzo dziękujemy :)
I oczywiście oferujemy swoją pomoc w rozgłaszaniu, poszukiwaniu domu. Nie zostawiamy Wam psa i po sprawie :) Co to to nie :)
bardzo chętnie zaangażujemy się dalej. Tylko trochę nas nakierować musicie.

Posted

Karma jest u mnie w pracy. Już z Joi załatwiony odbiór. Spoko. Kami z głodu nie umrze. Joi dzieki za pomoc, jesteś wielka. Moze kiedys bedziemy mogły sie odwdzięczyć w jakis sensowny sposób. Wiesz jak nas znaleźc jaby coś. Pozdrawiam.

Posted

Joi dziękuje dziękuję dziękuję,dziękuję:) za taki odruch serca i tak szybką akcję !!!!!
Wiem po rozmowie Joi że sunia dała się sposobem na kiełbaskę zwabić do auta,podróż przebiega spokojnie sunia podziwia widoki:) na resztę info czekamy od samej Joi.

Posted

[quote name='anecik60']dziekuje Gawronka za karme i wsparcie:), dzisiaj naje sie malutka Kami:)
wyslalam emeila do fundacji emir z prosba o pomoc[/QUOTE]
anecik60 dobry pomysł miałaś z tą Fundacją!
Fundacji dziękujemy za zainteresowanie:)

Posted

ja tez dziekuje wszystkim:)
super ze Kami jest juz bezpieczna, a widomo czy pies pojdzie pod fundacje czy zostanie u joi na dt?
to pewna mila osobka podradzila mi ta fundacje:), ja tylko wyslalam tam meila:)

Posted

Ot jakie skromne te moje bielskowe dziewczyny :) tylko maila wysłała, tylko karmę kupiła, tylko to tylko tamto :)
No już nie ma co się tak skromnie wstydzić. Odwaliłyście kawał niezłej roboty.
Gawronko Ciebie do bielskowych zaliczyłam więc mam nadzieję, że się nie obrazisz za to? :)

Posted

:) Kochani już jesteśmy w domu. Fotorelacja i wszystko o bernardynce na jej wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-wychudzona-bardzo-g%C5%82odna-i-ogromna_-potencjalne-quot-zagro%C5%BCenie-quot-na-wsi/page2[/url]