Vicky62 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nie ma za co. Wspieram Was całym sercem i trzymam kciuki :thumbs: Quote
magda7k Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dziewczyny, jestem z wami duchem, czytam wątek, kibicuję i nadziwić się nie mogę,co można zrobić w 5:) sama przyciągam też co mogę do białego:) Quote
zuzlikowa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [B] Wątek bernardynki.[/B].. dostała na imię KAMI, bo boska jest. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-wychudzona-bardzo-g%C5%82odna-i-ogromna_-potencjalne-quot-zagro%C5%BCenie-quot-na-wsi?p=16895205#post16895205[/URL] Quote
buniaaga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 dziękujemy zuzlikowa.Wysłałam Ci mailem zdjęcia i nr tel do mnie Quote
gawronka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziewczyny, któraś będzie w Białym? Kupiłabym 2 worki karmy dla sunki. Zawsze to coś. Może Pipi?:roll: Piękna jest i strasznie chuda :shake: Quote
doris66 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='gawronka']Dziewczyny, któraś będzie w Białym? Kupiłabym 2 worki karmy dla sunki. Zawsze to coś. Może Pipi?:roll: Piękna jest i strasznie chuda :shake:[/QUOTE] Ja jestem codziennie w Białym . Zostawiam ci na pw informacje. Quote
anecik60 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 dziekuje Gawronka za karme i wsparcie:), dzisiaj naje sie malutka Kami:) wyslalam emeila do fundacji emir z prosba o pomoc Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='gawronka']Dziewczyny, któraś będzie w Białym? Kupiłabym 2 worki karmy dla sunki. Zawsze to coś. Może Pipi?:roll: Piękna jest i strasznie chuda :shake:[/QUOTE] Gawronka ja Cię wycałuję i wyściskam jak tylko będę miała okazję!!!! Dziękuję! Naprawdę dziękuję. Nie wiem jak się Tobie odwdzięcz! Quote
gawronka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziewczyny, przestańcie :oops: karmę (2 worki po 10 kg) już dostarczyłam do doris66 :cool1: Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='gawronka']Dziewczyny, przestańcie :oops: karmę (2 worki po 10 kg) już dostarczyłam do doris66 :cool1:[/QUOTE] Boziu 20 kg :) Dobra z Ciebie dusza naprawdę :) Po wszystkich odpustach będziemy chwalić :) Quote
joi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dobra drogie forumowiczki i forumowicze to ja jadę do Knoryd i zabiorę ją na tymczas do siebie. Już kontaktowałam się telefonicznie w tej sprawie z Buniaaga. Po powocie zdjęcia i relacja :) Quote
Vicky62 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jejku superrr! ,a nie mówiłam, że jesteście wspaniałe, taka szybka akcja, to rewelacja :-) Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='joi']Dobra drogie forumowiczki i forumowicze to ja jadę do Knoryd i zabiorę ją na tymczas do siebie. Już kontaktowałam się telefonicznie w tej sprawie z Buniaaga. Po powocie zdjęcia i relacja :)[/QUOTE] Suuuuuuuuuuper!!! Ale Joi my mamy dla niej 20 kg karmy od Gawronki! Może wieczorem? Dasz radę? Podaj mi swój nr na pw jeśli możesz to jakoś zorganizujemy transport karmy. Quote
Pipi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Karma chyba jest w Bialymstoku jeszcze u doris66 w pracy, to joi moze po drodze odebrać? chyba tak bedzie najprościej. Trzymam kciuki za to zeby sunia do auta weszla. [B][COLOR="#ff00ff"]Joi, Halinko[/COLOR][/B], bardzo dziekujemy. Zawsze jestescie tam gdzie potrzeba. Wielkie słowa uznania. Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Pipi'] [B][COLOR="#ff00ff"]Joi, Halinko[/COLOR][/B], bardzo dziekujemy. Zawsze jestescie tam gdzie potrzeba. Wielkie słowa uznania.[/QUOTE] Ja chyba Was wszystkich nie wychwalę do końca życia :) Dziękujemy Wam bardzo za pomoc!! Naprawdę bardzo bardzo bardzo dziękujemy :) I oczywiście oferujemy swoją pomoc w rozgłaszaniu, poszukiwaniu domu. Nie zostawiamy Wam psa i po sprawie :) Co to to nie :) bardzo chętnie zaangażujemy się dalej. Tylko trochę nas nakierować musicie. Quote
doris66 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Karma jest u mnie w pracy. Już z Joi załatwiony odbiór. Spoko. Kami z głodu nie umrze. Joi dzieki za pomoc, jesteś wielka. Moze kiedys bedziemy mogły sie odwdzięczyć w jakis sensowny sposób. Wiesz jak nas znaleźc jaby coś. Pozdrawiam. Quote
buniaaga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Joi dziękuje dziękuję dziękuję,dziękuję:) za taki odruch serca i tak szybką akcję !!!!! Wiem po rozmowie Joi że sunia dała się sposobem na kiełbaskę zwabić do auta,podróż przebiega spokojnie sunia podziwia widoki:) na resztę info czekamy od samej Joi. Quote
buniaaga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 gawronko Tobie również dziękuję za karmę :loveu: bardzo się przyda!!!! Quote
buniaaga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='anecik60']dziekuje Gawronka za karme i wsparcie:), dzisiaj naje sie malutka Kami:) wyslalam emeila do fundacji emir z prosba o pomoc[/QUOTE] anecik60 dobry pomysł miałaś z tą Fundacją! Fundacji dziękujemy za zainteresowanie:) Quote
anecik60 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja tez dziekuje wszystkim:) super ze Kami jest juz bezpieczna, a widomo czy pies pojdzie pod fundacje czy zostanie u joi na dt? to pewna mila osobka podradzila mi ta fundacje:), ja tylko wyslalam tam meila:) Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ot jakie skromne te moje bielskowe dziewczyny :) tylko maila wysłała, tylko karmę kupiła, tylko to tylko tamto :) No już nie ma co się tak skromnie wstydzić. Odwaliłyście kawał niezłej roboty. Gawronko Ciebie do bielskowych zaliczyłam więc mam nadzieję, że się nie obrazisz za to? :) Quote
gawronka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Całym sercem jestem z Wami, to chyba jestem bielska :loveu: Quote
joi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 :) Kochani już jesteśmy w domu. Fotorelacja i wszystko o bernardynce na jej wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-wychudzona-bardzo-g%C5%82odna-i-ogromna_-potencjalne-quot-zagro%C5%BCenie-quot-na-wsi/page2[/url] Quote
Recommended Posts