Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z radością informujmy, że już jutro w Łodzi odbędzie się I Krajowa Wystawa Dobermanów "Doberman Star" podczas, której będzie mozliwość wesprzeć naszych podopiecznych!!!

strona wystawy: [url]http://www.dobermannstar.pl/[/url]

będziemy zbierać: koce, legowiska, zabawki, smycze, obroże, karmę, fanty, które można wystawić na bazarku a pieniążki ze sprzedaży przekazać na nasze potrzeby (bizuteria, psie gadżety, coś z ciuszków...)

po terenie wystawy będzie też wędrowała uratowana przez Nadzieję Dobermana suczka MOZA, wraz z ochroniarzem, która będzie zbierała datki na kolejne psie bidy, z racji tego, że bilon ciąży i brzęczy mile widziane banknoty ;)

szukajcie nas od rana!!! do zobaczenia!!!

Posted

[quote name='Marta_Ares']będzie jedzie z nami :)

będziemy w sobotę haszczaki i aussiki obowiązkowo:loveu: :loveu: :loveu:
w końcu jakaś większa stawka a nie 2-3 psy :evil_lol:[/QUOTE]
W sobotę czy w niedzielę jesteście? :)

Posted

[quote name='blaira']UWAGA UWAGA

Szukam osoby która mogla by zabrac z warszawy karmę dla suczki PwP na wystawe.
Sprawa pilna !![/QUOTE]
Jesli by mi ja ktos przywiozl dzis 'na wies' to moge zabrac, bo jutro nie ma opcji bo wyjezdzamy o 5, a wlasnie wrocilam z centrum...

Posted

Sprawa bardzo pilna - Shila ma dostać karmę Brit Care Salmon od cioteczki "blaira" z Warszawy, jednak transport tej karmy nam się "popsuł" i nie mamy możliwości przywiezienia jej do Łodzi.. Czy ktoś z Was, drogie cioteczki, mógłby wziąć ze sobą 10kg karmy na wystawę w Łodzi? Byłybyśmy bardzo wdzięczne...

691 185 448 - to numer do mnie

Shila to sunia z ciężkim przypadkiem Nużycy i pilnie potrzebuje tej karmy...

EDIT: Widzę, że blaira działa... Wielkie dzięki - ja niestety nie będe miała dostępu do internetu jednak na wystawie będe już od ok. 8:30 i będe pod telefonem...

Posted

Podział na grupy jest :)

[B][FONT=Tahoma][SIZE=2]7.05.2011 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 4, 5, 6
8.05.2011 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 7, 8, 9, 10[/SIZE][/FONT][/B]

mastify sa w 2 więc w niedziele :)

Posted

[quote name='Agniecha93']Ja będę w sobotę i też postaram się zrobić parę zdjęć ;) (będę kręcić się z ONkiem, także poza ringami tej rasy będę rozpoznawalna :D )[/QUOTE]

Gdybys robila zdjecia suczkom ON to my bedziemy potem z mila checia fotki wyludzac :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Sprawa bardzo pilna - Shila ma dostać karmę Brit Care Salmon od cioteczki "blaira" z Warszawy, jednak transport tej karmy nam się "popsuł" i nie mamy możliwości przywiezienia jej do Łodzi.. Czy ktoś z Was, drogie cioteczki, mógłby wziąć ze sobą 10kg karmy na wystawę w Łodzi? Byłybyśmy bardzo wdzięczne...

691 185 448 - to numer do mnie

Shila to sunia z ciężkim przypadkiem Nużycy i pilnie potrzebuje tej karmy...

EDIT: Widzę, że blaira działa... Wielkie dzięki - ja niestety nie będe miała dostępu do internetu jednak na wystawie będe już od ok. 8:30 i będe pod telefonem...[/QUOTE]
Karilka masz pelna skrzynke wiec nie moge wyslac do Ciebie wiadomosci - niestety dzisiaj wyjechalam juz z Warszawy do Tomaszowa i stad lece dalej na Lodz wiec juz nie dam rady zabrac karmy, bardzo mi przykro! Ale mam nadzieje, ze znajdzie sie jakas osobka, ktora ja przewiezie!

Posted

[quote name='Agniecha93']PumaD mam nadzieję, że ją "ustrzelę" :D (która klasa suczy?)[/QUOTE]

Najbrzydsza suczka w mlodziezy :lol: