Lofty Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 mam miejsce w aucie na niedziele jeśli ktoś reflektuje na wspólną podróż zapraszam :) Quote
Klementynkaa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 z radością informujmy, że już jutro w Łodzi odbędzie się I Krajowa Wystawa Dobermanów "Doberman Star" podczas, której będzie mozliwość wesprzeć naszych podopiecznych!!! strona wystawy: [url]http://www.dobermannstar.pl/[/url] będziemy zbierać: koce, legowiska, zabawki, smycze, obroże, karmę, fanty, które można wystawić na bazarku a pieniążki ze sprzedaży przekazać na nasze potrzeby (bizuteria, psie gadżety, coś z ciuszków...) po terenie wystawy będzie też wędrowała uratowana przez Nadzieję Dobermana suczka MOZA, wraz z ochroniarzem, która będzie zbierała datki na kolejne psie bidy, z racji tego, że bilon ciąży i brzęczy mile widziane banknoty ;) szukajcie nas od rana!!! do zobaczenia!!! Quote
Diablica Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 mam miejsce do Łodzi na niedziele z Podkarpackiego Quote
blaira Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 UWAGA UWAGA Szukam osoby która mogla by zabrac z warszawy karmę dla suczki PwP na wystawe. Sprawa pilna !! Quote
Borówka16 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Marta_Ares']będzie jedzie z nami :) będziemy w sobotę haszczaki i aussiki obowiązkowo:loveu: :loveu: :loveu: w końcu jakaś większa stawka a nie 2-3 psy :evil_lol:[/QUOTE] W sobotę czy w niedzielę jesteście? :) Quote
zakla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='blaira']UWAGA UWAGA Szukam osoby która mogla by zabrac z warszawy karmę dla suczki PwP na wystawe. Sprawa pilna !![/QUOTE] Jesli by mi ja ktos przywiozl dzis 'na wies' to moge zabrac, bo jutro nie ma opcji bo wyjezdzamy o 5, a wlasnie wrocilam z centrum... Quote
blaira Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 kurcze nie mam jak z Tobą się zgrać totalnie...jeszcze nocka mnie dziś ogranicza. Kończę o 6 rano pracę :( Quote
pawelg Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 w sobote jestem przez caly dzien, postaram sie zrobic dla Was fotorelacje z pierwszego dnia ;) Quote
Karilka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sprawa bardzo pilna - Shila ma dostać karmę Brit Care Salmon od cioteczki "blaira" z Warszawy, jednak transport tej karmy nam się "popsuł" i nie mamy możliwości przywiezienia jej do Łodzi.. Czy ktoś z Was, drogie cioteczki, mógłby wziąć ze sobą 10kg karmy na wystawę w Łodzi? Byłybyśmy bardzo wdzięczne... 691 185 448 - to numer do mnie Shila to sunia z ciężkim przypadkiem Nużycy i pilnie potrzebuje tej karmy... EDIT: Widzę, że blaira działa... Wielkie dzięki - ja niestety nie będe miała dostępu do internetu jednak na wystawie będe już od ok. 8:30 i będe pod telefonem... Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Którego dnia są wystawiane mastify tybetańskie, wie ktoś? ;) Quote
Marta_Ares Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Podział na grupy jest :) [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]7.05.2011 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 4, 5, 6 8.05.2011 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 7, 8, 9, 10[/SIZE][/FONT][/B] mastify sa w 2 więc w niedziele :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='chi23']Dzięki, czyli jadę w niedzielę;)[/QUOTE] Nawet dokładniej o 14 na ringu 16. Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Nawet dokładniej o 14 na ringu 16.[/QUOTE] Wielkie dzięki:)! Quote
Agniecha93 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja będę w sobotę i też postaram się zrobić parę zdjęć ;) (będę kręcić się z ONkiem, także poza ringami tej rasy będę rozpoznawalna :D ) Quote
PumaD Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Agniecha93']Ja będę w sobotę i też postaram się zrobić parę zdjęć ;) (będę kręcić się z ONkiem, także poza ringami tej rasy będę rozpoznawalna :D )[/QUOTE] Gdybys robila zdjecia suczkom ON to my bedziemy potem z mila checia fotki wyludzac :evil_lol: Quote
Agasia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Karilka']Sprawa bardzo pilna - Shila ma dostać karmę Brit Care Salmon od cioteczki "blaira" z Warszawy, jednak transport tej karmy nam się "popsuł" i nie mamy możliwości przywiezienia jej do Łodzi.. Czy ktoś z Was, drogie cioteczki, mógłby wziąć ze sobą 10kg karmy na wystawę w Łodzi? Byłybyśmy bardzo wdzięczne... 691 185 448 - to numer do mnie Shila to sunia z ciężkim przypadkiem Nużycy i pilnie potrzebuje tej karmy... EDIT: Widzę, że blaira działa... Wielkie dzięki - ja niestety nie będe miała dostępu do internetu jednak na wystawie będe już od ok. 8:30 i będe pod telefonem...[/QUOTE] Karilka masz pelna skrzynke wiec nie moge wyslac do Ciebie wiadomosci - niestety dzisiaj wyjechalam juz z Warszawy do Tomaszowa i stad lece dalej na Lodz wiec juz nie dam rady zabrac karmy, bardzo mi przykro! Ale mam nadzieje, ze znajdzie sie jakas osobka, ktora ja przewiezie! Quote
Agniecha93 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 PumaD mam nadzieję, że ją "ustrzelę" :D (która klasa suczy?) Quote
Koma Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Będę na pewno jutro, w niedzielę chyba też, jako widz oczywiście ;) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Trzymam kciuki i zyczę powodzenia:) Pzdr. Quote
PumaD Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Agniecha93']PumaD mam nadzieję, że ją "ustrzelę" :D (która klasa suczy?)[/QUOTE] Najbrzydsza suczka w mlodziezy :lol: Quote
Agasia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pogoda w Lodzi na wystawe dzis piekna, wiec pozostaje tylko trzymac kciuki za wystawiajacych sie... i za to zeby jutro sloneczko tez dopisalo :) Quote
chi23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Wiem że marudzę, ale chciałam się jeszcze dowiedzieć kiedy dokładniej są wystawiane sznaucery:lol: Quote
Quirk Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 sznaucery w niedzielę,godz 10. [url]http://www.lodz.zkwp.pl/2011_lodz_CACIB_plan.pdf[/url] Quote
Recommended Posts