andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mysza2 napisał(a):Przelałam parę grosików dla Amora Nie pojedziemy Myszko na wyspy Karaibskie, nawet do Egiptu w listopadzie nie będzie nas stać;):calus: Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 andegawenka napisał(a):Nie pojedziemy Myszko na wyspy Karaibskie, nawet do Egiptu w listopadzie nie będzie nas stać;):calus: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ninuś, to może chociaż do cioteczek na Dolny Śląsk nam starczy :razz::razz::razz::razz: Poczekamy do emerytury aż będziemy mieć zniżki na pociąg i jazda :multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mysza2 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ninuś, to może chociaż do cioteczek na Dolny Śląsk nam starczy :razz::razz::razz::razz: Poczekamy do emerytury aż będziemy mieć zniżki na pociąg i jazda :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam takie zxxxxxxe szczszczęście że jak już nabywam uprawnień do czegoś to to likwidują, ale pieszo też można na bosaka, żeby na sandałkach zaoszczędzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mysza2 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ninuś, to może chociaż do cioteczek na Dolny Śląsk nam starczy :razz::razz::razz::razz: Poczekamy do emerytury aż będziemy mieć zniżki na pociąg i jazda :multi::multi::multi: Dolny Slask kusi urokiem, nie mówiac o przemilych Cioteczkach :) Zapraszamy w kazdej chwili :) Quote
giselle4 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ciotki ,Wy szalone kobitki ale chociaz wesoło i przyjemnie:) zapraszamy na Sleze i Sowe Quote
andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 giselle4 napisał(a):ciotki ,Wy szalone kobitki ale chociaz wesoło i przyjemnie:) zapraszamy na Sleze i Sowe Co to? te Sleze i Sowe? Grazyniu a jaki region reprezentujesz co? mów predko!! Quote
giselle4 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 andegawenka napisał(a):Co to? te Sleze i Sowe? Grazyniu a jaki region reprezentujesz co? mów predko!! ja lubelsko-dolnosląskiE hihihi a Sowa i Śleza to gory Quote
giselle4 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Myszko,kaska doszla i juz w pierwszym poscie dziekuje:) Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 giselle4 napisał(a):ja lubelsko-dolnosląskiE hihihi a Sowa i Śleza to gory to strzeżcie się , nie znacie dnia ani godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 giselle4 napisał(a):ja lubelsko-dolnosląskiE hihihi a Sowa i Śleza to gory no przeca że dolnośląskie:splat: ...i lubelskie to zapamiętałam... Wiadomo już co u Amorka? Quote
Syla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Daj mi numer konta, giselle4.Stałej nie zrobię, ale chociaż 20 zł wyślę Amorkowi. Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Syla napisał(a):Daj mi numer konta, giselle4.Stałej nie zrobię, ale chociaż 20 zł wyślę Amorkowi. dziekuje zaraz dam:) dziekuej Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 fiorsteinbock bardzo dziekuej za wplate-30zł juz w pierwszym poscie:) Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Mysza2 napisał(a):to strzeżcie się , nie znacie dnia ani godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz sie myjemy...myjemy:) Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Syla napisał(a):Daj mi numer konta, giselle4.Stałej nie zrobię, ale chociaż 20 zł wyślę Amorkowi. wariuje dogo znowu robi sie ;0 Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 pojedzie do zuzi do hoteliku w tym tygodniu:) Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dziekuje cioci Renatce Ch -40zl jest juz bogatszy i mamy nadzieje za szybki domek:)_ ciociu ,juz w pierwszym poscie Quote
Mysza2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 giselle4 napisał(a):pojedzie do zuzi do hoteliku w tym tygodniu:) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='giselle4']pojedzie do zuzi do hoteliku w tym tygodniu:) U ZuziM tam gdzie mój Yogi z podpisu, tylko otwiera mi się inny link, nie wiem jak Wam http://www.dogomania.pl/threads/182876-14-letni-Miś-Yogi-Anik-w-hoteliku-u-zuziM-)-Tragiczna-sytuacja-finansowa-(-Pomocy!?p=16043674#post1604 Quote
fiorsteinbock Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='andegawenka']U ZuziM tam gdzie mój Yogi z podpisu, tylko otwiera mi się inny link, nie wiem jak Wam http://www.dogomania.pl/threads/182876-14-letni-Miś-Yogi-Anik-w-hoteliku-u-zuziM-)-Tragiczna-sytuacja-finansowa-(-Pomocy!?p=16043674#post1604 Otwiera sie poprwanie. Poznalam chlopca podczas wizyty u Zuzi. Nasz Babelek zostal wyadoptowany, tez slepaczek wiec bardzo trzymalam kciuki za Yogiego. On jest sliczny. Quote
fiorsteinbock Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jutro Amorek wyrusza w trase, ciotka Gisella juz poinformowana. Quote
Nadziejka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Jutro Amorek wyrusza w trase, ciotka Gisella juz poinformowana. [FONT=Arial Narrow]Skarbeczek Amoreczek:loveu::painting::iloveyou:trzymamy mocnoooooooo[/FONT] Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Jutro Amorek wyrusza w trase, ciotka Gisella juz poinformowana. Edytko,powiedzailam juz ze Twojemu urokowi malo kto sie oprze:) Quote
Recommended Posts