giselle4 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 andegawenka napisał(a):no co ? przednie łapki równoległe, stópki kocie, usy boksiowe i bez ogona....się Gizelle nie zna:obrazic: boksio i już:evil_lol::evil_lol: masz racje jezeli ma znalezc domek jako boksio...to to jest boksio:) Quote
andegawenka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ostatnio zostałam nazwana plaskatą, strasznie mi się to podoba...:p Quote
giselle4 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 witaj Wiesiu,zawiało i napadało i masakra na drogach:shake: Quote
giselle4 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 mam powazne zapytanie o Amorka czekamy....................:) Quote
giselle4 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 ja tez czekam na decyzje to jeszcze wtym roku by mial chate nie zapeszam:) Quote
fochu Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 cudownie słyszeć oby domek się zdecydował!!! Quote
giselle4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 nie ...nooo pisze ze jest slepy na jedno oko a ludzie pytaja czy bedzie widział to ja znowu ze na jedno widzi a ludzie ale ta wydzielina z drugiego oka no to pisze ze to łza jemu cieknie to pani ze ona chce adoptowac jego ale zdrowego to ja ze on jest zdrowy na ile moze byc zdrowy slepy i 10 letni pies ....rece mi opadają ludzie litosci:( Quote
giselle4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 ciotki,szukamy jemu tymczasu,,,,,blagam Quote
Nadziejka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 :shake:A[FONT=Franklin Gothic Medium]morku kochany , :shake:ludzie sa beznadziejni postokroc Gisuniu ech .... serdunko z wami:thumbs::thumbs:moze jeszcze ktos poczciwy zadzwoni![/FONT] Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 giselle4 napisał(a):nie ...nooo pisze ze jest slepy na jedno oko a ludzie pytaja czy bedzie widział to ja znowu ze na jedno widzi a ludzie ale ta wydzielina z drugiego oka no to pisze ze to łza jemu cieknie to pani ze ona chce adoptowac jego ale zdrowego to ja ze on jest zdrowy na ile moze byc zdrowy slepy i 10 letni pies ....rece mi opadają ludzie litosci:( nie wiem, czego się spodziewa....zdrowego szczeniaka?...ludzie chyba chcą gdzieś zaistnieć i zawracają gitarę... Quote
Syla Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 andegawenka napisał(a):nie wiem, czego się spodziewa....zdrowego szczeniaka?...ludzie chyba chcą gdzieś zaistnieć i zawracają gitarę... Ludzie raczej nie wiedzą czego chcą...chcą spełniać "dobre uczynki"Biorąc, nie pierwszego, z pełną świadomością, dziadka ślepka, wiedziałam co biorę.Jak masz uzasadnione obiekcje giselle4, to lepszy tymczas, nawet płatny.Te zwroty z adopcji są gorsze niż schronisko. Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Syla napisał(a):Ludzie raczej nie wiedzą czego chcą...chcą spełniać "dobre uczynki"Biorąc, nie pierwszego, z pełną świadomością, dziadka ślepka, wiedziałam co biorę.Jak masz uzasadnione obiekcje giselle4, to lepszy tymczas, nawet płatny.Te zwroty z adopcji są gorsze niż schronisko. zwroty z adopcji rozwalaja psychike psa ale i moja masz racje...na razie ogłaszam ale i szukam Dt lub hoteliku:0 czesto mowie prosze przespac adopcje,jeszcze sie zastanowic.... Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Amorku podniose i masz nie spadac:) Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 cioteczki bardzo prosze o jedno ogłoszenie od kazdej...tylko jedno Quote
bela51 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nie potrafie robic ogłoszen, ale moge mu wykupic pakiet. Moze choc jemu przyniosa szczescie, bo Kajtusiowi nie zdazyłam pomoc. Napiszcie prosze pare slow o piesku, a zdjecia sa na watku. Quote
fiorsteinbock Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Edytowany bannerek, przepraszam ale nie moglam Kajtka usunac :( Niech chociaz ma swoje miejsce na banerze. Quote
fochu Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 a ja obiecuję zrobić choć dwa ogłoszenia jutro chłopakowi ... może się uda przed końcem zimy ... choc DT znaleźć mały trzymaj się ,wytrwaj nie poddawaj się jak Kajtuś :( Quote
fochu Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 cały czas myślę o Kajtku i póki co dla Amora taki obrazek zrobiłam Uploaded with ImageShack.us jutro ogłoszenia Quote
giselle4 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 dziekuje Gosiu i sie poryczalam sorry ale zbyt wiele zwoierzat na polu samotnych abym miala sie z czego cieszyc:( Quote
bela51 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ja zamowiłam pakiecik dla Amora, ale prosze, podeslijcie mi pare słow na jego temat. Kiepska jestem w takich tekstach. Quote
fiorsteinbock Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cioteczko Fochu, piekne - ty masz nocna wene :loveu: Dziewczyny, jakis fajny tekst - ktora pomoze? Grazynko, moze Ty? zawsze wzruszasz nas... Quote
giselle4 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczko Fochu, piekne - ty masz nocna wene :loveu: Dziewczyny, jakis fajny tekst - ktora pomoze? Grazynko, moze Ty? zawsze wzruszasz nas... prosze,nie dzisiaj sama wiesz dlaczego......jestem ,,rozleciala,, Quote
Recommended Posts