Angel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='AnnaA']Napiszcie proszę w pierwszym poście ile sunia waży, czy jest wysterylizowana.[/QUOTE] tego nie wiem jeszcze.. Quote
Jasza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Chciałam zrobić małej kilka ogłoszeń i jak zwykle nie mogę się zabrać do tego.... Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Jasza']Chciałam zrobić małej kilka ogłoszeń i jak zwykle nie mogę się zabrać do tego....[/QUOTE] Prosimy!!!:loveu::loveu: Pusto dziś było u Majeczki; ja tez nie mogłam wcześniej. Boje sie o nią- jest starutka, nie ma czasu, po szczęśliwym życiu wyrzucono ją z domu i ..jeszcze zima. Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [IMG]http://i54.tinypic.com/hvq6wi.jpg[/IMG] Przypominam się...czekam na Waszą pomoc...Nie wiem, co stało się z moim domem i panem..odszedł ??? Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Majeczko ja jestem serduszko tylko nie mogę Ci pomóc :-(:-(:-( Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jestem i będę dopóki nie znajdziemy domku Majusi ;) Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ten domek przydałby sie staruszcze szybko....taki szok; z własnegp domu, od swojego człowieka -pewnie troskliwego- do schronu, gdzie multum psów...lepiej nie wyobrażać sobie, co czuje taka babula.. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Musi być strasznie przerażona i wystraszona :-( Może warto napisać Danusiu do Renatki może by wzięła malutką do siebie... Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Napisać można, tylko nie wiem, czy Renia - zmieniła nick, widziałaś?- ma teraz głowę do kolejnego psiaka. Jej staruszki odchodzą w błyskawicznym tempie, jeden po drugim...no i musiałybysmy szybciutko zebrać deklaracje. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Własnie nie mogę jej znaleść...Biedne pieseczki i biedna Renia, ale nie wiedziałam Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ma nick Lionees. Zamiesciłam link do wątku naszej Majeczki- babuli na wątkach jej piesków za TM, na których bywam..... Moze podczas rozmowy tel. łatwiej mi będzie zorientować się, jak mają sie teraz u niej sprawy.. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Danusiu moim skromnym zdaniem najlepiej zadzwonić. Rozmowa to rozmowa ;) Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Tez tak myślę. Jak Ty zrobiłaś, ze możesz miec zamieszczone tyle banerków? Po tych " reformach" ciągle przeżywam rozterki, co skasować, co ważne i ważniejsze, bo nie da rady zamieścić tyle. Quote
marysia55 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ja tez trochę nieodrobiona, ale zaglądam do Majki. Strasznie wzrusza mnie ten pyszczek z takim żałosnym wyrazem oczów i jednocześnie wkurza moja bezsilność. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='danka4u1']Tez tak myślę. Jak Ty zrobiłaś, ze możesz miec zamieszczone tyle banerków? Po tych " reformach" ciągle przeżywam rozterki, co skasować, co ważne i ważniejsze, bo nie da rady zamieścić tyle.[/QUOTE] Danusiu nie zmieniałam nic po tych "reformach" Pomimo tego, że dwa psiaki już DS. Paaaa Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='marysia55']Ja tez trochę nieodrobiona, ale zaglądam do Majki. Strasznie wzrusza mnie ten pyszczek z takim żałosnym wyrazem oczów i jednocześnie wkurza moja bezsilność.[/QUOTE] A widzisz, co [I]rodzina, to rodzina[/I]...Pisałyśmy posty równocześnie na tym rozległym dogo. Skąd wziąć dom dla staruszki? Jesli cos się jej stanie, nie daruje sobie tego. Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nic się jej nie stanie! bo uda się ją wyciągnąć szybko ze schronu i już! Quote
xxxx52 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nie przesadzajcie ,zeby 10 piesek byl staruszka?:shake:Ona na zdjeciu przestawia sie pieskiem pelnym energi ,zdrowia i jeszcze ladnych kilka lat moze uszczesliwic swoich przyszlych opiekunow.Moje obecne pieski maja 13 ,10 lat i nie uwazam ,zeby byli staruszkami ,a poprzedni mial 18 Zobaczcie doladnie zeby psince,w jakim sa stanie,czy nalezaloby kamien usunac lub jakis zab pod narkoza (oczywiscie nie w schronisku) Czy nie ma w schronisku pomieszczenia cieplego dla psow ,ktore z kanapy trafiaja prosto do budy? Czy nikt sie nie znajdzie z wypowiadajacych sie na watku co przetrzyma suczke -kanapowca u siebie w domu ,zeby chociaz przetrwala w warunkach domowych ta sroga zime?Takie dojrzale pieski sa zdrowsze od szczeniakow , mniej jest z nimi pracy i problemow no i wydatkow.Zobaczcie na przykladzie obornickich szczeniakow ile pracy ,stresu ,pieniedzy maja osoby co daly DT .Tych szczeniaczkow o ile przezyja w schronisku jest wiecej.To z doroslymi psami nie ma prawie zadnego ,a moimo tego na tym watku nalezy szukac ze swieca DT dla doroslych psow.Maja to przeciez jest pol porcji i kazdy ma na pewno malenki kocik w swoim domu. Quote
xxxx52 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='irenaka']Zaznaczam sobie Majeczkę.[/QUOTE] fajnie ,ze sie pojawilas .moze jakis kacik masz dla tej dziewuszki?ja tez mysle b.intensywnie Quote
Recommended Posts