Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']Chciałam zrobić małej kilka ogłoszeń i jak zwykle nie mogę się zabrać do tego....[/QUOTE]
Prosimy!!!:loveu::loveu: Pusto dziś było u Majeczki; ja tez nie mogłam wcześniej. Boje sie o nią- jest starutka, nie ma czasu, po szczęśliwym życiu wyrzucono ją z domu i ..jeszcze zima.

Posted

Ten domek przydałby sie staruszcze szybko....taki szok; z własnegp domu, od swojego człowieka -pewnie troskliwego- do schronu, gdzie multum psów...lepiej nie wyobrażać sobie, co czuje taka babula..

Posted

Napisać można, tylko nie wiem, czy Renia - zmieniła nick, widziałaś?- ma teraz głowę do kolejnego psiaka. Jej staruszki odchodzą w błyskawicznym tempie, jeden po drugim...no i musiałybysmy szybciutko zebrać deklaracje.

Posted

Ma nick Lionees. Zamiesciłam link do wątku naszej Majeczki- babuli na wątkach jej piesków za TM, na których bywam.....
Moze podczas rozmowy tel. łatwiej mi będzie zorientować się, jak mają sie teraz u niej sprawy..

Posted

Tez tak myślę.
Jak Ty zrobiłaś, ze możesz miec zamieszczone tyle banerków? Po tych " reformach" ciągle przeżywam rozterki, co skasować, co ważne i ważniejsze, bo nie da rady zamieścić tyle.

Posted

[quote name='danka4u1']Tez tak myślę.
Jak Ty zrobiłaś, ze możesz miec zamieszczone tyle banerków? Po tych " reformach" ciągle przeżywam rozterki, co skasować, co ważne i ważniejsze, bo nie da rady zamieścić tyle.[/QUOTE]

Danusiu nie zmieniałam nic po tych "reformach" Pomimo tego, że dwa psiaki już DS. Paaaa

Posted

[quote name='marysia55']Ja tez trochę nieodrobiona, ale zaglądam do Majki. Strasznie wzrusza mnie ten pyszczek z takim żałosnym wyrazem oczów i jednocześnie wkurza moja bezsilność.[/QUOTE]
A widzisz, co [I]rodzina, to rodzina[/I]...Pisałyśmy posty równocześnie na tym rozległym dogo.
Skąd wziąć dom dla staruszki? Jesli cos się jej stanie, nie daruje sobie tego.

Posted

Nie przesadzajcie ,zeby 10 piesek byl staruszka?:shake:Ona na zdjeciu przestawia sie pieskiem pelnym energi ,zdrowia i jeszcze ladnych kilka lat moze uszczesliwic swoich przyszlych opiekunow.Moje obecne pieski maja 13 ,10 lat i nie uwazam ,zeby byli staruszkami ,a poprzedni mial 18
Zobaczcie doladnie zeby psince,w jakim sa stanie,czy nalezaloby kamien usunac lub jakis zab pod narkoza (oczywiscie nie w schronisku)
Czy nie ma w schronisku pomieszczenia cieplego dla psow ,ktore z kanapy trafiaja prosto do budy?
Czy nikt sie nie znajdzie z wypowiadajacych sie na watku co przetrzyma suczke -kanapowca u siebie w domu ,zeby chociaz przetrwala w warunkach domowych ta sroga zime?Takie dojrzale pieski sa zdrowsze od szczeniakow , mniej jest z nimi pracy i problemow no i wydatkow.Zobaczcie na przykladzie obornickich szczeniakow ile pracy ,stresu ,pieniedzy maja osoby co daly DT .Tych szczeniaczkow o ile przezyja w schronisku jest wiecej.To z doroslymi psami nie ma prawie zadnego ,a moimo tego na tym watku nalezy szukac ze swieca DT dla doroslych psow.Maja to przeciez jest pol porcji i kazdy ma na pewno malenki kocik w swoim domu.