Jaro Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] Quote
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Hej !!! Żyjecie? Co u Strzałki? Nikt jej nie odwiedza. Quote
tamii Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Strzałka była wczoraj na spacerze:D jak zwykle szczęśliwa biegała z kamieniem w pysku ;D Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To poprosimy o zdjęcie z KAMIENIEM !!! Co z tymi psami ? Mam nadzieję, ze tylko na noszeniu kamienia się kończy, bo na jednym z wątków był pies, ktory próbował gryżć je i skończyło się na problemach z jelitami. Quote
tamii Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='danka4u1']To poprosimy o zdjęcie z KAMIENIEM !!! Co z tymi psami ? Mam nadzieję, ze tylko na noszeniu kamienia się kończy, bo na jednym z wątków był pies, ktory próbował gryżć je i skończyło się na problemach z jelitami.[/QUOTE] nie nie Strzałka wybiera takie kamienie że by ich nie przełkła ;d a po chwili je wypluje i gania za patykami:loveu: Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 :mad::mad:Dlaczego nikt nie odwiedza Strzałki :mad::mad:!!!! Jest równie ponętna wirtualnie jak w realu !!!! Ciotki, czekamy!!! Tamii, dzięki za informacje. Quote
Pinesk@ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jestem u dziewuchy ale widzę, ze ruch mały! Zdjęcia Strzałki prosimy! :) Quote
tamii Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 zdjęcia dodam jak bd mogła :) a jak mi się nie uda wyśle Wali :) Quote
piesia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Odwiedzamy , odwiedzamy :):):) . I wirtualnie i w realu :):):) Strzała jest tak fajnym psem , że aż dziw , że jeszcze nie znalazła domku . Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Byłam u Kremci...ta bieda potrzebuje nagłej pomocy. Rozsyłam, gdzie się da zaproszenia, molestuję ciotki...straszne Niech Strzałka znajdzie ten dom szybko zanim zestarzeje się w schronie... Quote
Wala2006 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Tamii to wyślij mi wszystkie fotki...Strzały, Dumy i Orsi :) Quote
Wala2006 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zdjęcia Strzały które dostałam od Tamii :lol: Strzała ze swoją opiekunką Moniką uczy podawać łapę co często jej wychodzi :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Strasznie wybiegane te jęzory. Tylko dom z możliwością takiego wybiegania wchodzi w grę. Strzałka jest chudziutka...albo tak to wyszło na zdjęciach. Quote
Wala2006 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 mam super wiadomość!!! Strzała pojechała dziś do nowego domu!! Ma do swojej dyspozycji dom i ogród, bardzo się spodobała nowym właścicielom, nie przeszkadzało nawet to ze ciągnie na smyczy. Mam nadzieję że będzie szczęśliwa i jej nie oddadzą. Pani z TOZ-u pojedzie za tydzień w nied. z nami odwiedzić ślicznotke:) Pozostaje na zaciskać Kciuki!! Quote
Diora Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Naprawdę??!! A skąd są ci ludzie? Jak się dowiedzieli o Strzałce? CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!! HURRRA!!!! :) Quote
Wala2006 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Diora']Naprawdę??!! A skąd są ci ludzie? Jak się dowiedzieli o Strzałce? CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!! HURRRA!!!! :)[/QUOTE] Zapomniałam skąd są ale nie jest daleko od obornik, oni do schroniska przyjechali po psiaka jakiegoś chcieli wsiąść innego ale strzałka im się tak spodobała że ją wzięli.Do domu jechała autobusem :) Quote
Diora Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie dziwię się, ona naprawdę chwyta za serducho :) Mam nadzieję, że dobrze trafiła :) Trzymam mocno kciuki. Jak będziecie jechać w odwiedziny, to koniecznie weźcie aparat. A może uda Wam się namówić nowych właścicieli na założenie konta na dogo ? ;) Quote
aniao Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 o matko! szok!!! :) :) :) ale super! tylko oby to był naprawdę dobry domek.. Quote
tamii Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Strzała pojechała do Ryczywołu :D nowi właściciele byli bardzo mili i widać było że Strzała bardzo im się podoba :D Quote
margaret Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 teraz będzie: szlachcianka Strzała z Ryczowołu:) dziś jest dzień dobrych wiadomości! baaardzo się cieszę! i chory onek Del z Wrocławia znalazł domek stały i kase na operację i Strzałka, może jakaś lepsza passa dla psiaków się zaczyna? Quote
Pinesk@ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ogromie się cieszę! Wspaniała wiadomośc! :) Strzało powodzenia, czekamy an zdjęcia z nowego domu ;) Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Czytam i nie wierzę oczom!! Czytam jeszcze raz....wspaniała wiadomość, ale dobrze by było, żeby mieć kontrolę nad Strzałką. Czy domek sparawdzi się? Czy ten radosny pies będzie szczęśliwy i pozostanie taki radosny? Zróbcie zdjęcia, jak pojedziecie do Strzałki. Może rzeczywiście uda się namówić Panią na kontakt z Dogo....? Proszę Was znowu, zajrzyjcie do Kremci. Byłam tam wczoraj i zdjęcia tego nieszczęśnika nie pozwoliły mi spać...zaraz tam idę.:shake: Quote
Szyna13222 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 szok po prostu :) Jaka dobra wiadomość, super! :):) Quote
Recommended Posts