Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR]

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To poprosimy o zdjęcie z KAMIENIEM !!! Co z tymi psami ? Mam nadzieję, ze tylko na noszeniu kamienia się kończy, bo na jednym z wątków był pies, ktory próbował gryżć je i skończyło się na problemach z jelitami.

Posted

[quote name='danka4u1']To poprosimy o zdjęcie z KAMIENIEM !!! Co z tymi psami ? Mam nadzieję, ze tylko na noszeniu kamienia się kończy, bo na jednym z wątków był pies, ktory próbował gryżć je i skończyło się na problemach z jelitami.[/QUOTE]

nie nie Strzałka wybiera takie kamienie że by ich nie przełkła ;d a po chwili je wypluje i gania za patykami:loveu:

Posted

Byłam u Kremci...ta bieda potrzebuje nagłej pomocy. Rozsyłam, gdzie się da zaproszenia, molestuję ciotki...straszne
Niech Strzałka znajdzie ten dom szybko zanim zestarzeje się w schronie...

Posted

mam super wiadomość!!!
Strzała pojechała dziś do nowego domu!!
Ma do swojej dyspozycji dom i ogród, bardzo się
spodobała nowym właścicielom, nie przeszkadzało
nawet to ze ciągnie na smyczy.
Mam nadzieję że będzie szczęśliwa i jej nie oddadzą.
Pani z TOZ-u pojedzie za tydzień w nied. z nami odwiedzić
ślicznotke:)
Pozostaje na zaciskać Kciuki!!

Posted

[quote name='Diora']Naprawdę??!! A skąd są ci ludzie? Jak się dowiedzieli o Strzałce? CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!! HURRRA!!!! :)[/QUOTE]
Zapomniałam skąd są ale nie jest daleko od obornik,
oni do schroniska przyjechali po psiaka jakiegoś
chcieli wsiąść innego ale strzałka im się tak
spodobała że ją wzięli.Do domu jechała autobusem :)

Posted

Nie dziwię się, ona naprawdę chwyta za serducho :) Mam nadzieję, że dobrze trafiła :) Trzymam mocno kciuki. Jak będziecie jechać w odwiedziny, to koniecznie weźcie aparat. A może uda Wam się namówić nowych właścicieli na założenie konta na dogo ? ;)

Posted

teraz będzie: szlachcianka Strzała z Ryczowołu:)
dziś jest dzień dobrych wiadomości! baaardzo się cieszę!
i chory onek Del z Wrocławia znalazł domek stały i kase na operację i Strzałka,
może jakaś lepsza passa dla psiaków się zaczyna?

Posted

Czytam i nie wierzę oczom!! Czytam jeszcze raz....wspaniała wiadomość, ale dobrze by było, żeby mieć kontrolę nad Strzałką. Czy domek sparawdzi się? Czy ten radosny pies będzie szczęśliwy i pozostanie taki radosny? Zróbcie zdjęcia, jak pojedziecie do Strzałki.
Może rzeczywiście uda się namówić Panią na kontakt z Dogo....?
Proszę Was znowu, zajrzyjcie do Kremci. Byłam tam wczoraj i zdjęcia tego nieszczęśnika nie pozwoliły mi spać...zaraz tam idę.:shake: