danka4u1 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Czy będą jakieś wiadomości i zdjęcia z nowego- miejmy nadzieję szczęśliwego domu- Strzałki? Quote
danka4u1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Hala napisał(a):No i wieści nie ma.... Wolę mysleć, że brak wieści, to dobre wieści, ale wolałabym wiedzieć, jak Strzałka- super pies ma z nowym domu... Quote
Szyna13222 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ja właśnie też ostatnio o Strzałce myślałam. Ciekawe co tam u niej.... Quote
danka4u1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Czy ma mozliwość takiego biegania jak strzała...to dla Strzałki było wazne...Tak o psiaku myslę.... Quote
margaret Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 no właśnie, może napiszę coś co się nie spodoba ale uważam że kilka osób z dogo zaangażowało się w sprawę Strzałki i wypadałoby albo należy się jakaś relacja, no i słowo zobowiązuje, miała być wizyta poadopcyjna - czy była? Quote
danka4u1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 margaret napisał(a):, miała być wizyta poadopcyjna - czy była? ???????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Angel Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 chyba wala deklarowała nowe zdjęcia z domu a tu nicii ;/ Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 To wszystko jest bardzo niepokojące....podobnie: wątek Rudiego.....:shake::shake: http://www.dogomania.pl/threads/176584-Rudi-który-już-tyle-przeżył-w-swoim-krotkim-życiu-jest-w-DS-w-Obornikach!!?p=16105252#post16105252 Quote
margaret Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 obstawiam, że wizyta poadopcyjna się nie odbyła, przecież gdyby była i była pozytywna na pewno ktoś z wiytujących szybko przyniósłby tu dobrą nowinę masz rację danko - jest to niepokojące Quote
piesia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 dziewczyny , rozumiem wasz niepokój , ale wierzcie , że do zrobienia w schronie jest tyle , że ja czasami jak przyjeżdżam nie wiem w co wsadzić ręce . Marzyłam o tym , żeby odbywały się wizyty po adopcyjne , ale realia okazują się cięższe niż by się to wydawało . Mam długa listę psów , które chciałabym odwiedzić i mam nadzieję , że w końcu uda nam się to realizować . Jest nas tak mało , że czasami nie wiadomo za co się brać :(:(:( . Postaram się , żeby wizyta u Strzały odbyła się w najbliższym czasie . Biorę to na siebie , najwyżej obetniecie mi głowę ;) . W razie czego od czasu do czasu delikatnie przypominajcie :) . Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Piesia, nic Ci nie obetniemy, bo co poczęłaby wtedy Twoja psia czereda, ale przypominać będziemy. Moze nawet delikatnie.;) Czy tylko Ty jesteś odpowiedzialna za wizyty? A moze nie Ty, tylko jest jeszcze tam ktoś oprócz Ciebie? Inna sprawa, ze w przypadku wątku Rudiego,do którego historii podałam link post wcześniej, nie wiadomo nawet, gdzie poszedł pies...nie ma adresu ani telefonu..:shake: Ale to na pewno juz nie Ty winna jestes wątkowiczom i ludziom zaangażowanym w tę sprawę wyjasnienia. Quote
piesia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Za Rudika nie biorę odpowiedzialności , bo nie znam zupełnie sytuacji , chyba mnie nawet jeszcze wtedy nie było w schronie . Nawet nie chcę obiecywać , że się spróbuję podpytać , bo już tyle mam rzeczy za które czuje się odpowiedzialna , że nie dam rady po prostu :( . Za wizyty po adopcyjne czuję się odpowiedzialna , bo zabiegałam o nie . Coraz więcej jest dziewczyn , z którymi mogę to robić , więc mam nadzieję , że uda nam się w końcu robić to w miarę systematycznie , ale dajcie nam jeszcze trochę czasu . Teraz czas urlopowy . Myślę, że w sierpniu powinnyśmy zacząć jeździć :) . Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Oczywiście, że poczekamy. Oby tylko Strzałka miała dobrze w tym domu. To taki aktywny pies..jak strzała. Trzymaj się i nie daj sie swoim piesiom na rozlicznych spacerach.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts