danka4u1 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kto jest opiekunką Strzałki? Monika czyli Angel??? Quote
Wala2006 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 danka4u1 napisał(a):Kto jest opiekunką Strzałki? Monika czyli Angel??? Nie, Strzałką opiekuje się Monika ale nie Angel inna wolontariuszka której nie ma na dogo.Opiekuje się nią już 1,5 roku :) Tylko że był jakiś okres czasu że nie mogła przychodzić do schronu ale teraz to nadrabiają :) Quote
danka4u1 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A biedna Angel jest osierocona po stracie Meggi i Peggi..? Quote
Wala2006 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ale Angel nigdy nie opiekowała się Strzałą z tego co wiem... Ma swoje psiaki chyba dwa o ile się nie mylę. Quote
tamii Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='danka4u1']A biedna Angel jest osierocona po stracie Meggi i Peggi..? Angel ma jeszcze Tojke na pewno, i mówiła że zobaczy nad Bieganką. ale nie wiem na 100% Quote
danka4u1 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Pogodnych i wiosennych Świąt dla wszystkich sympatykówi fanów wspaniałej Strzałki, a dla naszych psich podopiecznych niech ten wolny dla ludzi czas -niech nie będzie czasem opuszczenia i samotności w schronisku..... Quote
Angel Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 troche osierocona jestem faktycznie.. ale mam pod opieka Tojke nad która trzeba popracowac. No i może Bieganke wezme a raczej napewno bo przypomina bardzo podopieczna moja była Tajge- to od niej zaczeła sie przygoda z wolontariatem ; ) Quote
Hala Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Angel, nikt nie dzwoni? Naprawdę? Aż mi isę wierzyć nie chce.......... Quote
danka4u1 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Jak jest u Was w schronisku w takie wolne dni...??? Tak boję się zawsze o tym myśleć, gdy nadchodzą święta, długie weekendy. Quote
tamii Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 danka4u1 napisał(a):Jak jest u Was w schronisku w takie wolne dni...??? Tak boję się zawsze o tym myśleć, gdy nadchodzą święta, długie weekendy. znaczy wolne od szkoły miałyśm,y od czwartku do wt. w czw, pt i sob było normalnie i we wt bedzie otwarte. myśle że p. Hania chociaż na chwile przyjeżdża i daje wody i jeść psiakom. Quote
Wala2006 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Tak w święta p. Monika i p.Hania [FONT=MS Shell Dlg 2]przyjeżdżają [/FONT] dać jedzenie wode i do domu :) Quote
danka4u1 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 To dobrze, ze psy nie sa bez jedzenia i wody. Podziękowania dla pani Moniki i Hani. Pomagacie im czasem? Sme dają radę " obrobić" wszystko? Quote
tamii Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 p.Hania i p.Monika b.dobrze sobie radzą :) . jak jeszczo można było wchodzić na wybieg, to pamiętam jak wode czystą wlewałyśmy ( latem -przy okazji psiaki miały z tego niezłą zabawe :D ), jedzenie i sprzątanie ;). teraz za bradzo nie mamy mozliwości ale po spacerach jak piesy nasze kochane odpoczywają to zawsze znajdzie się coś w czym można pomóc ;) Quote
danka4u1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 tamii napisał(a):p.Hania i p.Monika b.dobrze sobie radzą :) . jak jeszczo można było wchodzić na wybieg, to pamiętam jak wode czystą wlewałyśmy ( latem -przy okazji psiaki miały z tego niezłą zabawe :D ), jedzenie i sprzątanie ;). teraz za bradzo nie mamy mozliwości ale po spacerach jak piesy nasze kochane odpoczywają to zawsze znajdzie się coś w czym można pomóc ;) No na pewno pracy nie braknie,żeby psiaki miały wszystko jak trzeba. Teraz nie można wchodzić na wybieg? Dlaczego ? Takie schronisko, gdzie psiaki maja tyle spacerów z wolontariuszami, jak u Was- mógłby być przykład dla innych. Oglądałam Wasza strone schroniskową i zdjęcia. Jestem pod wrażeniem, ze takie małe dzieci też tak u Was chętnie wyprowadzaja psiaki i jest ich tyle tzn wolontariuszy. Sa schrony bez wolontariatu .... Quote
tamii Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Niestety nie wiem dlaczego:shake: nie wiem tez kto tego zakazał, bo jak na moje to jest nienormalne.. przecież jak są np. szczepienia to pracownice wszystkich psów nie połapią , niektóre boją się albo ufają tylko nam bo je oswajamy.. ale będziemy stale starać się i walczyć żeby można było wchodzić na wybieg. Quote
danka4u1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wiem, ze bardzo dużo robicie dobrego w tym Waszym schronie. Nie wiem tylko dlaczego Strzałka nie ma domu...?:shake: Na rozwieszone plakaty nie ma żadnego odzewu:shake:. A tyle było powieszone.:shake: Trzeba dalej porozwieszać i na pewno porobić ogłoszenia. Któraś ze zdolnych ciotek tutaj obiecała we wolniejszej chwili.. :loveu::loveu: szkoda psa.... Quote
Pinesk@ Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zrobiłam jej od siebie: lento.pl alegratka.pl gumtree.pl cwirek.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl taka śliczna panienka i nikt jej nie chce.. Quote
danka4u1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dzieki kochana ciotko; nocną pora tez nalezy pilnowac interesów Strzały.... Dziekujemy za ogłoszenia i prosimy odwiedzaj psiaka i nas przy okazji. Quote
ulvhedinn Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ona wygląda jak mix bula z maliną :) cudo!!!! Quote
tamii Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ulvhedinn napisał(a):Ona wygląda jak mix bula z maliną :) cudo!!!! tak z bula ma coś na pewno bo ma b. mocną szczęke :D Quote
danka4u1 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Strzałka przypomina się........... Gdzie jesteś domku????? Quote
Wala2006 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja dożyce Strzałkę na 0ogólny wątek TTB i na wątek TTB oborniki :) Quote
danka4u1 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Super, im więcej Strzałki widocznej, tym lepiej. Ogłoszenia przydałyby się. Może poszukamy na bazarku? Quote
tamii Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [IMG]http://i52.tinypic.com/28lfcyp.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/8z2vqs.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/25s2y4j.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/23lkzn6.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/15yy87q.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Tamii, byłaś dziś u Strzałki? Zdjęcia piękne. Czy u Was w Obornikach wszystkie psy tak uśmiechają się[B] całą gębą? [/B]Szkoda, ze nikt nie interesuje się Strzałką. Jest młoda, zdrowa, pełna energii i radosna. Lata w schronie zrobią swoje.. Co to za piękny ,[B]drugi jęzor[/B] obok Strzałki na czwartym zdjęciu? Quote
Recommended Posts