Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zachary napisał(a):
Starość w schronisku....cóż za okrutne zrządzenie losu...

Grej w schronisku ma swój boks tzn. jest w nim sam. Boks znajduje się w zacisznym miejscu schroniska, ma do dyspozycji 3 budy i kochające go wolontariuszki. Grej jest też ulubieńcem uczniów tech. wet. którzy wyprowadzają raz w tygodniu psy ze schroniska. Greja kochają wszyscy i wprawdzie to tylko schronisko, ale jestem pewna, że Grej traktuje to miejsce jak swój dom, czuwamy nad jego starością, zabieramy go na trawkę i ulubiony staw, na ile to możliwe w warunkach schroniskowych. To wyjątkowy pies, kto pokocha go bardziej niż my?

Posted

Romka napisał(a):
Grej w schronisku ma swój boks tzn. jest w nim sam. Boks znajduje się w zacisznym miejscu schroniska, ma do dyspozycji 3 budy i kochające go wolontariuszki. Grej jest też ulubieńcem uczniów tech. wet. którzy wyprowadzają raz w tygodniu psy ze schroniska. Greja kochają wszyscy i wprawdzie to tylko schronisko, ale jestem pewna, że Grej traktuje to miejsce jak swój dom, czuwamy nad jego starością, zabieramy go na trawkę i ulubiony staw, na ile to możliwe w warunkach schroniskowych. To wyjątkowy pies, kto pokocha go bardziej niż my?

Romka :klacz: :calus:

Posted

Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko od was :( i nie mogę tam być i pomóc chociażby z większą ilością spacerów dla Greja :(

Posted

Jara napisał(a):
Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko od was :( i nie mogę tam być i pomóc chociażby z większą ilością spacerów dla Greja :(

Ja też Jaro:lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Jak Grejku? :)

Dobrze Marys :-) Grejku chodzi na krotkie, regularne spacery, nie zawsze robimy zdjecia ;-) Grejku ma dobry apetyt, rozpoznaje i cieszy sie na nasz widok. Wracajac ze spaceru, zaglada do kojcow innych psow- musi wiedziec kto nowy przybyl do schroniska ;-) musi poszczekac na inne psiaki i wraca poslusznie do swojego kojca. Romka wygrabila dzis szyszki w jego kokcu, zeby nie uwieraly go w lapinki. Kochany nasz staruszek :-)

Posted

katik napisał(a):
Kochany Grej. :loveu:
Żeby tak los się do niego uśmiechnął. :)

Los sie do niego usmiecha, choc czasem nam trudno to dostrzec...Grej jest starym, bezpanskim psem ze schroniska, mimo to duzo osob troszczy sie o niego, zeby mial swieza wode w misce, jedzonko i krotki,ale przyjemny spacer i opieke medyczna. Dodatkowo ma wielu przyjaciol, nawet wirtualnych :-) a to tez przeciez usmiech losu :-) i nasz, bo cieszymy sie kazdym dniem z Grejem.

Posted

Olivin napisał(a):
Dobrze Marys :-) Grejku chodzi na krotkie, regularne spacery, nie zawsze robimy zdjecia ;-) Grejku ma dobry apetyt, rozpoznaje i cieszy sie na nasz widok. Wracajac ze spaceru, zaglada do kojcow innych psow- musi wiedziec kto nowy przybyl do schroniska ;-) musi poszczekac na inne psiaki i wraca poslusznie do swojego kojca. Romka wygrabila dzis szyszki w jego kokcu, zeby nie uwieraly go w lapinki. Kochany nasz staruszek :-)
Dzięki:):):) Dobrze czytać tak o grzybciu naszym:)

Posted

Przed chwilą byłyśmy z Romką u Greja. Jak wchodziłyśmy do kojca, żeby dać mu mięsko z puszki, to wyskoczył z kojca "jak z procy" na dziedziniec. Pochodził, powąchał i wrócił zjeść mięsko :lol: Staruch nasz :loveu: boczki mu się zaokrągliły.
Aniu, nochal Grejowy wycałowany :lol: Powiedziałyśmy mu też o jego wspaniałych Wilelbicielkach :loveu: Grej bardzo się cieszy :loveu::loveu::loveu: