Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
No chyba już wszystko wiadomo ? ;)

Tak jest Andzike,juz wszystko wiadomo...w czwartek pojada z Tobą 2 psiaki...a Ty jak zawsze nie zastąpiona...dziękujemy Ci bardzo!

Posted

Romka napisał(a):
Tak jest Andzike,juz wszystko wiadomo...w czwartek pojada z Tobą 2 psiaki...a Ty jak zawsze nie zastąpiona...dziękujemy Ci bardzo!

Bardzo się cieszę! Mamonabank, może teraz szczeniaczek? :cool3:

Posted

mamanabank napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z przyszłym domem Mani, zapowiada się naprawdę świetnie!!! Dom taki w 100% dopasowany do Mani.
Mshume i obraczus, bardzo dziękujemy!

Cała przyjemnosc po mojej stronie. Nie ukrywam, ale bardzo zalezalo mi na tym, aby jakis psiaczek trafił do tej Pani, bo naprawde bardzo podoba mi się ten dom i podejście córki (p.Ewy) i zięcia. :)

Andzike dziekuję za pomoc w transporcie, a Mshume dziekuje za wrzucenie Mani na watek :)

Posted

Pojechała Maniuśka, pojechała! Pustki uczyniła wielkie w domu moim, czuję, jakbym psów nie miała. Kto mnie będzie łapkami do zabawy zachęcał, nos mi do miski wtykał, przeciągał się ze mną filuternie pluszakami, w nocy budził i witał rano radośnie, a przed gośćmi do sofy się chował?
Wiem, że w nowym domu będzie jej lepiej niż u nas, stresik krótko potrwa (za drugim razem o wiele krócej!) i doceni uroki nowego życia, wiem to wiem i to osładza dreszczyk niepokoju, że w daleką podróż ją wysłałam i ona nie wie o co chodzi. Rozmawiałam już z Panią dwa razy, Rodzina czeka, cała wyprawka przygotowana, nawet adresówka, już nie z napisem "Mopik" ale z jej własnym, nowiutkim imieniem :-)
Teraz czekam na wieści z powitania.
Andzike i Czaputkowa, dziękujemy!

Posted

To my sie bardzo cieszymy i na wątku Maniusi wszystkim i kochanej Maniulce Wesołych i Spokojnych Świąt życzymy:tree1::x-mas::x-mas::tree1::santagri::santagri::tree1:od całego "lasku brzozowego"

Posted

mamanabank napisał(a):
Pojechała Maniuśka, pojechała! Pustki uczyniła wielkie w domu moim, czuję, jakbym psów nie miała. Kto mnie będzie łapkami do zabawy zachęcał, nos mi do miski wtykał, przeciągał się ze mną filuternie pluszakami, w nocy budził i witał rano radośnie, a przed gośćmi do sofy się chował?
Wiem, że w nowym domu będzie jej lepiej niż u nas, stresik krótko potrwa (za drugim razem o wiele krócej!) i doceni uroki nowego życia, wiem to wiem i to osładza dreszczyk niepokoju, że w daleką podróż ją wysłałam i ona nie wie o co chodzi. Rozmawiałam już z Panią dwa razy, Rodzina czeka, cała wyprawka przygotowana, nawet adresówka, już nie z napisem "Mopik" ale z jej własnym, nowiutkim imieniem :-)
Teraz czekam na wieści z powitania.
Andzike i Czaputkowa, dziękujemy!

Tak jest,Andzike ,Czaputkowa dziękujemy...napiszcie jak powitanie.A Sylwii dziękujemy za życzenia.

Posted

Jak pewnie wiecie rodzina Mani (teraz Ledy) przywitała nas po ciemku - była awaria prądu w całym bloku i podpisanie umowy odbyło się przy świeczkach ;)
Ale nawet po ciemku widać było jacy super to ludzie i jakie ciepło od nich bije :) Nie mogli się Ledy doczekać. Mam smycz, w której Leda przyjechała + dostałam jeszcze jedną od nowych Państwa dla schroniska.
Dziewczynka na pewno będzie szczęśliwa :)

Samochodem jechała pięknie, prawie całą drogę przespała, pomijając momenty, gdy zaczynałyśmy z Magdą śpiewać (podnosiła głową z miną "litości....":shake:) i gdy Dżordż puszczał śmierdzące bąki - patrzyła na niego zdegustowana - jak można być takim prostakiem :roll:
W końcu to łowicka księżniczka, prawda? ;)

Posted

Cieszę się, że domek przypadł do gustu :) napisalam wszystko p.Ewie w mailu i wiem, ze wszystko kupila wczesniej.
Dzisiaj dostalam mmsa ze zdjeciem Ledy na kanapie, ale niestety nie umiem go wkleic.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Cieszę się, że domek przypadł do gustu :) napisalam wszystko p.Ewie w mailu i wiem, ze wszystko kupila wczesniej.
Dzisiaj dostalam mmsa ze zdjeciem Ledy na kanapie, ale niestety nie umiem go wkleic.

obraczuś, wysłałam pw z numerem telefonu - prześlij mi mmsa, wkleję go na wątek :)

Posted

Ale się cieszę,oczka spokojne...musi być wszystko ok!Widziałam jeszcze jedno zdjęcie( mms od Mamanabank) też super...dziewczynka coś gryzie zapamiętale...i wiadać,ze jest spokojna.