Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uzupełniony katalog Ulki na naszym fb - bedomniaki szydłowieckie ...

prosimy o udostępnianie ...

[URL]http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.174218705955688.48080.173802145997344&saved[/URL]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kama210']uzupełniony katalog Ulki na naszym fb - bedomniaki szydłowieckie ...

prosimy o udostępnianie ...

[URL]http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.174218705955688.48080.173802145997344&saved[/URL][/QUOTE]
[COLOR=blue]CIOTECZKI I WUJKOWIE BARDZO PROSZE JESLI MACIE FBOOKA UDOSTEPNIJCIE I NASZ ULE!!!!
niech dziewczynka bedzie bezpieczna...
[/COLOR]

Posted

Pisałam komentarz i widzę że ktoś zaczął dokładnie tymi samymi słowami co ja w tym samym czasie ale mój pokazał się najpierw. ;-)
Jeśli chodzi o udostępnianie to będę to robiła w miarę możliwości tzn. jak będę miała dostęp do kompa, bo z komórki mam z tym problem nie działa :-(

Posted

[quote name='Iljova']Pisałam komentarz i widzę że ktoś zaczął dokładnie tymi samymi słowami co ja w tym samym czasie ale mój pokazał się najpierw. ;-)
Jeśli chodzi o udostępnianie to będę to robiła w miarę możliwości tzn. jak będę miała dostęp do kompa, bo z komórki mam z tym problem nie działa :-([/QUOTE]
no dobrze,juz dobrze;)

Posted

[quote name='Iljova']Pisałam komentarz i widzę że ktoś zaczął dokładnie tymi samymi słowami co ja w tym samym czasie ale mój pokazał się najpierw. ;-)
Jeśli chodzi o udostępnianie to będę to robiła w miarę możliwości tzn. jak będę miała dostęp do kompa, bo z komórki mam z tym problem nie działa :-([/QUOTE]

to ja pisłam .. :) jestem jednym z administratorów tej strony na fb ... bezdomniaki szydłowieckie .... :)

Posted

[quote name='marakota']to ja deklaracja stała, tylko że nieduża- bo mam już inne zobowiązania :(
dorzucę na stałe 30 zł ( i postaram się jakieś nadwyżki wpłacać)[/QUOTE]
kochana cioteczko dzieki,ze sie zjawilas:)30 zl to bardzooo duzo w tym wypadku,ogromnie dziekujemy:)

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']narazie zapisuję, muszę uporzadkować moje deklaracje i zobowiązania wobec mojej sporej czeladki bdt, wracam z jakaś pomocą napewno![/QUOTE]
Pani Tereso ogromnie dziekuje za przybycie do naszej Ulci!!:)

Posted

Dostałam się do komputera jednego
i Ulcia udostępniony album ma na całego ;-)

Kto okaże serce Ulci kochanej
kiedyś ze schronu zabranej
żeby już nigdy smucić się nie musiała
i aby mogła życie mieć jakie by chciała.
wspomóż chociaż złotówką swoją
a uśmiech i radość Ulci będzie nagrodą Twoją.

Posted

[quote name='Iljova']Dostałam się do komputera jednego
i Ulcia udostępniny album ma na całego ;-)

Kto okaże serce Ulci kochanej
kiedyś ze schronu zabranej
żeby już nigdy smucić się nie musiała
i aby mogła życie mieć jakie by chciała.
wspomóż chociaż złotówką swoją
a uśmiech i radość Ulci będzie nagrodą Twoją.[/QUOTE]
wspaniale cioteczko,dziekujemy;)sliczna rymowanka!!!!!!

Posted

hej Ulcia....ciocia dalej jest chora,ale to da sie rewelacyjnie wykorzystac i zpraszac dalej i dalej cioteczki do Ciebie.....wierze,ze razem uda nam sie nazbierac na Twoje hotelikowanie:roll::roll: