Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Święto Wielkiej Nocy to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary ...Życzymy WSZYSTKIM dwunożnym i czterołapnym aby te Święta przyniosły radość nam wszystkim...aby każdy kolejny dzień wypełniony był miłością i wiarą w lepsze jutro...WSPÓLNIE damy radę :smile: POMAŻEMY, że JEDNOŚCI moc i siła...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Wesolych......:) wesolych.....:)

o JAJCARA znow jest;) hehehhehee

witaj Myszorku,bardzo dziekujemy za chcec pomocy Uli,ja pozniej wysle dane do wplaty na pw..czy zaraz na maial pisalas chyba;)
fanty na bazarek rowniez sie przydadza,ja pogadam z jedna ciocia i zapytam czy oferta dalej aktualna w/z ze zrobieniem bazarku:)

Posted

Moja oferta jest aktualna.Kaska w piątek a co nieco na bazarek w maju jak pisałam.Gdyby moja sunieczka nie była zaborczą jedynaczką starała bym się o adopcję Uli.Niestety nie miała by u mnie teraz spokoju przy mojej zazdrośnicy:(((Info może być na pw.Będę sprawdzać.Nie oferuję kokosów ale w miarę możliwości postaram się wspierać ślicznotkę.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Lolalola.....jak to? Chora.... co Ci jest?

no mam zapalenie oskrzeli....:(
najpierw mialam remont w domu,ktory dalej w sumie mam ....tylko na Swieta ustal......musialam wyniesc sie z domu na pare dni........wrocilam nie bylo neta.......i jeszcze sie rozchorowalam...moj maz tez jest chory:(......beeeeeeeeee

Posted

dzięki za zaproszenie.....chciałabym bardzo pomóc ale teraz mogę tylko podnosić wątek... obiecuje że jak się ogarnę i troszkę odkopię to zrobię bazarek dla Ulki...

Posted

Danavas i Asiaczek !!!!!Stokrotnie dziekuje za przybycie,omal sie nie rozplakalam ze szczescia bo wyslalam chyba z 300 pw i tylko Wy przyszlyscie:)
Juz wysylam dane:)Dziekuje bardzo!!!!!!!!

no i dalej wysylam pw......;)

Posted

Nie ma sprawy. akurat mam 10 zł wolnego po Stivim, którzy odszedł niedawno...
Dodatkowo, dam link w mojej Galerii, ale efekt może być różny... nic nie można obiecać.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie ma sprawy. akurat mam 10 zł wolnego po Stivim, którzy odszedł niedawno...
Dodatkowo, dam link w mojej Galerii, ale efekt może być różny... nic nie można obiecać.

Pzdr.

przykro mi z powodu Stiviego....

jeszcze raz wielkie dzieki,a moze akurat ktos ja zauwazy:)

Posted

Jeszcze jedno.
Zróbcie wydarzenie na Facebook'u. Tam zagląda sporo i dogomaniaków i sporo zupełnie obcych ludzi. Może kogoś Ulka ujmie swoim wdziękiem, może ktoś zadeklaruje parę złotych.
Jak tylko sie pojawi - dajcie tutajlink. Ja ze swej strony mogę obiecać, że udostępnię to wydarzenie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze jedno.
Zróbcie wydarzenie na Facebook'u. Tam zagląda sporo i dogomaniaków i sporo zupełnie obcych ludzi. Może kogoś Ulka ujmie swoim wdziękiem, może ktoś zadeklaruje parę złotych.
Jak tylko sie pojawi - dajcie tutajlink. Ja ze swej strony mogę obiecać, że udostępnię to wydarzenie...

Pzdr.

Ulcia juz ma wydarzenie na fb...kiedys byla krolowa a teraz jak juz jest bezpieczna to sie ciotkom zapomnialo....:(:(....Ciotka Anita prowadzi akcje facebookowa:),robi allegro itd...ogloszenia tez sa....ehhhh
Moze jak wkleisz Ja na swoim fb,to tam zdobedzie jakies zainteresowanie,przeciez Ona jest takim slodkim zwierzaczkiem z wielkimi uszkami:)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Witam! Jestem na zaproszenie... Prosze numer konta postaram sie przelac w przyszłym tyg jakąs jednorazową wpłate jak narazie więcej nie moge pomóc :(

Dziekujemy bardzo cioteczce za przybycie:)kazdy grosik sie liczy,juz wysylam dane:)

Posted

Lili8522 napisał(a):
A ile pieniążkow jeszcze brakuje na następny miesiąc?

hmmmm....jesli nie zawioda te cioteczki,ktore pamietaly o Ulci w tym mcu,to jak sie nie myle bedzie brakowac ponad 200 zl,skonczyly sie juz zapasy jednorazowych:placz:w tym mcu poratowala nas niesamowicie ciocia Poziomka swoim bazarkiem!!!