anita_happy Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Święto Wielkiej Nocy to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary ...Życzymy WSZYSTKIM dwunożnym i czterołapnym aby te Święta przyniosły radość nam wszystkim...aby każdy kolejny dzień wypełniony był miłością i wiarą w lepsze jutro...WSPÓLNIE damy radę :smile: POMAŻEMY, że JEDNOŚCI moc i siła... Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Wesolych......:) wesolych.....:) o JAJCARA znow jest;) hehehhehee witaj Myszorku,bardzo dziekujemy za chcec pomocy Uli,ja pozniej wysle dane do wplaty na pw..czy zaraz na maial pisalas chyba;) fanty na bazarek rowniez sie przydadza,ja pogadam z jedna ciocia i zapytam czy oferta dalej aktualna w/z ze zrobieniem bazarku:) Quote
myszorek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Moja oferta jest aktualna.Kaska w piątek a co nieco na bazarek w maju jak pisałam.Gdyby moja sunieczka nie była zaborczą jedynaczką starała bym się o adopcję Uli.Niestety nie miała by u mnie teraz spokoju przy mojej zazdrośnicy:(((Info może być na pw.Będę sprawdzać.Nie oferuję kokosów ale w miarę możliwości postaram się wspierać ślicznotkę. Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 dziekujemy Myszorku za chec pomocy i Iljova za slicznego zajaczka:) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ula......jak tam? Dalas rade z tymi jajami? Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Dala:)teraz sobie je:)pyszne jajeczka:) a ja jestem chora i nie mam sily na nic...:( Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Lolalola.....jak to? Chora.... co Ci jest? Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Aimez_moi napisał(a):Lolalola.....jak to? Chora.... co Ci jest? no mam zapalenie oskrzeli....:( najpierw mialam remont w domu,ktory dalej w sumie mam ....tylko na Swieta ustal......musialam wyniesc sie z domu na pare dni........wrocilam nie bylo neta.......i jeszcze sie rozchorowalam...moj maz tez jest chory:(......beeeeeeeeee Quote
Iljova Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Oj to widzę choróbska się panoszą, jak nie jelitówka to zapalenie oskrzeli , niedobrze. Lolalola kuruj się z tego zapalenia :) Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Uleczko ciocia sprasza do ciebie wiecej cioteczek,bo nue wiem jak my sie wyplacimy w nastepnym miesiacu:(....................mam nadzieje,ze ktos nam pomoze..... Quote
danavas Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 dzięki za zaproszenie.....chciałabym bardzo pomóc ale teraz mogę tylko podnosić wątek... obiecuje że jak się ogarnę i troszkę odkopię to zrobię bazarek dla Ulki... Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Od maja mogę dać stałą w wys. 10 zł/mies. Więcej nie mogę - mam juz inne deklaracje. Poproszę o nr konta. Pzdr. Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Danavas i Asiaczek !!!!!Stokrotnie dziekuje za przybycie,omal sie nie rozplakalam ze szczescia bo wyslalam chyba z 300 pw i tylko Wy przyszlyscie:) Juz wysylam dane:)Dziekuje bardzo!!!!!!!! no i dalej wysylam pw......;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Nie ma sprawy. akurat mam 10 zł wolnego po Stivim, którzy odszedł niedawno... Dodatkowo, dam link w mojej Galerii, ale efekt może być różny... nic nie można obiecać. Pzdr. Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Nie ma sprawy. akurat mam 10 zł wolnego po Stivim, którzy odszedł niedawno... Dodatkowo, dam link w mojej Galerii, ale efekt może być różny... nic nie można obiecać. Pzdr. przykro mi z powodu Stiviego.... jeszcze raz wielkie dzieki,a moze akurat ktos ja zauwazy:) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Jeszcze jedno. Zróbcie wydarzenie na Facebook'u. Tam zagląda sporo i dogomaniaków i sporo zupełnie obcych ludzi. Może kogoś Ulka ujmie swoim wdziękiem, może ktoś zadeklaruje parę złotych. Jak tylko sie pojawi - dajcie tutajlink. Ja ze swej strony mogę obiecać, że udostępnię to wydarzenie... Pzdr. Quote
danavas Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ja też dziś spędzam dzionek na wysyłaniu pw...każdy świętami żyje......więc efekty marne.... Quote
Lili8522 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Witam! Jestem na zaproszenie... Prosze numer konta postaram sie przelac w przyszłym tyg jakąs jednorazową wpłate jak narazie więcej nie moge pomóc :( Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze jedno. Zróbcie wydarzenie na Facebook'u. Tam zagląda sporo i dogomaniaków i sporo zupełnie obcych ludzi. Może kogoś Ulka ujmie swoim wdziękiem, może ktoś zadeklaruje parę złotych. Jak tylko sie pojawi - dajcie tutajlink. Ja ze swej strony mogę obiecać, że udostępnię to wydarzenie... Pzdr. Ulcia juz ma wydarzenie na fb...kiedys byla krolowa a teraz jak juz jest bezpieczna to sie ciotkom zapomnialo....:(:(....Ciotka Anita prowadzi akcje facebookowa:),robi allegro itd...ogloszenia tez sa....ehhhh Moze jak wkleisz Ja na swoim fb,to tam zdobedzie jakies zainteresowanie,przeciez Ona jest takim slodkim zwierzaczkiem z wielkimi uszkami:) Quote
Lili8522 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 A ile pieniążkow jeszcze brakuje na następny miesiąc? Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Lili8522 napisał(a):Witam! Jestem na zaproszenie... Prosze numer konta postaram sie przelac w przyszłym tyg jakąs jednorazową wpłate jak narazie więcej nie moge pomóc :( Dziekujemy bardzo cioteczce za przybycie:)kazdy grosik sie liczy,juz wysylam dane:) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Lili8522 napisał(a):A ile pieniążkow jeszcze brakuje na następny miesiąc?Dokładnie, ile jeszcze brak? Pzdr. Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Lili8522 napisał(a):A ile pieniążkow jeszcze brakuje na następny miesiąc? hmmmm....jesli nie zawioda te cioteczki,ktore pamietaly o Ulci w tym mcu,to jak sie nie myle bedzie brakowac ponad 200 zl,skonczyly sie juz zapasy jednorazowych:placz:w tym mcu poratowala nas niesamowicie ciocia Poziomka swoim bazarkiem!!! Quote
Recommended Posts