Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kama210 napisał(a):
uzupełniony katalog Ulki na naszym fb - bedomniaki szydłowieckie ...
prosimy o udostępnianie ...
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.174218705955688.48080.173802145997344&saved

Udostępniłam:)

Dodatkowo informuję, że od maja zadeklarowałam 10 zł stałej dla Ulki.
Poniewaz miałam kilka złotych luźniejszych, to zrobiłam przelew dla Ulki w wys. 30 zł. To będzie mój przelew majowy, OK? A w czerwcu - musi zostac 10 zł tak, jak deklarowałam, niestety...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Udostępniłam:)

Dodatkowo informuję, że od maja zadeklarowałam 10 zł stałej dla Ulki.
Poniewaz miałam kilka złotych luźniejszych, to zrobiłam przelew dla Ulki w wys. 30 zł. To będzie mój przelew majowy, OK? A w czerwcu - musi zostac 10 zł tak, jak deklarowałam, niestety...

Pzdr.

jejku dziekujemy ogromniasto:buzi::laugh2_2::modla:!!!!!!!dzis wieczorkiem uzupelnimy posty w zwiazku z nowymi deklaracjami......sa 3 deklaracje dla ULI:lol:

Posted

Lolalola napisał(a):
kochana cioteczko bardzo dziekuje za pomoc:)
ponizej podaje linka!!!

Ulka bedzie miec komplet 130 ogloszen od CatAngel. Niektore ogloszenia trzeba aktywowac, to prosze o aktywacje z maila podanego na allegro.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ulka bedzie miec komplet 130 ogloszen od CatAngel. Niektore ogloszenia trzeba aktywowac, to prosze o aktywacje z maila podanego na allegro.

ojjjjjjjjjaaaaaa wspaniale,dziekujemy:happy1::sweetCyb::bigcool:
ciotka Anita wroci to bedzie aktywowac,bo Ona rzadzi allegro:cool3:

Posted

Lolalola napisał(a):
ciotka Anita wroci to bedzie aktywowac,bo Ona rzadzi allegro:cool3:
To beda inne ogloszenia niz allegro. Allegro juz jest takie piekne gotowe, ze tylko odnowic.

Po 1-szym wplace tez na imienniczke. Nie moge zostawic tej bid-ULKI bez pomocy ;-)

Posted

Ulka18 napisał(a):
To beda inne ogloszenia niz allegro. Allegro juz jest takie piekne gotowe, ze tylko odnowic.

Po 1-szym wplace tez na imienniczke. Nie moge zostawic tej bid-ULKI bez pomocy ;-)

wzajemna pomoc Ulina na pewno jakos fajnie zaowocuje;)
bardzo dziekujemy:)

Posted

Teksty w ogloszeniach Ulciowych beda krotsze niz ten w allegro, poniewaz na niektorych portalach jest ograniczenie ilosci znakow.

Macie Cioteczki moze gotowiec krotszy do ogloszen??