aga38 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Zuzka mówisz i masz Baltazar już w domu:):) Quote
Zuzka2 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dziś go może poogłaszam,a na razie wysyłam ludziom:-) Aga,jakby ktoś jechał na Kraków w następny weekend-dałabyś cynk:-) Quote
aga38 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Zuzka2 napisał(a):Dziś go może poogłaszam,a na razie wysyłam ludziom:-) Aga,jakby ktoś jechał na Kraków w następny weekend-dałabyś cynk:-) Pewno że tak:) Nadja jedzie dopiero 19 listopada Quote
Zuzka2 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wypatrzyłam na allegro kota mixa norweskiego do adopcji-smutna historia...:-( http://allegro.pl/kot-prawie-norweski-i-bura-kotka-szukaja-domu-i1898971200.html Quote
aga38 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Smutna historia,żal kobiety i żal kociaków:( Oba są cudne,mam nadzieję że znajdą domki a marzy mi się dla nich jeden wspólny,ech co za świat,ciężkie życie:( Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 W imieniu p.Ani oraz kotki 3łapki Smerfetki dziękuję wszystkim osobom,które wpłaciły pieniądze na jej ratowanie. Dzięki prywatnym ludziom kotka Smerfetka została uratowana,a niedawno znalazła też nowy dom. Przedstawiam mojego tymczasika Koksika-3,5mies.kotka:-) Łowny,aktywny-przypomina Milkę-nie umie sam zasypiać,ciągle domaga się 100% uwagi,a przed zaśnięciem broi,poluje i gryzie:evil_lol: Zaszczepiony,zdrowy.Uwielbia koty,toleruje i psy i kradnie wszelkie jedzenie ze stołu-zwinny i szybki jak błyskawica:evil_lol: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-KOKSIK-3mies-KOTOLUBNY-WESOLY-TOWARZYSKI-KOTEK-W0QQAdIdZ326095040 Quote
Zuzka2 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Aga,mój tymczas jedzie za 2dni do DS:-)Do Warszawy. Bardzo się cieszę,bo plecy,kark i nogi mam przeorane wzdłuż i w szerz:cool3:Ten kot jest w 100% uzależniony ode mnie-jak go nie wezmę na ręce,to rozpędza się i skacze mi z szafki na plecy lub kark albo wdrapuje się po nodze,a waży ok.2kg...:cool3:Ciągle mam się nim zajmować;) Jest szansa na nowe fotki Filemona-chociaż 2-3+ fotki Dżudi jak już nabrała ciałka;-)? A jak się miewa czarnuszek?On chyba z 5,5tygodnia już ma? Teraz jakiś boom na bure kocięta-pełno zamówień na bure pręgowane lub cętkowane;zarówno kociczki jak i kocurki.Czasem na czarne kociczki.Wszyscy oczywiście wolą takie max.8-10tyg. Jak dla mnie to kot przypomina kota po 3m-cu dopiero,a normalnieje najwcześniej po 4m-cu:evil_lol:W dodatku te małe są delikatne-byle bzdura i sensacje z brzuszkiem-jakoś się ludziom dziwię,że wolą maluchy:roll: Quote
aga38 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Zuzka to Twój tymcza jak moja Jula:evil_lol: Mój tz ciągle za drabinę robi,nawet brak podkoszulki jej nie przeszkadza:evil_lol: Filemon urósł ,zrobię mu nowe fotki jak umyję bestię bo ciągle brudny ,no jak jee to nawet uszami:evil_lol: Za to Barnaba czyścioszek bo ,,mamusia tak go pucuje że az niego kapie:evil_lol::evil_lol: Dżudi juz nabrała ciałka i ciągle uprawia sex z koszykiem do spania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dżudi to super sunia jest bardzo przyjacielska,straszna z niej pieszczocha tak samo i Prima:lol: Quote
Zuzka2 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Potrzebny DT na 10dni dla łagodnej,średniej suczki (przed kolano);może być na podwórku; tel.698 681 714 Mój koci tymczasik nas chyba polubił,bo dziś do DS nie pojechał:evil_lol: Miał biegunkę-myśleliśmy,że przez zmianę diety.Biegunka jednak nie minęła mimo leczenia osłonowego-od jutra zaczynamy antybiotyki...:razz: Aromaty w domu nieprzeciętne:evil_lol:Nowy opiekun zapowiedział,że będzie na niego czekał ile trzeba:-) Kocur jest super!:loveu:Bardzo grzeczny się zrobił i kochany.Pierwsze dni chodził jak nakręcony,bo był tak spragniony kontaktu.Teraz już wie,że ma nas non stop i święty kot:lol:Nawet kocica go lubi,a ta damulka małych nie trawi zupełnie:evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wybiera się ktoś z Kielc (lub okolic ) do Krakowa w ten weekend? Jest kot dorosły do wywiezienia. tel.698 681 714 lub pw. Quote
aga38 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Zuzka wyczyść skrzynkę:evil_lol: Dziś był telefon o Baltazara czyli Kacpra2,zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
Zuzka2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja go na razie trzymam głównie na region+trochę Kraków.W wolnej chwili dorobię mu więcej. Quote
Zuzka2 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zrobiłam Baltazarowi już na 3województwa. Jedzie ktoś do Warszawy?Mam kociarnię do wywózki:lol:Na razie 2sztuki,w tym mój tymczasik;-) U nas jakiś koci wirus biegunkowy-gdzie są małe koty,tam biegunka.Mój tymczas do niedzieli antybiotyk,u p.Ani kolejny zaczął akcję "biegunka"-coś jest w powietrzu...Cały czas jest potańcówka z kociętami-trwa już od paru miesięcy,aż strach brać kota na DT,bo wiadomo,że zaraz się zarazi czy u mnie czy u p.Ani;być może też łapią coś w lecznicy,bo przecież wirusy są w powietrzu.My z p.Anią wyparzamy wszystko,szorujemy wszystko,a koty i tak się sypią...:shake:Najważniejsze,że opracowałyśmy już na jaki antybiotyk od razu reagują,bo i tu był cyrk-nie bardzo cokolwiek działało:razz: Quote
aga38 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Dzięki Zuzka:) Jutro postaram się uporać po południu ze zdjęciami,bo jak wracam wieczorem z pracy to padam Quote
aga38 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Barnaba ma DS :) Zdjęcia maluchów:) Barnaba Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Filemon ma DS:) Filemon Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Prima ma DS:) Prima Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dżudi jutro jedzie na casting jak nic z niego nie wyjdzie to wstawię jej nowe fotki:) Quote
aagataa8 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zapraszam na nasz bazarek z różnościami zrobiony dla Saby i Kowu: http://www.dogomania.pl/threads/217333-Bazarek-z-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami-dla-Saby-i-Kowu-do-20.11.2011-do-godz.-20-00-czasu-dogo...?p=17951781#post17951781 Quote
Zuzka2 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dorobiłam Filemonowi ogłoszeń. Na Kraków zrobię większą kampanię w weekend. Jakby się ktoś odezwał z Krakowa,to 12listopada jedzie osoba do Krakowa z Kielc. A o Kacpra2 nikt nie pyta?Żadnych konkretów? Prima też dziwne,że bez domu,bo fajna,malutka,ideał do mieszkania... Quote
aga38 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Nie wiem co :shake:jest Zuzka ,jakieś fatum chyba,ani jednego telefonu o zwierzaki ale co zrobić czasem tak jest:-( Najgorsze że nowe na ulicach lądują:( Zuzka jutro wstawię nowe fotki Loli i mojej nowej tymczasowiczki znalezionej przez mojego syna. Z castingu Dżudi dupa,baba psychiczna,doznałam szoku:crazyeye: Kapelusz jej mogę dać a nie psa,czyli Dżudi dalej szuka domku. Dzięki Zuzka za ciągłe ogłaszanie zwierzyńca,ech jak dobrze że jesteś:) Quote
Zuzka2 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Aga,Filemona wysłałam już chyba 100osobom-kot jest w stałym pakiecie wysyłanych kotów...Podobnie jak koty od Ginn.Tam też zero telefonów...Ginn ma ładne te kociaki,może już nie małe,bo 6miesięczne,ale fajne:-)Filemon jest najmłodszy z polecanych,bo wszystkie poniżej 4m-ca już znalazły DS z moich ogłoszeń,a ten biedak jeden został...Nie wiem,może ludzie nie przepadają za białymi... To zamawiam nowe fotki Dżudi jak jej się przytyło;-)I Loli na jakimś kontrastowym tle-ona czarna jest,to na czarnym ją gorzej widać;-) Dziś zrobię wyróżnione Primie i Dżudi i będzie już koniec kasy na psim koncie.Od 25.06.11 poszło na wyróżnione 300zł...Fakt,że w wakacje był wysyp i szczeniąt i kociąt i wszelkiego zwierza;-)Ja oszczędzam kasę i natychmiast jak któryś zwierzak pojedzie do DS,to szybko na to samo wyróżnione rzucam innego,żeby mi nie przepadło-czasem za 8zł wyróżnionego na 2tyg.DS znajdowały nawet 3zwierzaki dzięki takiemu żonglowaniu;-) Ale ten Barnaba mały;-)Wygląda na 5-6tygodni;-) Wyróżnione Dżudi i Primy zrobione,dorobiłam kilka ogłoszeń od nowa. Jak będą nowe fotki Loli to i jej zrobię nowych trochę. Jadę Kielce-Kraków 11 listopada godz.10. Quote
Recommended Posts