aga38 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Wieczorem, Nadja sie mnie pozbędzie :) Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Ancyk']Malizna jest wielkości Norki. Ma w budce siano, czasem wpuszczam go do klatki żeby się ogrzał przy grzejniku ale co z tego jak po paru minutach ludzie go wywalają. A ważyć to może 4-5 kg.[/QUOTE] To jak on taki mały to tym bardziej się wychładza:shake:Moja waży 5kg i w kubraku nieprzemakalnym na polarze dygocze po 15min spaceru:razz: Może do czasu powrotu Agi ktoś go przechowa?Albo ja coś awaryjnego wymyślę;) Quote
Ginn Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Zuzka2']To jak on taki mały to tym bardziej się wychładza:shake:Moja waży 5kg i w kubraku nieprzemakalnym na polarze dygocze po 15min spaceru:razz: Może do czasu powrotu Agi ktoś go przechowa?Albo ja coś awaryjnego wymyślę;)[/QUOTE] Ancyk, jak możesz to przywieź do mnie. Gdy Aga wróci to pogadamy gdzie malizna będzie. Quote
Ancyk Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Ginn']Ancyk, jak możesz to przywieź do mnie. Gdy Aga wróci to pogadamy gdzie malizna będzie.[/QUOTE] Dziękuje. Byłoby super. Spróbuje chłopaka zgarnąć a wtedy się odezwe. Quote
Ginn Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No i zła wiadomość. Niestety kocurek ode mnie nie jedzie w sobotę. Facet się wycofał bo podobno dostał kociaka od dzieci. Zuzka mogłabyś go znów poogłaszać bo chyba zawiesiłaś jego ogłoszenia. Bardzo proszę. Dzwonił facet z Radomia w spr. mojej zasiedziałej czarnuszki. Zobaczymy - może coś z tego będzie. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 O.K.Ginn:-)Nie ma problemu,bo ja go nie usuwałam z portali-tylko nie wysyłałam już ludziom,a kto pisał-odpisywałam,że zaklepany;-) Byłoby super jakby czarna kicia wreszcie pojechała:-) Quote
Ginn Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Zuzka2']O.K.Ginn:-)Nie ma problemu,bo ja go nie usuwałam z portali-tylko nie wysyłałam już ludziom,a kto pisał-odpisywałam,że zaklepany;-) Byłoby super jakby czarna kicia wreszcie pojechała:-)[/QUOTE] Już nie pojedzie. Quote
Donna96 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Tak na szybko wciśniemy się. Przypominam Jowiszka, skończył 4 miesiące, waży 21kg i nadal rośnie. Rośnie, bo kotami się żywi:evil_lol: Pozdrawiamy P.s. Kot przeżył:lol: Quote
Donna96 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Więcej fotek tutaj www.norweskie.blog.onet.pl Quote
Zuzka2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale wyrównana walka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ginn Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Valdi, Szanta i Samira mają swoje domki - jadą w sobotę. Z resztą towarzystwa - cisza. Quote
Zuzka2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) [quote name='Ginn']Valdi, Szanta i Samira mają swoje domki - jadą w sobotę. Z resztą towarzystwa - cisza. To super wieści!:multi:Już się martwiłam,że takie ładne kicie,tyle ogłoszeń-i nic:roll:O Waldim wiedziałam,ale o 2 damach-nie;) A gdzie jadą?Pewnie obie do małopolskiego?;) Polecam bazarek ze smakołykami dla psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238806-Gryzaki-żołądki-kości-wędzone-i-inne-Do-28-01-!-Zapraszamy Edited January 24, 2013 by Zuzka2 Quote
Ancyk Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Biegam za małym powsinogą zeby go ulokować u Ginn, ale on woli dwie szesnastki zamiast jednej trzydziestkidwójki. To jest bardzo towarzyski psiak lubiący nastolatki. Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Szukam transportu KIELCE-KRAKÓW dla 3mies.kici w transporterze. Jakby ktoś się wybierał,dajcie znać na pw lub tel.668 718 974 Miałam maila o Fridę (2 dni temu) i o Nemo-pierwszy mail -z małopolskiego:-) Edited January 25, 2013 by Zuzka2 Quote
Ancyk Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 zrobiłam kilka zdjęc małemu. Przywołany szczekaniem suczki mojej siostry przyczepił się do nas w drodze na spacer. Niestety skończyło się kiepsko. Psiak jest bardzo "namolny" do suczek, nawet tych wysterylizowanych i w ich towarzystwie jest agresywny w stosunku do innych psów. Zaczepia większe od siebie psy, nawet te będące na smyczy i walczy do ostatniej krwi. Nie chce dziewczyny narobić wam kłopotu zrzucając wam go na głowę, niewątpliwie takie będą bo psiak mimo że do ludzi jest cudowny to w psim towarzystwie jest poprostu mega maczo w rozmiarze mini i nie popuszcza. Quote
Zuzka2 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Poczciwy psiak,a taki bandzior:evil_lol:No ale takie egzemplarze się zdarzają:evil_lol:Może po kastracji się wyciszy:razz:Może trafi mu się jakiś fajny DS-najlepiej dom z ogrodem bez innych psów:roll:Spacery w mieście z takim to niezłe rodeo by było:evil_lol: Quote
Ancyk Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 No było rodeo - 2 walczące byczki, suczka która drze jape jak alarm, płaczące ze strachu dziecko i wkurzona nastolatka. W takiej sytuacji boje się go wam "podrzucić" bo tak mi się wydaje, że zołzik jest psem problematycznym ze skłonnością do awantur. Quote
Zuzka2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Coś tu ucichło;-) Ancyk,czy rudzielce wydane?:-) strego,czy Pani z Wrocławia była u Lapo?:-) Ginn,które zwierzaki od Ciebie ostatecznie pojechały do DSów?:-) Quote
Ginn Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Zuzka2']Coś tu ucichło;-) Ginn,które zwierzaki od Ciebie ostatecznie pojechały do DSów?:-)[/QUOTE] Coś Dogo szwankuje. Nie pokazuje, że były nowe wpisy. Z kotów zostały: Tolek i moja czarna mamusia z synkiem. Psie szczylki wreszcie pojechały. Jest do ogłaszania Rambo, Tara, Atos, Santos oraz dwie średnio-małe sunie, w tym jedna bez przedniej łapki. Sunie wysterylizowane, mocno wyalienowane. Zdjęcia póki co nie bardzo jest jak zrobić. Quote
Zuzka2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Czyli nikt się nie wycofał i trochę zwierzyńca ubyło:-) Quote
Ginn Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Zuzka2']Czyli nikt się nie wycofał i trochę zwierzyńca ubyło:-)[/QUOTE] Niby tak. Najbardziej to widać w kocim pokoju. Psy nowe przybyły i to dwa ciężkie przypadki. Quote
strega Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 U nas po staremu.Kobieta nie przyjechała i więcej nie dzwoniła w sprawie Lapo. Chyba sie przestraszyła tej wizyty przedadopcyjnej. Być może ma coś do ukrycia? Jesli chodzi o Lapusia, to chyba trzeba bedzie zedytowac trochę tekst ogłoszenia,bo niektóre zachowania psa juz nie maja miejsca. Lapo juz nie jest apatyczny,coraz częściej widać szczęsliwą morduchne. Nie ma nic przeciwko małym pieskom, duzych sie raczej obawia ale nie jest do nich źle nastawiony. Poznałam go ostatnio z Lunką,którego Lapula zapraszał do zabawy. Łezka mi sie w oku zakręciła jak zobaczyłam jaki Lapula był przez chwilkę szczęsliwy przebywając w towarzystwie innego psa. Postaram sie aby częściej przebywali w swojej obecności. Lapo ładnie kontroluje swoje emocje,nie reaguje przesadnie. Powiedziałabym stosownie do okolicznosci. Oczywiście żaden obiekt na horyzoncie nie umknie jego uwadze. Quote
Zuzka2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='strega']U nas po staremu.Kobieta nie przyjechała i więcej nie dzwoniła w sprawie Lapo. Chyba sie przestraszyła tej wizyty przedadopcyjnej. Być może ma coś do ukrycia? Jesli chodzi o Lapusia, to chyba trzeba bedzie zedytowac trochę tekst ogłoszenia,bo niektóre zachowania psa juz nie maja miejsca. Lapo juz nie jest apatyczny,coraz częściej widać szczęsliwą morduchne. Nie ma nic przeciwko małym pieskom, duzych sie raczej obawia ale nie jest do nich źle nastawiony. Poznałam go ostatnio z Lunką,którego Lapula zapraszał do zabawy. Łezka mi sie w oku zakręciła jak zobaczyłam jaki Lapula był przez chwilkę szczęsliwy przebywając w towarzystwie innego psa. Postaram sie aby częściej przebywali w swojej obecności. Lapo ładnie kontroluje swoje emocje,nie reaguje przesadnie. Powiedziałabym stosownie do okolicznosci. Oczywiście żaden obiekt na horyzoncie nie umknie jego uwadze.[/QUOTE] Świetne wieści!:-)Pomalutku,ale do przodu:-) To zedytuję ogłoszenia;-) Quote
Zuzka2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Ginn']Niby tak. Najbardziej to widać w kocim pokoju. Psy nowe przybyły i to dwa ciężkie przypadki.[/QUOTE] Też się martwię jak długo będą się oswajać i cywilizować te 2 suczki:roll:Potem schody z DS dla suni bez przedniej łapki-łatwo nie będzie:roll: Quote
Recommended Posts