Nutusia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ależ ta Mysza się ostatnio tajemnicza zrobiła, no! Najpierw narzekania, potem chwila ciszy i... DOM! Eugeniusz, bądź grzeczny chłopie - nie ma czego wyć. Już Ci żaden Brunek nie zagraża! :) Quote
mysza 1 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 3 x napisał(a):ja :diabloti::diabloti::diabloti: Wiedziałam ;) Ale zawsze może wrócić ;) jak tylko wyć zacznie. Nutusia napisał(a):Ależ ta Mysza się ostatnio tajemnicza zrobiła, no! Najpierw narzekania, potem chwila ciszy i... DOM! Eugeniusz, bądź grzeczny chłopie - nie ma czego wyć. Już Ci żaden Brunek nie zagraża! :) Domy jakoś niespodziewanie się znajdują, nie wiedziałam czy coś z tego wyjdzie. Pojechaliśmy na zapoznanie, bo Państwo nawet go nie widzieli, pogadaliśmy i został, trochę na próbę, więc wiadomo... jeszcze jestem ostrożna. Zobaczymy. Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 mysza 1 napisał(a):A teraz przyznać się kto obstawiał, że go nie oddam:eviltong: No ja:oops: Tak sobie po cichu myślałam, że powoli zaczniesz go wprowadzać do domu i już zostanie:lol: Quote
mysza 1 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dzwoniłam do Gienka, nie bardzo chce do mieszkania wracać, woli spacery. Przyzwyczajenie z mieszkania w domu. Mam nadzieję, że się odnajdzie... Jeszcze nie zostawał sam a tego obawiam się najbardziej. Quote
Nutusia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mysza, skończ z tym czarnowidztwem, bardzo Cię proszę! :) Quote
mysza 1 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Na razie dostałam mmsa z rozpłaszczonym Gienkiem i głaszczącym go chłopcem ;) podobno wszystko dobrze. Quote
Nutusia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wstawisz?... A jutro o północy zmień tytuł wątku - to będzie jak dobra wróżba... :) Quote
mysza 1 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Nutusia napisał(a):Wstawisz?... A jutro o północy zmień tytuł wątku - to będzie jak dobra wróżba... :) Zgram jak tylko kabelek znajdę. Tytuł zmienię jak Gienek wreszcie sam zostanie i jak Państwo wrócą do domu wszystko będzie na miejscu :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Tytuł zmienię jak Gienek wreszcie sam zostanie i jak Państwo wrócą do domu wszystko będzie na miejscu :evil_lol: Ło matko, jakie wymagania!!!! No nie mów, że sobie z raz ryknąć nie może...:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Potem się poprawił i lubili się z Brunkiem ;) Quote
idusiek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 to jak on ma na imię? bo w tytule jest Max ;) Quote
3 x Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 idusiek napisał(a):to jak on ma na imię? bo w tytule jest Max ;) eee tam max Gienek to jest imie dla psa o ! Quote
Atomowka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Gienek to spóżnione wszystkiego najlepszego :) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Rozmawiałam z Panią Gienka, wszystko ok, mam pewność, że tam był, bo słyszałam jak ryczał w tle :evil_lol::loveu:; wczoraj po raz pierwszy został na dosyć długo sam, wcześniej był przyzwyczajany ale krócej ;) W zasadzie spisał się super tylko jak wrócił chłopiec ze szkoły to po jakimś czasie Max się zsiusiał w domu :roll: pewnie myślał, że jak ktoś wraca to oznacza rozluźnienie ;) i nie wytrzymał. Na razie mały patryk z nim nie wychodzi, bo to kawał psa jest ;) i trochę ciągnie na smyczy. Wczoraj Maxik został zaszczepiony i zachipowany więc jest dobrze ;) Trzymamy kciuki, żeby się przywiązał i nigdzie nie oddalał. Quote
Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No proszę jaki piękny, optymistyczny... tytuł! :) Zsiusiał się biedak, bo może myślał, że jak się ktoś w domu pojawia, to spacerek będzie... Ale rzeczywiście lepiej nie narażać ani chłopca ani psa, który jeszcze nie jest pewien swoich ludzi. Kciuki będziemy trzymać, Maksencjusz jest łebski facet i z pewnością będzie grzeczny i posłuszny. Eugeniuszu - samych cudnych chwil w Nowym Roku dla Ciebie i Twojej Rodzinki! Quote
Atomowka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oj Gienek wiedziałam ,że z Ciebie jeszcze psy będą:eviltong: Quote
mysza 1 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 To ten, sąsiad Gosi ;) Wszystko u niego dobrze :) było jak ostatnio rozmawiałam z jego domem. Quote
3 x Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mysza 1 napisał(a):To ten, sąsiad Gosi ;) Wszystko u niego dobrze :) było jak ostatnio rozmawiałam z jego domem. ha czyli dobrze znalazłam ;) mysza jak ludzie sa normalni to mogę sie z nimi zdzwonić i umówić na wspólny spacer jakby coś :) Quote
Recommended Posts