jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 a moge byc świnia i troszke pospamować? WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866 i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960 Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Zajrzyjcie proszę na bazarki z mojego podpisu. 1) Na sterylizację Saby - byłej koleżanki Wery z hotelu oraz na zasilenie Skarpety Plaskatych i Mikro-Banku [FONT=Comic Sans MS]WIELKA WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - BIERZ ZA ILE CHCESZ!!![/FONT] 2) Na opłacenie września w hotelu dla Pati, która ma problemy z krzepliwością krwi... i biedna czeka na poprawę, żeby mogła zostać wysterylizowana... albo na znalezienie odpowiedzialnego domu, który zatroszczy się o inną antykoncepcję... Czeka już prawie 4 lata! :-( Brakuje jej jeszcze 180zł do opłacenia miesiąca, który się niebawem kończy... Pati przebywa w hoteliku u naszej Funi :smile: [FONT=Comic Sans MS]ZIELONY BAZAREK - NA MAŁĄ SARENKĘ[/FONT] Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Pola17']Mysle ze LiLI jednak zostanie u mnie ale jesli cos by sie działo dam znac chętnie przyjmę jakieś porady co dawać jesc jak sie bawic karma itp u mnie psy jedza karme HILL'S SCIENCE PLAN /EUKANUBA/ACANA//PURINA/ DogChowPURINA /ProPlanROYAL CANIN z takich firm kupuje karme nie wiem czy dobra dla niej ale mój kazdy pies je inna sunia je dla suk po srerylce 14 letni je dla starszych psów 3 je karme dla aktywnych psów Uploaded with ImageShack.us lili ze man Jaka fajna mordusia :) :) :) [quote name='ania90']kiedy beda fotki? Postaram się dzisiaj coś wakacyjnego wkleić :) [quote name='jambi']a moge byc świnia i troszke pospamować? WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866 i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960 Wklejaj, wklejaj :) ... a i do mnie zaglądnij ;) Quote
Osa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Kto ma shih- tzaka w długim włosie? Ratunku - ładne zdjęcie mi potrzebne na porady pielęgnacyjne w Plaskatym Azylu! I zgoda na publikację. Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Osa napisał(a):Kto ma shih- tzaka w długim włosie? Ratunku - ładne zdjęcie mi potrzebne na porady pielęgnacyjne w Plaskatym Azylu! I zgoda na publikację. Niestety moja Toffi w irokezie lata :lol:\ Nie poratuję :) Quote
Lili8522 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A może jakieś nowe zdjęcia będą? :cool3: Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Lili8522 napisał(a):A może jakieś nowe zdjęcia będą? :cool3: Obawiam się linczu :lol: Quote
Lili8522 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Agucha napisał(a):Obawiam się linczu :lol: A to dlaczego? Dawno nie było tutaj Twoich śliczności :loveu: Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Lili8522 napisał(a):A to dlaczego? Dawno nie było tutaj Twoich śliczności :loveu: Bo moje śliczności "łyse" lata... a dla niektórych to profanacja ha ha :lol: Quote
Lili8522 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Agucha napisał(a):Bo moje śliczności "łyse" lata... a dla niektórych to profanacja ha ha :lol: Hihihi :evil_lol: Moje też latało przez cały okres wiosenno letni "łyse" :cool3: Teraz zapuszcza troszkę na zimę, ale jak ją ogoliłam też spotkałam się z linczem ;) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Lili8522']Hihihi :evil_lol: Moje też latało przez cały okres wiosenno letni "łyse" :cool3: Teraz zapuszcza troszkę na zimę, ale jak ją ogoliłam też spotkałam się z linczem ;) [quote name='ania90']daj fotki :) No dobraaa, namówiłaś mnie :lol: U mnie jak zwykle - RZADKO - jak dodaję to dodaję :lol: Dziewczyny - smoluchy po powrocie z zaroszonego ogrodu... Jeszcze we fryzurach "urlopowych" :lol: Brak czasu na kąpiel i grzebień we włoskach ;) W tle za to pokaźny orzech włoski :lol: :lol: :lol: Kava - PIERWSZY RAZ - na zielonej trawce :) Quote
Gioco Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 zerduszko napisał(a):Aleś nadawała :lol: Aż ciężko ogarnąć :diabloti: Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Z serii - naturalny daszek przeciwsłoneczny :lol: Zuza mogłaby rekordy bić... później oczywiście jej podcięłam, bo notorycznie moczyła w trawie i jej opadały na oczy... Babcinka od rana do nocy na podwórzu siedziała... a po co jej kanapa?! :) W poszukiwaniu rannego słońca! Quote
Lili8522 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Cudny ten daszek :loveu: Warto było domagać się zdęć :diabloti: I wcale nie jest tak łyso u mnie było bardziej :evil_lol: Z resztą chyba widziałaś bo byłaś kiedyś u mnie w galerii ;) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Lili8522']Cudny ten daszek :loveu: Warto było domagać się zdęć :diabloti: I wcale nie jest tak łyso u mnie było bardziej :evil_lol: Z resztą chyba widziałaś bo byłaś kiedyś u mnie w galerii ;) Kochana... to są zdjęcia z wakacji :lol: Teraz dopiero jest łyso - i niemożebnie mi się podoba! o! :) Zestresowana "kosmitka" - oby szybciej do mamusi na kolanka :lol: O! A co to tam łazi ciekawego? BUZI-BUZI? Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Oczy zasłonięte? To suszymy się po porannym spacerku :lol: Nie martw się! Nic Cię nie zje - korzystaj z urlopu! Szybko nie będziesz miała okazji! - powiedziała Toffi do Kavy ;) Mój zbieracz jabłek. Ta kupka z tyłu to jej sprawka :lol: Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Żeby nie było - Zuzia też się ruszała ... czasem :lol: Jabłkowa panna :) :evil_lol::loveu: Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Toffi pomagała karczować pniaczki - a jakże! :) Quote
zerduszko Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No, coś się ruszyło :) Ten Zuzkowy uśmiech boski :) Czekam na łysola, hihihihi Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='zerduszko']No, coś się ruszyło :) Ten Zuzkowy uśmiech boski :) Czekam na łysola, hihihihi Cały czas ogarniam photobucketa :lol: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Toffinkowa NAMIĘTNOŚĆ! mmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... MOJA TAPETA ;) HOT-DOG - sąsiad zza płotu wpadł nas odwiedzić :) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 A co to za maleńtas?? Już bez daszku :) Kavuśka W KOŃCU na swojej kanapie :) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 No i na koniec.... ...chciałabym Wam przedstawić nową rasę, jaką odkryłam przy strzyżeniu... ...całkiem przypadkiem! okazało się, żeeeee...... ...żeeee...... ... że od 3 lat mam pod swoim dachem BULGOTA RYBNICKIEGO! ... A JA O TYM NAWET NIE WIEDZIAŁAM...:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts