Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki . Podajcie proszę na jakie konto należy wpłacać pieniadze. Chyba uda mi się
namówić koleżankę na wpłatę na sunieczkę.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jo37']Trzymam kciuki . Podajcie proszę na jakie konto należy wpłacać pieniadze. Chyba uda mi się
namówić koleżankę na wpłatę na sunieczkę.[/QUOTE]

Jo -poleciało konto :)

Posted

[quote name='zadra']Wszystko dograne!!! Ukryty Smok bedzie po suczke w Zamościu o 10.30.Potwierdziłam konsultacje na klinikach jutro ok 12-tej.Ptrzeny jest ktoś,kto bedzie mógł być jutro na klinkach przy konsultacji.Energy może dojechac najwcześniej o 12.30.Do MaDi nie mogę sie dodzwonić.Jesli Szansa ma zostać na operacje trzeba wszystko na miejscu ustalić z prof.Silimanowiczem.Mam na mysli przygotowanie do zabiegu tj.badanie krwi.Jesli chodzi o zdjęcie zrobimy je u nas na miejscu,żeby nie było problemów z nieczynnym aparatem RTG na klinikach.[/QUOTE]

Jesteśmy umówione z Ukrytym Smokiem ok 12.30 na Głębokiej. Jestem w pracy do 12, mam do przejechania prawie całe miasto, więc i tak będę jechać prawie na sygnale;)

Posted

[quote name='Energy']Jesteśmy umówione z Ukrytym Smokiem ok 12.30 na Głębokiej. Jestem w pracy do 12, mam do przejechania prawie całe miasto, więc i tak będę jechać prawie na sygnale;)[/QUOTE]
Bardzo dziękuję Energy, ze będziesz z kolejną zamojską sunią w Lublinie :loveu:

Posted

[quote name='Tola']Bardzo dziękuję Energy, ze będziesz z kolejną zamojską sunią w Lublinie :loveu:[/QUOTE]

Nie ma za co:lol:mam tylko nadzieję, że z tą sunią będzie wszystko dobrze...

Posted

[quote name='Energy']Nie ma za co:lol:mam tylko nadzieję, że z tą sunią będzie wszystko dobrze...[/QUOTE]

Ja tez mam taka nadzieję...
Nie moze byc inaczej.
To jutro wielki dzien Szansy...
Sama mam tremę

Posted

[quote name='Tola']
To jutro wielki dzien Szansy...
Sama mam tremę[/QUOTE]

Szansa dla Szansy:lol:
Ja też mam i jeszcze mam nadzieje, że nie będzie tam takiego jednego weta:razz:

Posted

[quote name='Energy']Szansa dla Szansy:lol:
Ja też mam i jeszcze mam nadzieje, że nie będzie tam takiego jednego weta:razz:[/QUOTE]
... który tak potraktował zamojska malą Nelę...
Ja tez o tym myslę.

Posted

Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol:
Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa.
Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.

Posted

[quote name='Energy']Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol:
Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa.
Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.[/QUOTE]

Hureyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Superowe wiesci!!! :)))))))

Posted

[quote name='Energy']Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol:
Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.[/QUOTE]
Do operacji musi schudnąc-zalecenie profesora.Funia dostała dla niej karme Purina Light.

Posted

Yippie - Szansunia do nowego domku...Buziaki dla wszystkich zaangazowanych cioteczek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Sunie odebrałam koło 17 .Zakwaterowana na kwarantannie .
Jest ogromnie zestersowwana i bardzo wystraszona .Nie robię dzisisiaj koło niej nic aby jej dodatkowo nie stresowac ,Wystarczy jak bała sie lampy w aparacie .
Od jutra Purina Light ,Ale dzisiaj dostala kurczaczka z ryzem ugotowanego .Palce lizac .Myslałam ,ze nie zje ...Ale jak odeszłam i wróciłam za 5 minut miska była do czysta wylizana .
Pozwala sie głaskac ,ale jest bardzo wtedy zestresowana .Oczy robi jak koła od Stara i tak patrzy na wskroś jakby chciała przeniknąć .Wiele cierpienia w tych oczach jest .
Ale to juz przeszośc ,przyszlośc maluje sie dla niej we wspaniałych barwach .

A tu Niuńka na dobranoc .
[URL=http://img510.imageshack.us/i/p1012294.jpg/][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/8118/p1012294.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

Wiem, że musi schudnąć, ale może troszkę gotowanego jej nie zaszkodzi?:cool3:
Ona chyba nigdy nic dobrego nie zaznała, masz rację Funiu jest potwornie przerażona:shake: