Jo37 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Trzymam kciuki . Podajcie proszę na jakie konto należy wpłacać pieniadze. Chyba uda mi się namówić koleżankę na wpłatę na sunieczkę. Quote
sonia71 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Jo37']Trzymam kciuki . Podajcie proszę na jakie konto należy wpłacać pieniadze. Chyba uda mi się namówić koleżankę na wpłatę na sunieczkę.[/QUOTE] Jo -poleciało konto :) Quote
Energy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='zadra']Wszystko dograne!!! Ukryty Smok bedzie po suczke w Zamościu o 10.30.Potwierdziłam konsultacje na klinikach jutro ok 12-tej.Ptrzeny jest ktoś,kto bedzie mógł być jutro na klinkach przy konsultacji.Energy może dojechac najwcześniej o 12.30.Do MaDi nie mogę sie dodzwonić.Jesli Szansa ma zostać na operacje trzeba wszystko na miejscu ustalić z prof.Silimanowiczem.Mam na mysli przygotowanie do zabiegu tj.badanie krwi.Jesli chodzi o zdjęcie zrobimy je u nas na miejscu,żeby nie było problemów z nieczynnym aparatem RTG na klinikach.[/QUOTE] Jesteśmy umówione z Ukrytym Smokiem ok 12.30 na Głębokiej. Jestem w pracy do 12, mam do przejechania prawie całe miasto, więc i tak będę jechać prawie na sygnale;) Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Energy']Jesteśmy umówione z Ukrytym Smokiem ok 12.30 na Głębokiej. Jestem w pracy do 12, mam do przejechania prawie całe miasto, więc i tak będę jechać prawie na sygnale;)[/QUOTE] Bardzo dziękuję Energy, ze będziesz z kolejną zamojską sunią w Lublinie :loveu: Quote
Energy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Tola']Bardzo dziękuję Energy, ze będziesz z kolejną zamojską sunią w Lublinie :loveu:[/QUOTE] Nie ma za co:lol:mam tylko nadzieję, że z tą sunią będzie wszystko dobrze... Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Energy']Nie ma za co:lol:mam tylko nadzieję, że z tą sunią będzie wszystko dobrze...[/QUOTE] Ja tez mam taka nadzieję... Nie moze byc inaczej. To jutro wielki dzien Szansy... Sama mam tremę Quote
Energy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Tola'] To jutro wielki dzien Szansy... Sama mam tremę[/QUOTE] Szansa dla Szansy:lol: Ja też mam i jeszcze mam nadzieje, że nie będzie tam takiego jednego weta:razz: Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Energy']Szansa dla Szansy:lol: Ja też mam i jeszcze mam nadzieje, że nie będzie tam takiego jednego weta:razz:[/QUOTE] ... który tak potraktował zamojska malą Nelę... Ja tez o tym myslę. Quote
IVV Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja tu chyba jajo zniose !!! trzymaj sie mala !!! jutro wielki poczatek nowego zycia !!!!! Quote
zadra Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Szansa pojechała z Ukryttym smokiem.Zdjęcie zrobione.czekam na wiadomości. Quote
sonia71 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [B]wpłata na konto Szansy:[/B] [B]22.12-100zł-IVV[/B] [B]saldo:545zł.[/B] Quote
Energy Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol: Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa. Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak. Quote
magiraf Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Energy']Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol: Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa. Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.[/QUOTE] Hureyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Superowe wiesci!!! :))))))) Quote
zadra Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Energy']Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol: Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa. Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.[/QUOTE] Do operacji musi schudnąc-zalecenie profesora.Funia dostała dla niej karme Purina Light. Quote
majqa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Niemalże nie chodziła to i musiało się jej przytyć. Quote
Energy Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A no tak zapomniałam napisać o tym odchudzaniu:cool3: Quote
jogolcia@pdx Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Energy']Sunieczka dostanie szanse na lepsze życie-prof.Silmanowicz podejmie się operacji:lol: Termin został wyznaczony na 10 stycznia. Sunia wraca z Ukrytym Smokiem do Zamościa. Myślałam, że jest większa, a to krasnal jest. Była bardzo przerażona, strasznie potulny z niej psiak.[/QUOTE] Yippie - Szansunia do nowego domku...Buziaki dla wszystkich zaangazowanych cioteczek :loveu::loveu::loveu: Quote
funia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Sunie odebrałam koło 17 .Zakwaterowana na kwarantannie . Jest ogromnie zestersowwana i bardzo wystraszona .Nie robię dzisisiaj koło niej nic aby jej dodatkowo nie stresowac ,Wystarczy jak bała sie lampy w aparacie . Od jutra Purina Light ,Ale dzisiaj dostala kurczaczka z ryzem ugotowanego .Palce lizac .Myslałam ,ze nie zje ...Ale jak odeszłam i wróciłam za 5 minut miska była do czysta wylizana . Pozwala sie głaskac ,ale jest bardzo wtedy zestresowana .Oczy robi jak koła od Stara i tak patrzy na wskroś jakby chciała przeniknąć .Wiele cierpienia w tych oczach jest . Ale to juz przeszośc ,przyszlośc maluje sie dla niej we wspaniałych barwach . A tu Niuńka na dobranoc . [URL=http://img510.imageshack.us/i/p1012294.jpg/][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/8118/p1012294.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
MaDi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Niestety nie udało mi się jej poznać:oops: Może warto zakupić dla niej [url]http://www.ceneo.pl/2925049[/url] ? Quote
majqa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ależ ulga, że smutek przeszłości już za nią. Quote
Energy Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wiem, że musi schudnąć, ale może troszkę gotowanego jej nie zaszkodzi?:cool3: Ona chyba nigdy nic dobrego nie zaznała, masz rację Funiu jest potwornie przerażona:shake: Quote
Recommended Posts