sonia71 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='IVV']wyslalam 100zl na mala juz tylko 2 dni o ktorej dziewczyna wychodzi ?[/QUOTE] IVV-otrzymałam na PP i poszło dalej,ale teraz idą troszkę dłużej niż 2-3 dni ,nie wiem może święta... [B]wpłata na konto Szansy:[/B] [B]17.12-30zł.funia[/B] [B]saldo:445zł.[/B] Quote
zadra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Od rana dzwonie do Ukryty Smok,niestety nic.Nadal czekam. Dziewczyny,co będzie z Szansą jak wet zdecyduje,ze operacja jest niepotrzebna.Czy ktoś z Lublina może się nia zająć na czas zorganizowania transportu do Kasi? Quote
jogolcia@pdx Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Soniu - czy możesz podac numer konta Kasi Stencel z FB ( albo ktoś kto tam wchodzi) - ja niestety nie zdążę dzisiaj- zaraz lecę na lotnisko... Quote
sonia71 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ok,sprobuję znaleść Kasię na FB edit:znalazłam ,konto poleciało :) Quote
MaDi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='zadra']Od rana dzwonie do Ukryty Smok,niestety nic.Nadal czekam. Dziewczyny,co będzie z Szansą jak wet zdecyduje,ze operacja jest niepotrzebna.Czy ktoś z Lublina może się nia zająć na czas zorganizowania transportu do Kasi?[/QUOTE] Niestety nie mogę zabrać jej do siebie ale myślę,że w klinice pozwolą ją zostawić chociaż na kilka dni. Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='MaDi']Niestety nie mogę zabrać jej do siebie ale myślę,że w klinice pozwolą ją zostawić chociaż na kilka dni.[/QUOTE] Organizacja transportu moze trwac wiecej niz parę dni, to okres przedświąteczny, a potem święta. Quote
funia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jesli sunia ,która jutro przyjeżdza bedzie miała komplet szczepień to tym samym zwolni kwarantanne dla Szansy.Jakby co bede jutro przed 12 wiedziała i zaraz napisze . Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To czekamy na info; to bardzo ważne, bo nie chciałaybysmy przywozic Szansy po konsultacji i badaniach znowu do schroniska... Na razie w Lublinie nikt nie ma chętnych na krótkie Dt Quote
MaDi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Tola']Organizacja transportu moze trwac wiecej niz parę dni, to okres przedświąteczny, a potem święta.[/QUOTE] To moze być problemem, co jeśli Ukryty Smok się nie odezwie? Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='MaDi']To moze być problemem, co jeśli Ukryty Smok się nie odezwie?[/QUOTE] Odezwał się, zadra dostała smsa - kontakt telefoniczny na razie niemozliwy, dopiero jutro cos będzie konkretnego. Quote
MaDi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Tola']Odezwał się, zadra dostała smsa - kontakt telefoniczny na razie niemozliwy, dopiero jutro cos będzie konkretnego.[/QUOTE] To dobrze, będę spokojniejsza. Quote
majqa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='IVV']oj zaczynam sie denerwowac .....[/QUOTE] Nie ukrywam, że ja też. Quote
magiraf Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nerwy sa, ale bedzie dobrze! Musi byc!!! Quote
funia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 U mnie ma miejsce zapewnione jakby była taka potrzeba . Quote
majqa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='funia']U mnie ma miejsce zapewnione jakby była taka potrzeba .[/QUOTE] Uff... uff... uff...! :Rose::Rose::Rose: Quote
zadra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wszystko dograne!!! Ukryty Smok bedzie po suczke w Zamościu o 10.30.Potwierdziłam konsultacje na klinikach jutro ok 12-tej.Ptrzeny jest ktoś,kto bedzie mógł być jutro na klinkach przy konsultacji.Energy może dojechac najwcześniej o 12.30.Do MaDi nie mogę sie dodzwonić.Jesli Szansa ma zostać na operacje trzeba wszystko na miejscu ustalić z prof.Silimanowiczem.Mam na mysli przygotowanie do zabiegu tj.badanie krwi.Jesli chodzi o zdjęcie zrobimy je u nas na miejscu,żeby nie było problemów z nieczynnym aparatem RTG na klinikach. Quote
majqa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zadro, pisz do: [B]Marinkaa[/B], [B]bico[/B], [B]plastelina[/B],[B] SdZ_Lublin[/B],[B] ladySwallow[/B], [B]andegawenka[/B], [B]Rodzice Maciusia:), muzzy[/B], [B]warsawmoo.[/B] Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Kciuki potrzebne, bo oprocz |Szansy zabieramy jutro 3 suczki... Quote
MaDi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Już jestem, zepsuł mi się telefon:oops: Jutro mam prawdopodobnie spotkanie w Chełmie, więc jak tylko dowiem się więcej to napiszę. Ew. w czym będę potrzebna? Jeśli chodzi o przygotowanie do operacji np. wykonanie krwi to mogę się tym zająć niekoniecznie jutro. Quote
Tola Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='MaDi']Już jestem, zepsuł mi się telefon:oops: Jutro mam prawdopodobnie spotkanie w Chełmie, więc jak tylko dowiem się więcej to napiszę. Ew. w czym będę potrzebna? Jeśli chodzi o przygotowanie do operacji np. wykonanie krwi to mogę się tym zająć niekoniecznie jutro.[/QUOTE] MaDi - jutro potrzebny ktos w klinice w czasie konsultacji, jak Ukryty Smok przywiezie sunię do Lublina. Badania będą robione własnie jutro, Szansa będzie przegłodzona. Quote
MaDi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Tola']MaDi - jutro potrzebny ktos w klinice w czasie konsultacji, jak Ukryty Smok przywiezie sunię do Lublina. Badania będą robione własnie jutro, Szansa będzie przegłodzona.[/QUOTE] Rozmawiała z Zadrą, tak jak wspomniałam napiszę później jak już będę wiedziała wszystko dokładnie. Quote
Recommended Posts