jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='majqa']Już jest OK, Cacuś z Manią leżakują i oglądają TV. Kotów w zasięgu brak.[/QUOTE] To już czas i na Ciebie Majqo - poleżakuj trochę :eviltong: Quote
majqa Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ale nie przed burzą... Dzień był u nas standardowy (gonitwa kocia, hihihihi) więc nie było, co nowego wrzucić. Dziś podciągałam ogłoszenia Zorankowe. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 baczność, spocznij... ja tylko przelotem póki co.... potem wpadnę z jakimiś linkami Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cacuś - ja się poważnie niepokoję brakiem wiadomości... chłopie, no co jest (poza ofertami darmowej gimnastyki dla kociurstwa)? Quote
Smyku Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Chyba się Majqa nie obrazi , ale dla uspokojenia zapodam , czacha jej dymi .. Quote
majqa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Podciągnęłam ogłoszenia na full. Rozparcelowałam je na województwa, o których wiem, że mam dobrą obstawę/ wsparcie sprawdzeniowe domków. Inna sprawa w tym wszystkim, ot takie moje i nie tylko moje przemyślenia. Ludzie dopiero teraz dostają po kieszeni, n-ty raz oglądają tę samą złotówkę nim ją wydadzą, a to się odbija na adopcjach (pomijając oczywiście i inne przyczyny). Poklikałam sobie ostatnio po stronach różnych schronisk. Co zobaczyłam? Dużo psich cukierków, nie obwarowanych żadnymi wyśrubowanymi warunkami adopcyjnymi... I co? I cukierki te wciąż tkwią, gdzie tkwią. Strony ogłoszeniowe toną w młodych, "nieawaryjnych", cudnych psach. Hm... zdecydowanie coś jest na rzeczy. W sprawie Cacka, choćby nietrafionego, ni jednego maila ani fonu. Podobnie rzecz się ma z krócej ale też na max ogłaszanym Zoranem. Żaden nie trafia w gust? Nic to, szat rozdzierać nie będę. Bardziej niż Cacek martwią mnie właśnie: wyglądowo przeciętna Niunia, w moim odczuciu śliczny Zoran, starszy a cudny Bingo. Są hotelikowane, jak długo jeszcze uda się to pociągnąć? :-( Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Majqa - będziemy ciągnąć jak długo się da...chociaż ja też się troszke niepokoję o psiuty z dogo i ze schronisk... Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Majqa - będziemy ciągnąć jak długo się da...chociaż ja też się troszke niepokoję o psiuty z dogo i ze schronisk...[/QUOTE] Aha, któregoś dnia oglądałam sobie wykresy statystyczne z jednego ze schronisk (tylko się mi nie śmiać, żem jakis kujon czy okularnica - lubię te rzeczy, nawet uczę niekórych...) i wszystko wskazuje na to, że najwięcej adopcji jest w Sierpniu, a zaczynaja się wspinać od Czerwca... Niestety Luty wyglądał najgorzej, więc .... byle do WIOSNY ... Na zdjęciu poniżej, Luluś pomaga w analizach statystycznych - nawet on wpadł w panikę, ale daliśmy jakoś radę ;=) [URL=http://img255.imageshack.us/i/lulupomagawstatystyce1.jpg/][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/8879/lulupomagawstatystyce1.jpg[/IMG][/URL] Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Superowe zdjęcie! :) do jakiegoś kalendarza się nadaje :D "Nie przeszkadzać mi w nauce" :evil_lol: Quote
majqa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Jeju ale cudo! Toż to kot niczym żbik! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='majqa']Jeju ale cudo! Toż to kot niczym żbik! :-)[/QUOTE] Hihihi, no prawdziwy klejnocik mi się trafił (rasy Maine Coon, dlatego taki dużasty i owłosiony wszędzie - nawet pod łapkami :loveu:) - tak jak Tobie Cacek :multi: Tylko, że mój cudzik już studiuje statystykę :eviltong:, a ma dopiero 8 latek ( u mnie od 2.5 roku)... Majqo - mam pytanie - gdzie kupić najlepsze i najtańsze jedzenie puszkowe dla zwierzaków, oczywiście na necie :evil_lol: Quote
majqa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='jogolcia@pdx'](...) Majqo - mam pytanie - gdzie kupić najlepsze i najtańsze jedzenie puszkowe dla zwierzaków, oczywiście na necie :evil_lol:[/QUOTE] Uściślij proszę [I]najlepsze[/I] - czyli: - jak dobre? - dla psa, kota? - jaka to grupa docelowa? - ilość? - czemu puszki? - czy wysyłka byłaby na terenie Polski? - czy może chodzi o konkretne zwierzę, a do tego z jakąś dolegliwością, w określonym wieku? Rozwiń, plizzz, skrzydła odpowiedzi ;-) i zaraz Ci usmaruję elaborata na PW. :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='majqa']Uściślij proszę [I]najlepsze[/I] - czyli: - jak dobre? - dla psa, kota? - jaka to grupa docelowa? - ilość? - czemu puszki? - czy wysyłka byłaby na terenie Polski? - czy może chodzi o konkretne zwierzę, a do tego z jakąś dolegliwością, w określonym wieku? Rozwiń, plizzz, skrzydła odpowiedzi ;-) i zaraz Ci usmaruję elaborata na PW. :-)[/QUOTE] Jak dobre? Cholerka, co tu odpowiedzieć - naprawdę nie wiem, bo mój je BARF, więc się nie znam na innych...ale takie jak najbardziej naturalne, i jak najmniej ulepszaczy albo zagęszczaczy typu mąka Dla psów głównie dorosłych i jednego szczeniorka (3tyg) i dla kotków w różnym wieku Ile - dużżżżżżżżżżooooooooooo, około 20 sztuk razem (raczej chyba zdrowe geberalnie) Puszki, bo ja nie wierzę w kulki ani chrupki, dlatego mojego kocura przestawiłam na all natural ;=) Wysyłka oczywiście w Polsce Majqus - :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
majqa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 OKI, to już cóóś... Lecę odpompić moją Miśkę i po powrocie siadam do PW. Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='majqa']OKI, to już cóóś... Lecę odpompić moją Miśkę i po powrocie siadam do PW.[/QUOTE] Majqa - sorry, ale ja to muszę z siebie wyrzucić: po pierwsze primo :ylsuper: po drugie primo :loveu: a po trzecie :buzi: Quote
Marycha35 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ja a`propos zdjęcia, widzę, że nawet koty przy nauce się nudzą, hi, to ja spokojnie do kucia przedsesyjnego siadam, lepiej mi:) Quote
Recommended Posts