Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikodem Dyzma to przesłodki piesek i niech żałuje ten co go nie chce :shake: jest tak uroczy, tak gudnie patrzy w oczy, że coś niesamowitego :loveu: jedynie te niszczycielskie zapędy - jak dla mnie klatka na czas zostawania samemu w domu dopóki nie urośnie mu rozumek :lol:

struś pędziwiatr...

Posted

ojej zdjęcia jak zwykle prześliczne!!:)

Jak tam już prawie wiosennie!

A Dyzio ma taką słodką minkę, że to chyba nie On chuligani :) to niemożliwe, żeby to był On :)

Posted

Dyzio został dzisiaj zaszczepiony przeciwko chorobom wirusowym (koszt 50 zł pieniądze miałam z tych wpłat z fb), zniósł to dzielnie, przy witał się z panem doktorem. W samochodzie jeździ bardzo ładnie, wygląda przez okno, wszystko go interesuje. Mały podróżnik z niego będzie.

Posted

Brać :-) A tak na poważnie dobrze by było aby Dyzio już znalazł swój domek. Tylko niech ta decyzja będzie naprawdę przemyślana bo zwrot z adopcji to nie będzie dla niego za dobre, ale o tym przecież wiadomo.

Posted

Tylko Paweł ma niewielkie mieszkanie i ma już kilka zwierzaków i musimy z nim porozmawiać bo zwierzaki się muszą dogadać, właśnie żeby potem nie było zwrotów, najlepsza byłaby wizyta przedadopcyjna.

Posted

Paweł napisał, że zgadza się na wizytę:

Oczywiście!! tu link do Czikutka, po którego pojechałem 150 km do schroniska. Zauważalne podobieństwo :)

a tu menażeria w komplecie

Posted

Dalej nie wpłynęło zaległe 100zł a tutaj kolejny termin płatności się zbliża. Nie wiem, ja bym pomyślała o jakiś dodatkowych finansach bo coś mi się zdaje, że pani, która do tej pory opłacała pobyt Dyzia zaczyna się wycofywać z tego. Mam nadzieję, że się mylę:shake: