Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Obowiązkowo!

Diana a jak Ty się wybierasz do Częstochowy? To znaczy czym?

Jade autkiem...Marcino1978 mnie zabiera bo inaczej bym nie jechała....będziemy my i dwa psy...

Posted
Dianka,

Gacka jeździ po wystawach i opiekuje sie szczeniakami, wiec to że się nie udziela na pewno nie wynika z lenistwa :wink:

Wiem wiem...;)

Gacke pare razy widziałam w zk ale wtedy nie było jej jeszcze na dogo :D

• 1 month later...
Posted

Jestem z Łodzi i moge sie spotkac na spacerze tyle tylko ze niestety w pazdzierniku poszedl do psiego nieba moj piesek( Fuga) i narazie nie mam zadnego zwierzatka ale pilnie szukam Yorka. Jak juz bede szczesliwa posiadaczka to napewno sie spotkamy na spacerku ;-)

Posted

Nareszcie cos tu sie u nas dzieje!

Zdecydowanie powinniśmy sie spotkać!

Haruszka bardzo Ci współczuje.. :cry:

Jakiego bys chciała yorka bo są szczeniaki u znajomych...

Posted

Giełda zwiarząt jest w niedzielę na Starcie, a giełda zoologiczna w czwartki koło Ustronnej. Ale nie polecam kupowania psów na giełdzie. Zawsze może się okazać, że z zakupionego Yorka wyrośnie Mandżurski pies na niedźwiedzie :D

Posted
mam pytanie do was gdzie w Łodzi jest giełda zwierząt ??? i czy jest duży wybór piesków na niej?

Przepraszam czy Ty zamierzasz kupować pieska na giełdzie?!

:o :o :o :o :o

Posted

A skąd masz pewność, że to będzie bokser? Ale najmniejszym problemem byłoby, gdyby wyrósł na mieszańca. Może być poprostu chory. Trzeba sprawdzić warunki w jakich był chowany od urodzenia. Rodziców to pewnie nie poznasz, bo najprawdopodobniej ojciec nieznany.

Zastanów się poważnie nad takim zakupem. Chyba lepiej zapłacić więcej za psiaka z pewnego źródła niż płacić później kosmiczne kwoty za lekarstwa i wizyty u weta.

Posted

Nie ma gorszego miejsca do zakupu psa niż giełda.

Biedne chore psy, wystraszone i wychudzone w dodatku nieznanego pochodzenia... Kupowanie tam zwierzat to zgoda na te wszystkie łajdactwa i krzywdy których one tam doznają...

Kup lepiej z ogłoszenia, z hodowli domowej nawet bez rodowodu ale nie na giełdzie!

Posted

Robert ja proponuję takie rozwiązanie jak NNikka ;)

Wiele jest miotów po rasowych (albo jedno z rodziców jest rasowe) psach a sprzedawane są bez papierków za ceny piesków z giełdy.Podam CI przykład...moja koleżanka kupiła na giełdzie niby owczarka za 200 złotych i w dodatku szceniak był chory i miał blizny po pogryzieniach :-?

Za tyle pieniążków można kupic przecież maluszka z domowej "hodowli", zdrowego....tylko troszke w gazetach trzeba poszukać albo w necie ;)

NNikka miałysmy te foty zrobića zobacz jaka pogoda... :roll:

Maya&Alex i Haruszka miło, że sie tu pojawiłyscie :D

To kiedy robimy spotkanko?Póki jeszcze śnieg nas nie zasypał po pas :lol:

Posted

Hmm, ja spodziewam się gości na długi weekend. Ale jak coś zaproponujecie to postaram sie dostosować (tylko sobota odpada). Może w czwartek?

NNikka, a gdzie są zdjęcia z wystawy?? :D

Posted

Juz załatwione.Jutro może być....tylko nie mam kontaktu z pozostałymi osobami z dgm które były na "pierwszym spotkanku".

No ale co tam...możemy sie spotkac w trójkę.Tylko w jakim parku?Może Poniatowskiego albo Na Zdrowiu?Ode mnie to kawał drogi ale tam jest ślicznie.Wzięłabym aparaciq :D

Ahh...mogłabym wysłac smska do Thaneda i do NNikki....

To co robimy;)?