Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana14 to sie najwcześniej spotkamy w Opolu :D Ja niestety już tylko z jedną sunią będe :cry: A ty jak się zabierasz? Bo ja może będe miała jedno wolne miejsce z Łodzi to może ktoś by chciał się z nami zabrać? Albo ewentualnie może mnie by ktoś przygarnął, to bym się do paliwa dołożyła

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

my mieskamy w Łodzi, a właściwie na pograniczu Łodzi,Zgierz i Łagiewnik

Gizela,Artur&Malamuty:D
GG#1619563

[img]http://www.speen.pl/cms/gallery/view_photo.php?set_albumName=treningi&id=IMG_5397[/img]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aisa']Witajcie !

od soboty do wtorku będę w Łodzi (wystawa :D) :D Czy będzie ktoś chętny na spacerek po Piotrkowskiej ? :D hmm ?[/quote]

Na spacerek możemy wybrac się bardzo chętnie ale raczej nie po Piotrkowskiej bo tam nie ma skrawka trawy a straż pilnuje żeby psy były na smyczy i w kagańcach (no i trzeba sprzątać :P ;) )
Ja proponuję park poniatowskiego albo Na Zdrowiu ;)

Posted

[quote name='Diana14']
Na spacerek możemy wybrac się bardzo chętnie ale raczej nie po Piotrkowskiej bo tam nie ma skrawka trawy a straż pilnuje żeby psy były na smyczy i w kagańcach (no i trzeba sprzątać :P ;) )
Ja proponuję park poniatowskiego albo Na Zdrowiu ;)[/quote]
Aa tam po Piotrkowskiej też się da pochodzic :P Albo po 2giej stronie Galieri Łódzkiej jak się idzie na piotrkowską :P Obok dawnej Bili :)

Albo mam też niedaleko siebie CHYBA tak on się zwie Park Poniatowskiego :) Tylko nie jestem pewna czy to ten ;) Ten co jest najbliżej Piotrkowskiej ;) Koło łódzkiej filmówki :)

Kto jeszcze chce się spotkać ? :D

Posted

Ten obok łódzkiej filmówki to park Żródliska I i II. TE tez sa bardzo fajne :lol: Poniatowskiego jest jakbyś pojechała od tego parku wzdłuż Piłsudzskiego prawie do dworca Kaliskiego. To on by był po lewo :lol:

Posted

[quote name='Diana14']Ten obok łódzkiej filmówki to park Żródliska I i II. TE tez sa bardzo fajne :lol: Poniatowskiego jest jakbyś pojechała od tego parku wzdłuż Piłsudzskiego prawie do dworca Kaliskiego. To on by był po lewo :lol:[/quote]
No to na pewno nie o ten mi chodzi :oops:
Diana tak ;) Żródliska :) Tam w któymś jest chyba palmiarnia i dwa stawy ;) Chyba dobrze kojarze ;)
[quote]
Problem jest w tym, że w Łodzi mamy dwie fimówki i nie wiadomo o której Aisa mówi.[/quote]
Ja znam tylko jedną :P :fadein:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aisa'][quote name='Diana14']Ten obok łódzkiej filmówki to park Żródliska I i II. TE tez sa bardzo fajne :lol: Poniatowskiego jest jakbyś pojechała od tego parku wzdłuż Piłsudzskiego prawie do dworca Kaliskiego. To on by był po lewo :lol:[/quote]
No to na pewno nie o ten mi chodzi :oops:
Diana tak ;) Żródliska :) Tam w któymś jest chyba palmiarnia i dwa stawy ;) Chyba dobrze kojarze ;)
[quote]
Problem jest w tym, że w Łodzi mamy dwie fimówki i nie wiadomo o której Aisa mówi.[/quote]
Ja znam tylko jedną :P :fadein:[/quote]

Tak w parku Źródliska jest palmiarnia i stawy :lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Diana14']Ten obok łódzkiej filmówki to park Żródliska I i II. TE tez sa bardzo fajne :lol: Poniatowskiego jest jakbyś pojechała od tego parku wzdłuż Piłsudzskiego prawie do dworca Kaliskiego. To on by był po lewo :lol:[/quote] Dianka: nie Piłsudskiego tylko Mickiewicza(chyba wiem gdzie miaszkam). Mickiewicza jest przedłużeniem Piłsudskiego. Czasami tam bywam,ale nie mam psa,więc mnie nie rozpoznasz :wink:
chyba, że poznasz ze zdjęc z galerii Białych Misiów)czyli Harnasia i Halki)

• 1 month later...
Posted

Ja obecnie siedzę w Łodzi. Może jakis spacerek ? Ja wyłącznie park Żródliska bo nie znam tak Łodzi by szukać czegoś ;)

Co powiecie na spacerek ? Moje psy zdziczeją tutaj bo ludzie mają zwyczaje - "każdy pies chce zjeść mojego" :roll: I nie ma sie z kim bawić ;) (był jeden wyjątek na szczęście (sznuniek :) ) )

Jestem tutaj tak mniej więcej do 9 sierpnia... Zbierzmy się gdzieś ;)

Posted

Super :)

To może w środę o 18 ? :) NIe będzie tak gorąco.. Park Źródliska 2 chyba lepszy, nie ? :) Jeśli macie jakis znajomych to wołajcie ich na spotkanko :)