Diana14 Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 [quote name='Manu'][quote name='Diana14']No ostatnie spotkanie było dość dawno ale wiem, ze na dogo jest jeszcze jedna osoba z Łodzi która ma haszczaka ..Malwa& .... :roll: (?)[/quote]Malwa&Landi :D[/quote] No własnie :grins: Quote
Piotr-Łódź Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Dziekuję za szybkie odpowiedzi. O klubie WATACHA czytałem. chetnie bym pojechał do Tuszyna, ale jakoś nie mogę się zebrać (nie mam samochodu) i wolałbym spotkania w Łodzi. Quote
Diana14 Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 To może zrobimy jakies spotkanko w ferie?Tylko zeby był śnieg albo cieplutko bo w chlupe to nie bardzo :roll: Quote
Manu Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Piotrze, ja niestety odpadam, bo nie mieszkam w Łodzi tylko około 50 km od :roll: :( I normalnie rzadko bywamy w tym mieście... Quote
Diana14 Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Pogoda robi się bardzo ładna więc może jakies sptoaknko w ferie, com :grins: :lol: ??? Quote
Diana14 Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 [quote name='Maya&Alex']:D Trzeba jeszcze te ferie mieć :P[/quote] No ale termin wstępny możemy ustalić żeby wszystkim pasowało ;) Quote
NNikka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Oj! Wreszcie mam naprawiony komputer! Jak miło znowu poczytać Dogomanie! :lol: Quote
Ajrisz Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ja jestem za spotkaniem feriowym! Niemniej jednak, nie ma nas miedzy 17 a 22 bo jedziemy sie snowboardowac, ale kazdy inny dzien, jak najbardziej :D Quote
Diana14 Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Martyna przepraszam, ze nie odpisałam Ci na sms ale byłam na wystawie w Budapeszcie :lol: Quote
NNikka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Diana14']Martyna przepraszam, ze nie odpisałam Ci na sms ale byłam na wystawie w Budapeszcie :lol:[/quote] I co? Pochwal się szybciutko! Quote
DanielZ Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Mnie terz ciekawi jak poszlo :) pzdr Daniel Quote
wfh85 Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Dla leni którym sie nie chce spojrzec na topic o wystawie w budapeszcie :lol: jednego dnia 4lok i oc. dosk w bardzo mocnej i wyrównanej stawce a drugiego HPJ czyli bodajze Zw.Mł :D [size=1](zastrzeli mnie Dianka jak cos pomieszalem.....)[/size] Quote
Diana14 Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 [quote name='DanielZ']Mnie terz ciekawi jak poszlo :) pzdr Daniel[/quote] Daniel w środe koniecznie wieczorem wpadnij do zk na oblewanie ;) Jak masz namiary do Uli i Adama to też im przekaż. Quote
NNikka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='Diana14'][quote name='DanielZ']Mnie terz ciekawi jak poszlo :) pzdr Daniel[/quote] Daniel w środe koniecznie wieczorem wpadnij do zk na oblewanie ;) Jak masz namiary do Uli i Adama to też im przekaż.[/quote] Hmmm... widzę, ze nie wszyscy sa zapraszani na to oblewanie... :-? Quote
Diana14 Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 NNikka bo tam będą sami ludzie od pastuchów ale jeśli masz ochotę to wpadaj :D Quote
DanielZ Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='Diana14'] Daniel w środe koniecznie wieczorem wpadnij do zk na oblewanie ;) Jak masz namiary do Uli i Adama to też im przekaż.[/quote] Narazie jestem w Bialymstoku i niemam nr telefonu przy sobie do Adama ale jak wroce do środy to postaram sie wpaść ale z 3 wilczakami :D Quote
Diana14 Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 [quote name='DanielZ'][quote name='Diana14'] Daniel w środe koniecznie wieczorem wpadnij do zk na oblewanie ;) Jak masz namiary do Uli i Adama to też im przekaż.[/quote] Narazie jestem w Bialymstoku i niemam nr telefonu przy sobie do Adama ale jak wroce do środy to postaram sie wpaść ale z 3 wilczakami :D[/quote] Daniel no to super :lol: Jak będziesz do niego dzwonił to poproś żeby mi wysłał jeszcze to foto Vegi z klubówki które wisi w zk :grins: Quote
DanielZ Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Postaram sie nie zapomniec :). Kiedy teraz na wystawe jedziesz? Quote
Diana14 Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 [quote name='DanielZ']Postaram sie nie zapomniec :). Kiedy teraz na wystawe jedziesz?[/quote] Teraz na wystawe jade do Katowic, Warszawy, Opola, nasza łodzka, może Szilvasvarad, Chybie(?), Płock i Kalisz. Aaa...Masz pozdrowienia od Mariusza :grins: Uratował mnie jak jechałam na wystawe do Budapesztu ale to powiem CI w środe ;) Quote
DanielZ Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 To ciekawe ciekawe chyba musial dostac przepustke :D Quote
Diana14 Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 [quote name='DanielZ']To ciekawe ciekawe chyba musial dostac przepustke :D[/quote] On akurat był po nocnej zmianie jak go spotkałam :P Quote
Recommended Posts