PaulinaT Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hm... cos chciałam napisac i nie pamiętam co... :roll: Quote
PaulinaT Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :niewiem: :niewiem: :niewiem: starość - nieradość :diabloti: Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dziewczyny ogloszenia na slupach dawno wieszalyscie? byl jakikolwiek odzew?? warto by ogloszenia wisialy z lecznicach dla psow i sklepach z karmą dla zwierzat Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a moze by Foresta rozpowszechnic i po innych miatach?? np mailem wyslac ogloszenie komus z rodziny ?? zeby porozwieszal?? kurcze Forest do czego Ty mnie zmuszasz :evil_lol: pomysły mi si ekoncza ale jak pomysle ze ten psiak tam w schronisku :-( Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a moze by Foresta rozpowszechnic i po innych miatach?? np mailem wyslac ogloszenie komus z rodziny ?? zeby porozwieszal?? kurcze Forest do czego Ty mnie zmuszasz :evil_lol: pomysły mi si ekoncza ale jak pomysle ze ten psiak tam w schronisku :-( Quote
justynavege Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 uxmal :) super pomysł ja nie widze na stronie calego zdjecia Foresta Quote
justynavege Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 jak zobacze fotki to postaram sie cos wymyslec :) a jak mi nie wyjdzie moze urzadzimy konkurs na podpisy fotek?? mozesz je tu wstawic czy da rade podpisywać juz na tamtej stronie?? Quote
justynavege Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 widze zdjecia w galerii :multi: jedynie te na pierwszej stronie widze tylko kawaleczek łapki........ Quote
lupe Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Proszę również o dodawanie linku do schroniskowej strony Foresta. http://forest.wirtualnie.pl Quote
kinga Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 kochane dziewczyny :loveu: składam samokrytykę, gdyż wreszcie kiedy na watku mojego ukochanego psa coś drgnęło - ja jestem nieobecna :placz: :placz: przepraszam, bo choć każdy z nas ma problemy i nie ma czasu, ja w ostatnich dniach mam dodatkowe komplikacje z koszalinskim kaukazem, który jest przerzucany ok. 800 km - a w trakcie przerzutu zaistniały nieoczekiwane zawirowania, które trzeba na gwałt monitorowac dlatego, uxmal :oops: - nie wysłąłam zdjęć, choć obiecałam, po prostu nie otwierałam netu przez parę dni ( ja nawet nie mam czasu rozrysować takiego awaryjnego kojca :placz: , który postanowiliśmy zrobić - choć mój maż nalega na to już od dłuższego czasu - a jakby był kojec, to ..moze mozna by było go zapsić :p - no i nie mam kiedy :placz: :placz: :placz: ) wieczorem siądę, przeczytam ostatnie strony Forestowe i pomyślę nad nim :lol: - obiecuję ...a to Forest sprzed kilku dni - celem zrobienia zdjeć innemu dzikusowi, który nie chciał się złapać, weszłam na ich wspólny wybieg - choć pracownicy krzyczeli: nie robić zdjeć Forestowi, on ma już ich całą masę! Forest wreszcie w całosci :lol: - proszę o zachwyty Quote
Kasie Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Co z tym psem jest nie tak, że juz tak długo ni emoże znaleźć domu... :shake: Taki ofotografowany i taka klapa... Quote
lupe Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No, Kiiiingaaaaaa...... ja się zachwycam i zaraz zdjęcie kradnę i wstawiam na stronę Foresta pod wirtualnym psem :P http://forest.wirtualnie.pl http://pies.wirtualnie.pl Quote
PaulinaT Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Aaaaa jaki piękny Forest w całej okazałości :loveu: :loveu: :loveu: kinga - i co wyszlo z kaukazem?? Quote
samoglow Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 mnie nie otwiera sie ta nowa stronka, ale do najnowszego zdjecia moze taki podpis: pies jest, buda jest, a gdzie pan ?!!! :p [quote=justynavege;5685757]jak zobacze fotki to postaram sie cos wymyslec :) a jak mi nie wyjdzie moze urzadzimy konkurs na podpisy fotek?? mozesz je tu wstawic czy da rade podpisywać juz na tamtej stronie?? Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 konga dziekujemy za nowa fotkę forescika :) uxmal mam pomysla jesli masz chwilke czasu wstaw jak mozesz tu na watku wszystkie zdjecia Forescika do jednego postu ( bedziem podpisywać ) i dopisz w tytule ( foty strona nr...) Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :placz: a ja nie widze zadnego zdjecia i nie moge wziaśc udzialu w konkursie :placz: :placz: widze tylko czerwone krzyzyki Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 moze wyjdzie z fotosika zeby wszyscy mogl podpisywać :) ja jurror?? łeeeeeeeee a nagrode chcialam wyrwać :evil_lol: ;) Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jestem posłuszny pokocham całym sercem nie zostawiaj mnie w schronisku...... Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 to zdjecie . nie moge :placz: dedykuję Forescikowi swój wiersz zamiast podpisu Błaganie psa ze schroniska W schroniskowym boksie już kolejny rok ileż pięknych wiosen przeszło gdzieś tak obok wokół ziąb strach i mrok a ja pobiegłbym człowieku za Tobą Zebyś tylko zechciał szansę małą dać ja odwdzięczę się pięknie całym sobą a Ty mi tylko nie pozwól się bać tego że nie weźmiesz mnie stad ze sobą Daj mi choć nadzieję że mnie stąd zabierzesz że pobiegam jeszcze wśród zielonych traw żebym żyć nie przestał chcieć Ty człowieku spraw justynavege 04.03.2007 Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 uxmal dodaj mnie po obejrzeniu tego zdjecia( choc juz widzialam je ) opuscila wszelka wena :placz: Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ja link do Foresta strony wkleilam sobie do opisu gg musimy mu zwiekszyć szanse kazdym sposobem Quote
kinga Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='PaulinaT'] kinga - i co wyszlo z kaukazem?? tu link do kaukaza - i zarazem wytłumaczenie, czemu wciąż jestem nieobecna u Foresta: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69392 Quote
Recommended Posts