GoniaP Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Agucha napisał(a):Zdjęcia, zdjęcia poprosimy i... serdecznie p. Dorotę i stado pozdrowimy! :) Pani Dorota jest w tym względzie uzależniona od swojej Córki. Prosiłam, mam nadzieję, że fotki wkrótce nadejdą. Dziś Pani Dorota była gościem TVN 24 w związku ze sprawą zamordowanego husky (z domu). Miałam nadzieję ujrzeć Puniusia, ale źadnego psiaka nie było widać :( Quote
oktawia6 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 GoniaP napisał(a): Zapytam najpierw czy mogę ;) Ale znając życie, niedługo o nim przeczytamy w jakiejś książce ;) na pewno bo książka nie tak dawno została wydana;) tylko oby był bezpieczny o tej sławnej osoby, która ma kilkanaście psów, ostatnio słuchaczka która dzwoniła do radiowej 1-nki że nie może przygarnąc jakiegoś pieska i pyta co ma zrobic bo ma już jednego to podbudowana została że .............- ta sławna pani" ma kilkanaście i niech bierze tego. To było nie tak dawno..... Ja mam Gryfoniki i Pekińczyki i "ciłałę" ale jeden pies mimo, że bardzo kochany nie ma prawa się z nimi bawic - tylko za siatką. Waży prawie 30 kg gdy się radośnie rozbiegnie przewróci człowieka a Pekinowi przetrąciłby kark-ot tak, jednym ruchem w zabawie z rozpędu. on ma swój ogród do zabawy a pekińskie i gryfońskie osobno. Quote
Recommended Posts