Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyczaili się i szykują się do ataku z zaskoczenia:eviltong:

Wczoraj trwały prace przystosowawcze kojca do zapędów uciekinierskich Lucy; Lucy jak ma człowieka w polu widzenia to piszczy i płacze żeby ją wypuścić...
Jest może jakaś niewielka, minimalna poprawa bo Lucy na spacerku wykazała lekkie zainteresowanie zabawą z innymi psiakami... niewielkie ale zawsze coś:lol:
Wysłałam wczoraj yumanji krople dla Lucy z serii esencji kwiatowych Bacha; jak nie pomogą to na pewno nie zaszkodzą a stosowaliśmy je z powodzeniem w jeszcze cięższych przypadkach...

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z yumanji. Właściwie to nie mogę nic więcej napisać oprócz tego co nam anett relacjonuje ;).

Lucy chyba nadal nie może odnaleźć się w nowym miejscu. Sprawia takie wrażenie, że gdyby tylko miała możliwość dałaby nogę.
Niedługo będą mieli z Białym Bulkiem super zabezpieczony wybieg. Na razie trwają prace, które się przeciągają z powodu mrozów.

Na razie zapoznaje się z psami, ale preferuje te większe, inaczej niż w starym domu gdzie "przyjaźniła" się z kurdupelkiem Toffikiem.

Posted

dominikabankert napisał(a):
no ja niestety nie wiem nadal.osoba o nicku transylwania tez juz wpalcila, pytalam ja czy to ona lae mowi ze nie

nie mam wpłaty od transylwanii

Posted

anett napisał(a):
Dzisiaj nie dzwoniłam;) bo wczoraj jak yuma odbierała to nie wiem czy to stado warczało czy yumanji tak się już cieszy na codzienne telefony:diabloti:

Ja yumanji trzymałam na telefonie chyba z godzinę, prawie każdego swojego psa mi opisała. Muszę przecież wiedzieć w jakim towarzystwie się Lucy obraca, no nie ? :lol:

Posted

Transylwania, Argat bardzo dziękujemy!!
Argat ale oryginalny bazarek:lol::lol:

Toyota i słusznie;) zdjęcia nowe też będą tylko chwilowo yuma nie ma jak ich zrzucić na kompa

Posted

[quote name='anett']Transylwania, Argat bardzo dziękujemy!!
Argat ale oryginalny bazarek:lol::lol:

Toyota i słusznie;) zdjęcia nowe też będą tylko chwilowo yuma nie ma jak ich zrzucić na kompa

Trzeba jakoś przyciągać klientów :razz:
Z poprzedniego bazarku będzie 20zł, ale muszę najpierw wszystkie poogarniać, wtedy będę przelewać.

Posted

czy sunia jest jeszcze do adopcji? nie wiem czy mogę zaproponowac jej swoim znajomym. gdzie aktualnie przebywa ? ( sorry ale nie mam czasu na przeczytanie calego watku )

Posted

Sunia oczywiscie jest do adopcji. Jesli ręczysz za swoich znajomych, to mozemy rozpoczac rozmowy na ten temat. Mysle, ze pojawi sie tutaj niebawem , ktoras z Dziewczyn, ktore decyduja o jej losie.

Posted

missy87 napisał(a):
czy sunia jest jeszcze do adopcji? nie wiem czy mogę zaproponowac jej swoim znajomym. gdzie aktualnie przebywa ? ( sorry ale nie mam czasu na przeczytanie calego watku )

Polecaj koniecznie. Chcemy co prawda najpierw ją wysterylizować przed adopcją, ale ona jest tak fajnym psem, że może domek zechce zaczekać.

Przebywa po Warszawą. Jeśli domek byłby w woj. kuj.-pom. lub pomorskim to pomogę w transporcie.