mimiś Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 mikrobazarek czytelniczy: http://www.dogomania.pl/threads/197394-Gretkowska-i-inni-na-kryzys-finansowy-w-Rasztowie!!-do-08.12.-2010?p=15842762#post15842762 Quote
BasiaD Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Herka szoruj na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
bajk21. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hera nie będzie na razie sterylizowana, ponieważ jest bardzo wycofana i boją się, że w takim stresie może jej się coś złego po narkozie stać, więc najpierw wydzie do domu, a potem jak trochę się przyzwyczai do ludzi, że nie robią jej nic złego, to wróci do lecznicy na sterylkę. Wyjdzie z lecznicy z lekami, ale gdzie wyjdzie, jak niema gdzie wrócić. Sunia jest tak wycofana, że wynoszą jąna dwór na spacer, a ona i tak się nie podnosi, tylko cały czas leży i złatwia się w lecznicy, jak nikogo niema w pobliżu. Jeśli chodzi o te linki dotyczące kojca, które wysłała Beka, to dzwoniłam do jednego i Beka nie zauważyła, że ta cena dotyczy nie mniej niż 50m/b, natomiast cena przy zakupie 4 lub 7 sztuk jest 85zł.+22%Vat a słupek 30zł.+22%Vat, ewentualny transport około 300zł+22%Vat. Te panele i słupki nawet by mnie interesowały, ale drogo wychodziłby transport. Na jeden kojec, bez dachu, pieniądze już by były, tylko nie byłoby na transport i lecznicę. Może znalazł by się ktoś, kto mógłby przewiezć to z Płońska ? Natomiast jeśli chodzi o kojec do sprzedania, to napisałam do faceta, ale do tej pory nie odpowiedział, nie wiem gdzie jest ta miejscowość? ile by kosztował transport i czy znalazłby się ktoś do przewiezienia. Quote
milka74 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kaska dla suni i Rafiego powinna dzisiaj dojść Quote
bajk21. Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [FONT=Algerian]Pachn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]cych [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wierkiem, zapachem domowych wypieków, nape[/FONT][FONT=Verdana]ł[/FONT][FONT=Algerian]nionych spokojem oraz wzajemn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczliwo[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]ci[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian] [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wi[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]t Bo[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]ego Narodzenia [/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczy Bajk 21.[/FONT] [FONT=Algerian][/FONT] [FONT=Algerian]Rafi już w nowym domu, niestety Hera nadal u mnie, jeszcze wszystkiego się boi.[/FONT] Quote
paros Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Hera od lipca jest w nowym domu :multi::multi: Quote
Recommended Posts