Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hera nie będzie na razie sterylizowana, ponieważ jest bardzo wycofana i boją się, że w takim stresie może jej się coś złego po narkozie stać, więc najpierw wydzie do domu, a potem jak trochę się przyzwyczai do ludzi, że nie robią jej nic złego, to wróci do lecznicy na sterylkę. Wyjdzie z lecznicy z lekami, ale gdzie wyjdzie, jak niema gdzie wrócić. Sunia jest tak wycofana, że wynoszą jąna dwór na spacer, a ona i tak się nie podnosi, tylko cały czas leży i złatwia się w lecznicy, jak nikogo niema w pobliżu.
Jeśli chodzi o te linki dotyczące kojca, które wysłała Beka, to dzwoniłam do jednego i Beka nie zauważyła, że ta cena dotyczy nie mniej niż 50m/b, natomiast cena przy zakupie 4 lub 7 sztuk jest 85zł.+22%Vat a słupek 30zł.+22%Vat, ewentualny transport około 300zł+22%Vat.
Te panele i słupki nawet by mnie interesowały, ale drogo wychodziłby transport. Na jeden kojec, bez dachu, pieniądze już by były, tylko nie byłoby na transport i lecznicę. Może znalazł by się ktoś, kto mógłby przewiezć to z Płońska ?
Natomiast jeśli chodzi o kojec do sprzedania, to napisałam do faceta, ale do tej pory nie odpowiedział, nie wiem gdzie jest ta miejscowość? ile by kosztował transport i czy znalazłby się ktoś do przewiezienia.

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Algerian]Pachn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]cych [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wierkiem,
zapachem domowych wypieków,
nape[/FONT][FONT=Verdana]ł[/FONT][FONT=Algerian]nionych spokojem
oraz wzajemn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczliwo[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]ci[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]
[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wi[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]t Bo[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]ego Narodzenia
[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczy Bajk 21.[/FONT]
[FONT=Algerian][/FONT]
[FONT=Algerian]Rafi już w nowym domu, niestety Hera nadal u mnie, jeszcze wszystkiego się boi.[/FONT]

• 1 year later...