Karilka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dolar - dobermaś Reszka, (Śnieżka :shake:)- samojeBka Kotka - Złotówa Ślimak - Teodorek Quote
Avaloth Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja mam Chestera, aczkolwiek równie często jak po imieniu jest przeze mnie wołany Krową :lol: Quote
Tequila1017 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Fiona;), Stasia:roll:, Tequila:loveu:, Mafioza:evil_lol: Quote
Moniskaa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Oryginalne?? Skayper oczywiscie :evil_lol: Xena, Baxter, Luka Quote
Zofia.Sasza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Miałam kiedyś szczurzycę o imieniu Moskwa (zdrobniale - Moskiewka) Quote
Ida_Kreska Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dawniej: -dog niemiecki: Leser - mieszaniec ze schroniska: Sunia( była tak nazywana w schronisku więc już tak zostało) -kolejny mieszaniec: Lady Teraz: -Golden Retriever: Kreska:lol: - dwa kotki dachowce: Kit i Krówka (Kit- nie wiem czemu a Krówka bo z wyglądu przypomina krowe) Quote
reksio7 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 w zeszłym roku odeszła Kaja i Reksio. Obecnie jest Żaba i Kufel:razz: Quote
Patikujek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W schronisku mieliśmy boksera - Diler kundel - Ogryzek był też Grom, jest Bąbel a pies znajomej jest onkiem i nazywa się On Quote
Angelika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Frytelo moja suczka także wabi się Frytka :) Quote
Goooooosiak Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no mój psiaczek nazywa się Bohun, a imiona, które znam to Brutus, Elektra, Desant :D Quote
Shetanka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Mój się wabi Chrupek , wielu ludzi to śmieszy ;) Quote
roxi-malina Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A mi sie podobają takie imiona (sama je wymyśliłam podczas szukania imienia dla yorka:evil_lol:) [B]Vinta Alie Elie Ilit Miliames Skajsima[/B] Quote
reisa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A u mnie jest: Stefan - Buldog Angielski (zostało po schronisku i bardzo pasuje) Butcher - Amstaff - bardzo nieadekwatne do jego charakteru - powinno byc Pimpuś lub Misio :razz: Był jeszcze kundelek Fafik - też mu po schronie zostało, szczurzyca Mysia (miała byc Kluska, ale mama ją na Mysię przestawiła i tylko na to reagowała) i papuga Klara U mojej cioci też ciekawie Owczarki niemieckie Sodom i Toro, był też kiedyś Dog Niemiecki Agenor zwany pieszczotliwie Brzydzio i kot Kaczagugu A u drgiej był kundelek Kurdaś :lol: Moja koleżanka miała kiedys jamnika Metro :cool3: Quote
NatiiDzeki Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mój piesek Shih tzu - Dżeki :D:) Psy z okolicy ;) Sznaucer Mini - Nono Sznaucer Mini - Ozzy Shih tzu - Ozzy Shih tzu - Max Shih Tzu - Kuba Cocker Spaniel - Dżeki Buldog Francuski - Max Kundelek - Rudi Kundelek -Sonia A mi się tez podoba Dżena :D ;-) Quote
magda z. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 poprzedni jamniol -Cenzor, od cenzury, wredny był;) aktualnie Bismarck- wymyślone wspólnie z kolegą, z którym studiowałam na mgr historię, bo ja chciałam Bonaparte ale było za długie i został Bismarck, od Ottona, kanclerza-późniejszy okręt też od niego wziął nazwę, bo niektórzy to się mnie pytają czy od statku;) znajoma ze studiów się kiedyś śmiała, że zdrobniale to go wołam "kanclerzyku Ty mój":evil_lol: schroniskowe imię do niego nie przemawiało, a to od razu, zresztą miało mu dodać powagi i odwagi, bo trchórzysko z niego straszne, a ostatnio koleżanki facet mi pozazdrościł, bo on taki paker i asta mają i tamten "tylko" Filip, a mój Bismarck-brzmi dużo groźniej:evil_lol: Quote
reisa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='reisa']A u mnie jest: Stefan - Buldog Angielski (zostało po schronisku i bardzo pasuje) Zapomniałam dodac że na Stefanka mówimy czasem: Sztuczniak, Świnka, Prosiaczek lub Uparty Osioł :mdrmed: - to ostatnie to często na spacerach jak się uprze i nie chce dalej iśc - brakuje mu tylko wtedy żeby zaczął wydawac ośle odgłosy :evil_lol: Quote
LeninL Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a mój piesio Buldog Angielski nazywa sie lENIN :) Quote
rentflejsza Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 moi rodzice mają dwa koty, wabia się Kaczor i Donald Quote
kocyk Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jamniczka - Ańdzia i sznaucerka - Kaśka, terier- Rafus:) i jeszcze ojciec ma kundelka -Cycka:P Quote
Dariette. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mój był Ups i jakoś nie spotkałam się z psem o takim imieniu. :cool3: Quote
bobernh Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pies kolegi wabi się Pożar :) Trochę to kłopotliwe bywa jak się psina zawieruszy gdzieś i trzeba ją przywołać :D na szczęście mieszka poza miastem więc ludzie się już zdążyli przyzwyczaić ;] Quote
Recommended Posts