Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio spotkałam na spacerze faceta, który miał pięknego olbrzymiego bernardyna. Zapytałam jak on ma na imię. Zatkało mnie jak usłyszałam odpowiedź... Bernardyn o imieniu Pikuś :):):)
A sąsiedzi mają yorka Maxa...

Posted

A ja znałam suczke o imieniu Alonzo niestety jest już za teczowym mostem nie wygrała walki z rakiem zyła 12 lat a z nia to były smiech bo jak mi opowiadali to pewna rodzina jak wzieli szczeniaka ze schronu to byli pewni ze to on i nauczyli nawet to suczke podnosic łape jak sie załatwiała dopiero potem okazało sie ze to ona ale sunia była super

• 2 weeks later...
Posted

moja sunia wabi się Neska...jak jej wymyślałam imię wydawało mi się że będzie orginalne i rzadko spotykane...ale na jednym spacerze jakiś koleś mnie zgasił że osobiście zna z 10 Nesek...:eviltong:

• 5 months later...
Posted

moje psy sa "normalnie" nazwane ale bardzo podobalo mi sie imie bulteriera z hodowli p Jendrasiaka Krowiasta Niewiasta. czyz to nie pasuje do bulteriera?!

Posted

Mam suczkę Perełkę (alias Baryłka :)) i miałam kiedyś psiaka Zucha (ksywa Bobek/Bobasek).
Kumpela miała ONka Browara, a ja kiedyś chciałam nazwać suczkę Seta :evil_lol: :chlup: :evil_lol:

Posted

Moje psy miały oryginalne imiona, zresztą nie tylko psy :)
Figa - 20 lat temu w mojej okolicy była tylko jedna (moja), potem pojawiło sie więcej.
Raptus - jak dotad spotkałam tylko jednego innego psa z tym imieniem - Labka na DGM.

Koty: Bambus (Bambiś) i Rudolf (Rudy, Ruduś) troche mniej odyginalnie.

Posted

hehe dobre!
a mój kumpel miał kocurka którego nazwał pasztet :evil_lol: zresztą... on tak wyglądał niestety nie ma go już z nami :-(
ale teraz ma drugiego którego babcia osobiście nazwała "pirdek" i tak już mu zostało :evil_lol: to takie małe chucherko ale jest przecudowny :loveu:

Guest Agata_B
Posted

Moja koleżanka ma pięknego cockera- wabi się Kotlet :evil_lol:
Moje psy to: Murzyn (*), Dingo (*), Dina (oddana) oraz Dżeki (oddany).
Aktualnie psa nie mam, mam kotkę Zuzkę.

Posted

Mój pies Zefir,mój kot Sułtan
[*],moja kotka Luna,moje chomiki Alex i Sara[*].
Moja siostra(masienka) ma suńke Hekle,kota Feliksa i kotke Fionke.
Moja druga siostra ma na tymczasie koty Fąfla(oddany) i Wypłosza,a swojego ma kocura Dzyndzla i kotke Brąbe.:D(Jakby miała dwa koty to byłby to Dzyndzel i Zypcyk.xD)
Moja koleżanka ma sunie Sabe,ale mówi na nia Lucha,Potworzyca,Klucha albo Kluska.:D(Ona ma jeszcze tych przezwisk na nia duuuuużo ale ja wszystkich nie pamietam.:))

[quote name='yash']haha, Slipek extra! :D

Mój wabi się bardzo nieoryginalnie ;) Rocky ;) A miał być Figo.. :P[/quote]
Figo Fago,a Ty nago.xD

Aaaa...zapomniałam,kot,który został na tymczasie u mojej siostry został przechrzczony z Wypłosza na Mypinga.:D

Posted

Tekila bardzo mi sie podoba.:)

Wczoraj usłyszałam od takiej pani,ze jakaś jej koleżanka szła na spacer z bokserkiem o imieniu Rocky i spotkała kobiete z małym mopsikiem....o imieniu...Rambo.:D