esperanza Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jest w Warszawie dom dla suczki wielkości ratlerka. Czy te suczki są tej wielkości? Jeśli tak, to chętnie przekażę kontakt. Quote
ataK Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jak to "koleżanka zwątpiła"? Malagos ma rację - spójrzmy za okno i wyobraźmy je sobie :( Dla takich maluchów musi się gdzieś znaleźć miejsce... Quote
omi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jak to "zwątpiła"-przecież jest szansa na dom? Esperanza daje propozycję a tu CISZA!? Dlaczego nie dacie zdjęć? Przecież maleńkie suczki mają ogromną szansę na znalezienie domu...... Zdjęcia-wszyscy o nie proszą. Quote
auraa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Nie wiem co napisać. Koleżanka nie ma kontaktu z ludźmi u których są lub były sunie. Ludzie nie odbierają telefonu. W ostatnich dniach całe dnie spędza w lecznicy, u jej psa podejrzewają zapalenie trzustki. Jest załamana i zniechęcona. Trzymajcie kciuki już nie wiem za kogo. Quote
ataK Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wątek upadł, bo pewnie nikt nie chce wiedzieć, co z suniami :( Quote
auraa Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Nie mam informacji o suniach. Ludzie do których suczki się przybłąkały nie odpowiadają na telefon. Quote
malagos Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Szkoda psów... A może mamy kogoś z dogo w tych okolicach, może nie jest za późno? Quote
Recommended Posts