Marzycielka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kilka dni temu pod bramę mojej koleżanki zostały wyrzucone z samochodu 2 śliczne szczeniaki . Teraz szukają kochającego domu. Oto one i krótki opis przysłany przez ich opiekunkę. "Pieski pomimo tego co ich spotkało są bardzo radosne i przyjazne, nie boja się ludzi, bardzo lubią dzieci. Mają około pół roku, jeden to piesek (z ciemniejszą sierścią) a druga suczka (z jaśniejsza sierścią).Mam nadzieję, że uda się znaleźć dla nich dobry dom." Kontakt w sprawie adopcji: e -mail: [email protected] tel: 606 647 226 gg: 114 98 59 [FONT=Courier New][/FONT] Quote
Viris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Oj mi to one wyglądają na ciut mniej niż pół roku. Gdzie maluchy przebywają? Quote
agack222 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Przygarnac nie moge, ale podnosze watek. Cudne psiaczki, mam nadzieje, ze przygarnie je dobry czlowiek :) Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Viris napisał(a):Oj mi to one wyglądają na ciut mniej niż pół roku. Gdzie maluchy przebywają? Może rzeczywiście mają mniej ,nie widziałam ich. One są w jakiejś wsi koło Kielc. Dopytam koleżanki :) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Były już u weta? Warto Im założyć książeczki. Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Były już u weta? Warto Im założyć książeczki. Nie. I nie wiem czy Ewę na to stać ona ma jeszcze inne podrzutki i jej rodzice szału dostają. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Przydałby się jakiś kontakt do ogłoszeń. Wizyta by się też przydała. Szczepienie, odrobaczenie. Szczególnie jak mają kontakt z innymi psami. Trzeba o tym pomyśleć. Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Przydałby się jakiś kontakt do ogłoszeń. Wizyta by się też przydała. Szczepienie, odrobaczenie. Szczególnie jak mają kontakt z innymi psami. Trzeba o tym pomyśleć. Kontakt będzie do mnie ale nie mogę zapisać I postu po edycji i zmianie. Wiesza się strona. O sczczepieniach pogadam z nią ale tak jak piszę nie wiem czy będzie ją stać. Edit: już działa mi edycja:) Quote
mrs.ka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 zapisuję i zgłoś je na kielecki szczeniaczkowy Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 mrs.ka napisał(a):zapisuję i zgłoś je na kielecki szczeniaczkowy już zgłoszone :) Quote
andzia69 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jestem......maluszki śliczne...ale większosc zdjęć mają do kitu - ponieważ są robione nie z perspekyywy psa;) są robione z góry - mają wielkie głowy, a malutką resztę:p zwracajcie na to uwagę dałam je na allegro razem z Burakiem - Lolkiem i malutką od Dudzi http://allegro.pl/show_item.php?item=1333491508 Quote
mrs.ka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Marzycielka napisał(a):już zgłoszone :) no właśnie widziałam :) ,że już wstawiłaś . Skoro mają tymczas u Twojej koleżanki,a to zawsze największy problem to na pewno cioteczki z kielc jakoś poogą. sorry cioteczki z Kielc ale ja w Was wierzę po prostu:evil_lol: Quote
Shania Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jestem, zapisuję, ale tylko podniose prosze wybaczyć.. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Fajnie, że jest kontakt. Pomyślę o ogłoszeniach. Nie mogę niestety od razu, ale może kilka uda mi się jutro zrobić. Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 andzia69 napisał(a):jestem......maluszki śliczne...ale większosc zdjęć mają do kitu - ponieważ są robione nie z perspekyywy psa;) są robione z góry - mają wielkie głowy, a malutką resztę:p zwracajcie na to uwagę dałam je na allegro razem z Burakiem - Lolkiem i malutką od Dudzi http://allegro.pl/show_item.php?item=1333491508 Dzięki. A propo zdjęć powiedziałem Ewie to samo. Żeby zrobiła je na kucaka :D Quote
andzia69 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Marzycielka napisał(a):Dzięki. A propo zdjęć powiedziałem Ewie to samo. Żeby zrobiła je na kucaka :D lepiej na leżąco!:):) Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Podrzucenie komuś to jeden z łagodniejszych,polskich sposobów na wyadoptowanie pieska:angryy: Na bazarach spotkałam chłopaka ze szczeniakami (sprzedawaŁ) mówił,że suka się szlaja i wraca z brzuchem:angryy: Zapytałam czy taki młody,światły:eviltong:człowiek nie mógłby jej wysterylizować?Nic nie powiedział:mad: Mam nadzieję,że wątek się zaludni a psinki szybko znajdą domki. Quote
Viris Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zróbcie lepsze zdjęcia i wystawcie bazarek z imionami - będzie na odrobaczenie, a może ktoś się zlituje i wpłaci na szczepienie też. Quote
Marzycielka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 andzia69 napisał(a):lepiej na leżąco!:):) hahaha :D Viris napisał(a):Zróbcie lepsze zdjęcia i wystawcie bazarek z imionami - będzie na odrobaczenie, a może ktoś się zlituje i wpłaci na szczepienie też. Dzięki za pomysł. Napiszę zaraz do Ewy o nowe , lepsze fotki. Quote
Marzycielka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 agni napisał(a)::-( nie mam pomysłu jak pomóc Odwiedzaj nas :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zapisuje poczytam w nocy bo w pracy teraz jestem Quote
Marzycielka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Rozmawiałam z Ewą. Ponieważ musi wyżywić te 5 bezdomnych to nie stać ją na szczepnia. Jutro ma podesłać fotki więc trzeba będzie bazarek imnieninowy dla nich zrobić. Czy ktoś może zrobić dla psiaków banerek?? Ja niestety nie potrafię:roll: Quote
Recommended Posts