giselle4 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 rita60 napisał(a):Cioteczko dostałas PW ? a Ty pewnie nie otrzymałas odpowoiedzi cos ostatnio wiecej mam takich przypadkow przepraszam:) tak,jest kontakt:) Quote
wieso Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 giselle4 napisał(a):Wiesiu,masz zapchana skrzynke:0 :) Giselko, podejrzewam ze Pw nie dziala bo u Ciebie tez nadal zapchana :-) trzeba poczekac... Quote
rita60 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 giselle4 napisał(a):a Ty pewnie nie otrzymałas odpowoiedzi cos ostatnio wiecej mam takich przypadkow przepraszam:) tak,jest kontakt:) Ciesze sie,może cos z tego wyjdzie:roll:jak bedziesz juz miała dostep do PW,to napisz prosze wiecej info. Quote
go-ja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani, zajrzyjcie, proszę na wątek poniżej. Gromada psów, szczeniaczki i krowy w makabrycznych warunkach (okolice Wrocławia /Środy Śląskiej) !!! Może znacie gospodarza, który chciałby adoptować byka i krowę? Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!!!!!!?p=15822852#post15822852 Quote
Nadziejka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dzsiniu piekna po domek wymodlimy ! Quote
giselle4 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 wczoraj pracownicy odsniezali w nocy napadało:( teraz zajmuja sie tylko cieplem dla zwierzat ale moze jutro zrobie jej pare fotek z tlem jak na marsie-snieg,snieg ,snieg Quote
fochu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 malutka obyś z śniegowego marsa do domu trafiła czym prędzej! Quote
rita60 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 giselle4 napisał(a):wczoraj pracownicy odsniezali w nocy napadało:( teraz zajmuja sie tylko cieplem dla zwierzat ale moze jutro zrobie jej pare fotek z tlem jak na marsie-snieg,snieg ,snieg Co z tym zainteresowanym domkiem ? Jesli nie wypali,zrób jej prosze foty,to zaczne ja ogłaszać. Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Przepraszam wywala mnie z dogo i nic nie moge napisac to fotki malutkiej.....masakra w sobote cos z tym zrobimz ,zima nas zaskoczyla do kolanka kudly ,boto i odchody ale superasna niunia i jeszcze tak Quote
rita60 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Masakra:shake:biedna sunia:-(to jeszcze chwilke poczekam na foty,bo te dać do ogłoszeń to chyba porażka. Quote
Flaire Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jakiego ona jest wzrostu? Ile waży, tak z grubsza? Bo na zdjęciach to wygląda bardziej jak Airedale niż Welsh... Gdzie ona się znajduje? I ta jej historia w pierwszym poscie, skąd ją znacie? Czy miała sprawdzany tatuaż? Czy ma cięty ogon? Będę wdzięczna za odpowiedzi... Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Flaire ,wlasnie tak ogladam te fotki i mialam pisac ,ze przypomina Airedale... Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Flaire napisał(a):Jakiego ona jest wzrostu? Ile waży, tak z grubsza? Bo na zdjęciach to wygląda bardziej jak Airedale niż Welsh... Gdzie ona się znajduje? I ta jej historia w pierwszym poscie, skąd ją znacie? Czy miała sprawdzany tatuaż? Czy ma cięty ogon? Będę wdzięczna za odpowiedzi... jest do kolana kobiety 164 to widac na fotkach znajduje sie w Dzierzoniowie a historia prawdziwa pan wyjedzajac oddal ja do gminy ze juz nie potrzebna on jej nie wezmie:( przyszła do nas z kawałkiem łancucha na szyjce cala oblepiona i smierdzaca ile wazy...nie wiem:( ma tatuaz i ma ogonek... jezeli nie znajdziemy jej odpowiedniego domku poprosimy hodowce aby pomogł nam...niczego nie ukrywam a musimy powycinac te kudly bo ciezkie i smierdzace i pewnie ciągną jej skorka Quote
Flaire Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dzięki wielkie za odpowiedzi... Ciągnę więc dalej... :) giselle4 napisał(a): jezeli nie znajdziemy jej odpowiedniego domku poprosimy hodowce aby pomogł nam... Czy ten tatuaż sprawdziliście i znacie w związku z tym rasę (Welsh czy Airedale) i hodowcę? I czy hodowca powiadomiony? Quote
Flaire Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sorry, że tak pytam, jeśli wolisz, to mogę na priw... Chcę wiedzieć, jak najlepiej pomóc tej suni. Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Flaire napisał(a):Dzięki wielkie za odpowiedzi... Ciągnę więc dalej... :) Czy ten tatuaż sprawdziliście i znacie w związku z tym rasę (Welsh czy Airedale) i hodowcę? I czy hodowca powiadomiony? hodowca nie jest powiadomiony.... Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Flaire napisał(a):Sorry, że tak pytam, jeśli wolisz, to mogę na priw... Chcę wiedzieć, jak najlepiej pomóc tej suni. pytaj ja odpowiem na pytanie na ktore znam odpowiedz:) jak moge sie dowiedziac jaka to rasa? czy po tatuazu? jezeli tak to musze uszy umyc i wyciac włosy a jest ich duuuzo:( w uszkach oczywiscie Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Flaire napisał(a):giselle4 - zaraz piszę Ci priv. ok,czekam ja nie kumata ja od pomocy zwierzetom ,ras nie znaju:) Quote
giselle4 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 na fotkach niby widac ogonek ale to moga byd dredy i kudly:( Quote
rita60 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ogonek wyglada na kopiowany:roll:ale moge sie mylic,bo trzyma podkulony:-( Quote
giselle4 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 rita60 napisał(a):Ogonek wyglada na kopiowany:roll:ale moge sie mylic,bo trzyma podkulony:-( chyba masz racje Quote
giselle4 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Aredale terier to ta rasa. juz podalan numer tatuazu moze cos wywalczy nasza cioteczka:) Quote
Recommended Posts