giselle4 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dżesika to 7-8 latnia suczka,cała w dredach ,posluszna ,grzeczna i bardzo miła.. ale ona juz nie ma nic.Zna tylko zycie na łancuchu przy budzie ,jakis de....bil dał jej ,,raj,, na ziemi a kiedy wyprowadzał sie na stałe do Niemiec zostawil ją ,zapomniał o niej bo juz nie była potrzebna:-( Gruby sznur na szyjce i kawałek łancucha zostało jej na pamiątke:angryy: przed nia 15 dni na kwarantannie ale pozniej to jzu postaramy sie aby malutka miala prawdziwy dom i kochajacych ludziu.Kupimy jej sliczna obrozke i smyczke ,pokazemy ze człowiek moze byc dobry.zaszczepimy i odrobaczymy i zrobimy ksiazeczke z fotografia.... wezmiemy na spacerek i nauczymy ja wszystkiego aby do domku poszła jak dama po drodze tez zaliczy fryzjera:oops: Prosze pomozcie mi ja ogłaszac,prosze o allegro dla niej Zaniosłam jej miseczke z jedzeniem,to kiedy stałam nie odwazyła sie zjesc odeszłam to zabrała sie za konsumpcje..... Bardzo spokojna i dzielnie znosząca swoj los....mam nadzieje ze nam zaufa 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna [email protected] Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 wyglada jak mop...ale teraz pozniej sie zmien Dzesika na kwarantannie co sie stanie ze mną? jestem grzeczna Quote
Nadziejka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 :-(:-(:-(:angryy: o matenkooooo jakie bidactwo ...takich ,,wlascicieli ,, bym kastrowala na miejscu bez pytania .....Dzesi pieknas jest kruszynko Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ewa gonzales napisał(a)::-(:-(:-(:angryy: o matenkooooo jakie bidactwo ...takich ,,wlascicieli ,, bym kastrowala na miejscu bez pytania .....Dzesi pieknas jest kruszynko i grzeczna i troche wystraszona ... poprosze o jej podrasowanie.... Quote
wieso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gisellko. ona wyglada jak Welshterier.....troche trudno rozpoznac na zdjeciach....ale chyba tak.... Quote
fiorsteinbock Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zapisuje sie, bedziemy cos dzialac:) Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 wieso napisał(a):Gisellko. ona wyglada jak Welshterier.....troche trudno rozpoznac na zdjeciach....ale chyba tak.... Wiesiu ,jeszcze Ciebie nie zaprosiłam hihihi szybka jestes jestes tez 2 osoba ktora taj ją podrasowała... damy rade taraz 15 dni kwarantanny szlag mnie trafi ,taki pies na łancuchu Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Zapisuje sie, bedziemy cos dzialac:) piekna ...prawda::) Edi,ja sie szybko wyszkole i takie Picasso jej strzele ze sama zbaranieje:) Quote
wieso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gisellko wyczasc skrzynke, nie moge wyslac PW Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 wieso napisał(a):Gisellko wyczasc skrzynke, nie moge wyslac PW wczoraj czysciłam ale zaraz jeszcze raz luknę do niej..... Quote
wieso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 wyslane, teraz lece na jedzenie ale potem przyjde....mialam w swoim zyciu Welshterrierke. byla przed Hundisiem z nami prawie 14 lat.....mam taki sentyment.... Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 wieso napisał(a):wyslane, teraz lece na jedzenie ale potem przyjde....mialam w swoim zyciu Welshterrierke. byla przed Hundisiem z nami prawie 14 lat.....mam taki sentyment.... moge ją dla Ciebie zarezerwowac hihihi:) SMACZNEGO Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 PATRYK I PAOLKA napisał(a):Sliczniutka jest Witaj PAOLKO...dzieki ze jestes z nami:) Quote
monika083 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 to bedzie prawdziwa metamorfoza ,jak ja sie oszczyze i umyje ,bedzie cudna ... bidulka. Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 monika083 napisał(a):to bedzie prawdziwa metamorfoza ,jak ja sie oszczyze i umyje ,bedzie cudna ... bidulka. tez tak mysle:) witaj Monia:) Quote
beka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zaraz poprosimy cioteczke ritę60 to wrzuci na forum terierów, Piekna bedzie ) Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 beka napisał(a):Zaraz poprosimy cioteczke ritę60 to wrzuci na forum terierów, Piekna bedzie ) Dziekuej i mam nadzieje ze po kwarantannie poleci do domku:):multi: Quote
fochu Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 cześć Dżesika :) mizia ciotka wieczorową porą i podrzuca w górę :) Quote
KateBono Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O rany! Bidulka wyglada jak Dodek- misio- przed metamorfozą. Mizianko Dżesiko od cioteczki:lol: Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wygląda jak nasza pierwsza Korusia [*], wykupiona spod budy za paczkę płytek ceramicznych... Quote
wieso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 juz jestem. ona juz jest piekna......a fryzjer musi byc wlasciwy i umiejacy trymowac terierki a nie szczyc... Quote
wieso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 giselle4 napisał(a):moge ją dla Ciebie zarezerwowac hihihi:) SMACZNEGO dziekuje za smacznego, dobre bylo..... ach, gdybym mogla.....melancholia mnie ogarnia.....moja Anja..... Quote
giselle4 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 wieso napisał(a):dziekuje za smacznego, dobre bylo..... ach, gdybym mogla.....melancholia mnie ogarnia.....moja Anja..... spokoj...malutka nie takim pomogałysmy ta jest piekna tylko potrzebuje zadbania o nia....a to jestesmy w stanie zawsze jej dac...:) Wiesiu dziekuje:) Quote
Recommended Posts