Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Canaveral-staff']dziekuję za ogłoszenia

mam telefony w sprawie Fado ,ale właściwie tonawet nie wiem do kogo ten psiak nalezy ???
na jakiej zasadzie mam go ewentualnie wyadoptować

przeslijcie prosze umowę adopcyjną

[email protected]

dom do sprawdzenia w Bydgoszczy - podejmie sie ktoś ??
z bydgoszczy jest vena&vivi
dla nas prześwietliła obecny domek dla dixona :)

Posted

Fado został dzisiaj sam na 4 godziny to znaczy tak zupełnie sam nie był bo ze staffinką ,nie wiem czy płakał ale jak podeszłam do drzwi to cisza jak makiem zasiał ,nic nie było zniszczone ,nie nasikane - wiec sprawdził sie chłopak na plus
i dzisiaj zobaczył pierwszy śnieg ,i jest straszną przylepą ,drepcze za mna krok w krok

Posted

ja mam umowę, jaką dostałam od fundacji AST. Jest tam o kopiowaniu uszu i wszystkie inne warunki. Umowa jest skonstruowana tak, że pies nie jest własnością tych ludzi. Umowa to zobowiązanie adopcyjne, a nie przekazanie psa. Bardzo ciekawa forma prawna. Komu przesłać?

Posted

vena&vivi napisał(a):
Wyślijcie mi na pw proszę jakieś ane ludzi, info o nich i czy sa jakieś "szczególne" wymagania.

o widze że trafiłas na watek Fado :)

kiedy bedziesz w Bydgoszczy ? bo mam znajomego psiarza z samej Bydgoszczy to nie bedę Cię fatygować bo widzę że jesteś z Torunia

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
o widze że trafiłas na watek Fado :)

kiedy bedziesz w Bydgoszczy ? bo mam znajomego psiarza z samej Bydgoszczy to nie bedę Cię fatygować bo widzę że jesteś z Torunia

a ja jednak polecam pofatygować anię(vena&vivi) :cool3:
ma doświadczenie a tu chodzi o niewykastrowanego ttb ;)
to nie lada gratka dla młodych "biznesmenów"

Posted

Moge pojechać w sobote popołudniu bądz w niedziele ale niestety za zwrotem kosztów - w tym miesiacu mialam wydatki np. własnie po sterylce dogorywa moja sucz :D i przez to troszku bez kasy jestem.

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja jednak polecam pofatygować anię(vena&vivi) :cool3:
ma doświadczenie a tu chodzi o niewykastrowanego ttb ;)
to nie lada gratka dla młodych "biznesmenów"

pies ma iść do emerytów - młodych :)

w niedzielę bede w Toruniu jak dam radę to sama sprawdzę - dzięki za chęci w razie co odezwę się

Posted

Witajcie tak jak pisałam w ogłoszeniach były aktywowane na moj mail i przyszło zapytanie?

Treść:
mam pytanie: czy piesek jest nauczony,czy potrafi przebywac z dziecmi??mam 4letnia corke, i 5 miesiecznego beagla czy piesek potrafi tez przebywac z innymi psami.i czy chodzi o krotoszyn w wielkopolsce??odbior gdzie??

Prosze mi dac na pm na to odpowiedz to odpisze na maila.
Oraz jeszcze raz pod spodem zamiescic numer telefonu.

Posted

Paja napisał(a):
kolejne zapytanie na maila:

Tresc;
dziendobry ja bym chcial wiencej informacji o pisku

Prosze dac mi odpowiedz rowniez na pm+numer tel.

Paja wszystkie informacje o piesku i gdzie sie znajduje są zawarte w ogłoszeniu jak maja konkretne pytania to niech dzownią lub piszą do mnie kontakt tez jest podany - jak ktos chce to znajdzie