Magda779 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Właśnie jest u mnie od 15:30 i wcale nie nalał !!!! :) Wychodzę z nim co godzinę na zewnątrz i zaraz robi siku... no i dwie kupy też były. Może nauczony czystości... Raz się wypiął w domu, krzyknęłam na niego i zaraz wyprowadziłam na dwór i załatwił się na zewnątrz. Chyba nie będzie z nim pod tym względem problemu. Jest trochę poddenerwowany, nie może zasnąć, zipie, no i cały czas chodzi za mną. Z moimi psami chce się bawić, ale towarzystwo ma go gdzieś.. Martwią mnie te zdarte pazury, musi krzywo chodzić, ale tego nie widać. Quote
Magda779 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zdjęcia tej tylnej łapy ze zdartymi pazurami: Quote
Tengusia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 a ja to jestem ciekawa co z niego wyrosnie bo jest naprawde rozkoszny :loveu: Quote
baster i lusi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 a może mu ktoś tak pazury obciął nieudolnie Quote
Canaveral-staff Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 faktycznie dziwne że te pazurki tak zdarte ? Quote
fioneczka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 dziwne ... one wyglądają jakby na palcach jak baletnica łaził, ale to by było bardzo widoczne gdyby tak stawał moja suka jak pobiega po betonie to bardzo ściera pazury w ciągu jednego spaceru ale to wszystkie łapy ... cholera może faktycznie ktoś chciał mu obciąć pazury i zrobił to nieudolnie ... pojęcia nie mam Quote
Canaveral-staff Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zaraz spadam lulu ale do 22 musze posiedziec bo bazarek się kończy a trwa licytacja i muszę ją zakończyc przy okazji zaglądnijcie może akurat coś się spodoba są fajne obroże grube i mocne jeszcze kilka sztuk http://www.dogomania.pl/threads/196550-SUPER-MOCNE-OBROŻE-muszle-naszyjniki-maszyna-SINGER-rower-tr.-na-500-kg.MAKSIA-22.11. Quote
Magda779 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Przejrzałam książeczkę zdrowia. Pierwsze szczepienie jest 9 sierpnia zrobione w Bojanowie a drugie 5 października, bez pieczątki weterynarza. Odrobaczany był też w Bojanowie 31 lipca. Teraz śpi i strasznie chrapie ;) Coś czuję, że wlezie mi w nocy do łóżka... Quote
Canaveral-staff Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dziwne że nie ma pieczątki - mam nadzieje że te wklejki szczepionkowe to nie fikcja :( Quote
fioneczka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 dziewczyny ja kupiłam swoja sukę w hodowli kiedy miała 10 m-cy ... w książeczce miałam wpisane tylko jedno szczepienie bo pan twierdził że sam szczepi pieski i ewidencję u siebie prowadzi :roll: sam też robi tatuaże a przeciw wsciekliźnie nie szczepił bo przecież sunia nie opuszczała posesji więc sensu nie widział więc czego wymagać od książeczki psiaka nie wiadomo skąd Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 qrczaki ale cisza ... ciekawe jak tam mały w podróży Quote
baster i lusi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 fioneczka napisał(a):qrczaki ale cisza ... ciekawe jak tam mały w podróży tylko nie obgryzaj paznokci:eviltong: Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Wróciłam do świata żywych .... też czekam na jakieś wieści Quote
Magda779 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No i Fado w podróży. Wstaliśmy dzisiaj przed 5 rano i pojechaliśmy do Ostrowa. Fado całą drogę spał grzecznie na przednim siedzeniu. Chyba lubi jeździć samochodem. Mam nadzieję, że niedługo będzie w domku u Kasi :) Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To czekamy już teraz az sie Kasia odezwie po powrocie do domu Quote
baster i lusi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 to czekamy i obgryzamy paznokcie Quote
Canaveral-staff Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jesteśmy cali i zdrowi dotarlismy przed chwilką do domu ,Fado zapoznał sie z dziewczynami ale resztę opisze później bo moje bestie czekają na jedzonko sikanie i kupkanie - papa teraz proszę o ogłaszanie chłopaka gdzie sie da zdjęcia wieczorkiem Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 czyli ufffff czekamy w takim razie na relację Quote
Canaveral-staff Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ej a co tu taka cisza :razz::razz:mam nadzieję że nie zostawicie mnie teraz bez pomocy z tym brzącem ??;) tak myslę żeby na bazarku wykujpić serie ogłoszeń - bo nie wiem czy mały jest w ogóle gdzieś ogłoszony ,najlepiej szukać domu puki młody bo później będzie coraz trudniej :shake: mam duzo zdjęc zaraz będę wstawiać i skrobne parę słów z dnia dzisiejszego Fado ,chłopak nie odstepuje mnie na krok nawet teraz leży mi pod nogami na panelach zamiast na łóżeczku:roll: Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A jak mały z Twoimi ?? Widział sie z psiurami ?? Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 mam dziś dzień zbyt krótki na wszystko ... później zobaczę fotki i poczytam napisz na wątku jaki jest koszt podróży ile zapłaciłaś dla Panów i ile Ciebie podróż wyniosła, wpisuj każdy wydatek a ja będę uzupełniała pierwszy post Magda Ty też wpisz ile kosztowała podróż do Ostrowa w dwie strony wystawię bazarek dochód z niego dostanie mały na spółkę z biednym chudzinką ... mam nadzieję że jakiś grosik wpadnie ... cel bazarku był inny ale tu obecnie bardziej potrzeba Quote
agnieszka32 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja zapłaciłam za podróż 260 zł, które wpłaciłam na konto Kasi. Quote
Canaveral-staff Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Alicja']A jak mały z Twoimi ?? Widział sie z psiurami ?? rzuciałm go na głęboką wodę :):) wszedł na własnych łapach do domu 9 letnia staffinka go powąchała i olała ,majory powąchały i olały 6 męsieczna stafficzka od razu do zabawy :) a Lukolina - moja najgrzeczniejsza suka na całym świecie - przyjęła go jak swoje dziecko ,więcej bydlaków dzisiaj nie widział i tak duzo atrakcji jak na dzień dzisiajszy pierwsze kroki po DT a widzieliscie psa z czeronymi oczami ?? chwila obserwacji i zaczęło się :) szaleństw nie było konca aż musiałam krzyknać na towarzystwo bo mi chatę zdemolowały Quote
Recommended Posts