Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']Kasia FB- 200zł
Jolanta Wierzbicka-20 zł
Muza 10 zł
do jakich deklaracji wpisac[/QUOTE]
moje 20 zł na razie wpłata jednorazowa. zobacze pod koniec miesiaca, moze uda sie zadeklarowac cos na stale

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']czy wyslalas upomnienia do tych pań z facebooka??????[/QUOTE]
Ja mysle, ze to dosyc niezrecznie upominac sie o pieniadze od ludzi z fb. Dlatego te deklaracje, dla mnie nie są nigdy do konca pewne. Fajnie, gdy sa wpłaty, ale jak ktos sie rozmysli, to niewiele mozna zrobic. Tu na dogo tworzymy jakąs spolecznosc prozwierzęcą, ale ludzie na fb to czesto przypadkowy i krotkotrwały poryw serca.
Mam podobna sytuacje na watku chorej ONki Elzy. Nr konta wzieło kilka osob, jedna wplaciła, za co jestem jej bardzo wdzieczna, a pozostale na razie nie. I nie wiem czy cokolwiek moge zrobic, jak tylko czekac.

Posted

A ja Was zachecam do noszenia banerka Szili, Molo kto go ma, a przeciez to reklama dla sunieczki.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY%21Czasu-mamy-niewiele.."][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/6676/captionit0084450509d32.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Szilka robi postępy, już coraz śmielsza się robi, uwielbia naszego Lotosa, jego jedynego zaczyna zaczepiać do zabawy:lol: Ona jest taka biedna i taka kochana, że aż serce pęka jak się patrzy na Nią:placz:

Posted

Yolanovi dziekujemy!!!!!! nawet nie wiesz jaka to pomoc z Twojej strony:) proponuje w ogole w pierwszym poscie wykreslic te panie z Facebooka , bo ludzie moga zagladac do Szili , patrza w 1 post ze ma tyle deklaracji stałych a przeciez to nieprawda:( i mysla ze Szilka jest fiansowo bezpieczna:(