Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dominikabankert']jestem w szoku ze Kodi jeszcze nie ma domku, ja juz dawno skasowalam jego watek z przekonaniem ze ma dom.Z miejsca wzielabym Onyxa i Mele na tymczas.Ale niestety....nie mieszkam jeszcze sama....

Przyjdzie czas kiedy też będziesz tymczasować zwierzaki.Teraz jak możesz bardzo proszę pomóż mi reklamować wątki,ogłoszenia robi-mamy tylko tydzień czasu aby pomóc tym psiakom;(

Jeszcze jeden psiak zagrożony wywozem:

Franki: http://www.dogomania.pl/threads/203345-Franki...-Du%C5%BCy-pies-ze-strachem-w-oczach-czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Mu-pom%C3%B3c...?p=16416106#post16416106

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam , rzeczywiscie sie pomyliłam. Juz poprawiam.
Nie zrobiłam tego specjalnie.
Ciesze się ze ta pani to zauwazyła.
Sunia ma duzo pieniążków- dziekuję

Posted

[quote name='dominikabankert']dziekujemy za wpłaty! Szila bedzie miala dzieki nim na dzien dzisiejszy ponad 200zł juz na marzec, moje 10zł tez powinno dojsc na dniach

mam do Ciebie prosbę
http://www.dogomania.pl/threads/199321-Puchatek-Kodi-czy-dostanie-szansę-na-to-aby-poznać-co-to-miłość-człowieka
to wątek pieska z Pszczyny. Mam dla niego domek , szukamy osoby na wizyte p/adopcyjną. Gdybyś popisała do dziewczyn z podkarpacia- moze się ktoś znajdzxie.szkoda psiaka bo wywóz do Mysłowic znów jest. Mogę liczyc na pomoc.
Przepraszam za wczoraj

Posted

ma szanse na dom , tylko trzeba kogos poszukać z okolic Krosna na wizytę. Proszę poszukaj na watkach Podkarpacia czy mógłby ktoś zrobić ta wizytę. To około 15 km od Krosna. Szkoda pieska- przeciez wywóz znów do mysłowic

Posted

Jutro około 14:00 przyjedzie do nas Pani z okolic Zgorzelca, żeby zobaczyć Mikę i Szilę i być może, któraś z nich przypadnie Pani do gustu Pani jest samotna, ale odwiedzają Ją wnuki, mieszka w domku z ogrodem i ma koty, które nie mogą zostać zjedzone przez psa ale obie sunie nie ganiają kotów, więc ten problem odpada