akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :lol: O rety!!! Jadą juz pewnie, mija 4 godzina podrózy, ciekawe, kiedy zawitają w Sopocie?! Trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='brazowa1']Dzwonila dzis szalenie sympatyczna pani,naparwde mila,ale niestety-Wrocław i ani ona ani ja nie chciałybysmy ryzykowac.[/QUOTE] Wpis Brązowej z wrzesnia :lol:, elakrystian to od Was telefon był? Quote
Yona Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ciekawe, gdzie jest teraz Wigor :loveu: Ciekawe, czy przypadkiem nie ma choroby lokomocyjnej... i ciekawe, jak tam podróżna zabaweczka... :cool3: Quote
akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 O godz. 11.34 dostałam widomość, ze Wigor wykapany u cioteczki Szuwarek :lol:Okazała się ona koleżanką Brązowej :evil_lol: Przez kilka miesięcy spotykały sie na dogo, nie wiedząc o tym. Ale historia, co? Myślę, że Wigor właśnie poznaje swoich ludzi, czekam na sms-a, że odjechał. Quote
Yona Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No to niech przybędzie ten sms :) Już się niecierpliwię... Co tak długo to trwa?... Może okazało się, że [B]brązowa[/B] to też koleżanka Eli i Krystiana?...:evil_lol: Quote
akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [SIZE="5"][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="5"]POJECHAŁ!!![/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER][/SIZE] [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 suuuuuper !!!! no ale napięcie dalej rośnie !!! czekamy na dalsze wieści !!!:multi: Quote
Yona Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [B][SIZE=5]NIE WIERZĘ :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu:[/SIZE][/B] [B][SIZE=5]CIOCIA BRĄZOWA WYPUŚCIŁA [/SIZE][/B] [B][SIZE=5]ZE SCHRONU WIGORA :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/B] [IMG]http://www.edenet.pl/gify/gifs/emotikony/smiley309.gif[/IMG] [IMG]http://www.edenet.pl/gify/gifs/emotikony/smiley309.gif[/IMG] [IMG]http://www.edenet.pl/gify/gifs/emotikony/smiley309.gif[/IMG] [IMG]http://www.edenet.pl/gify/gifs/emotikony/smiley309.gif[/IMG] :cunao::cunao::cunao::cunao::cool2::cool2::cool2: :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ciekawe jak tam w podróży....jeju-ale będzie co czytać za jakiś czas....:multi: Wigorku to Ci się szykuje-własne posłanko, zabawki, ciepło, miłość:multi::multi::loveu: Quote
akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A Wigorek podobno taaaki grzeczny był!!! I nic nie zrobił, tylko w biurze na stół wskoczył :eek2::roflt::roflt::roflt: W domu mają być coś koło 22.00 - CZEKAMY NA NICH! Wigorzasty dzisiaj śpi we własnym domu :BIG::cunao::BIG: A nawet :drinka::drinka::drinka: A co! La, la, la, la, lala.... Quote
szuwar Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No niby cała przyjemność pisania o Wigorze należy się dziś Brązowej i Nowej Rodzinie Wigora, ale jednak nie mogę się powstrzymać. Poznałam Wigora!!! Choć muszę przyznać, że nic mu nie brakuje to u mnie stał się jeszcze dodatkowo puchaty (brązowa użyła nawet odżywki do włosów - efekt super). Był bardzo grzeczny, wykąpał się wzorcowo i nawet dał się wysuszyć suszarką. Tylko ze schodów musiałam go znieść. Może Brązowa podmieniła psa? Quote
brazowa1 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 "Zrobilismy siku i Wigor sam wskoczyl do samochodu.Napil sie,zjadl kanapke i jedziemy dalej".To wiesci z trzech godzin temu. Dzisiejszy dzien byl nad wyraz ekscytujacy.Wpierw kapiel u Szuwarka (dziekuje!!!!!!!),przerywana wejsciami owczarzycy i dozycy (nie wiedzialam,ze Szuwar ma w domu niebieskiego cielaka) .Wigor zaimponowal mi po raz kolejny-nie bal sie nawet suszarki.Lsniacy i pachnacy (coreczka Szuwarka byla zafascynowana brazowa woda :p) czekal na swoich ludzi. A wigorowi ludzie-no wspaniali sa.Bedzie mial u Nich dobrze. Nareszcie bedzie mial DOM.Niewiarygodne,co?Ze takie rzeczy sie zdarzaja...ja ciagle nie moge uwierzyc,a Wy? Bede czekac na relacje z podrozy i pierwszego dnia pobytu.Trzymajmy kciuki,zeby nie przyniosl mi wstydu :) jak uwierze,to Wam powiem :) :) :) Yona,Ty masz jakis dar.Twoje allegro przynioslo Wigorowi dom,nie opuszczaj naszych sopociakow! Quote
brazowa1 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 2/3 drogi za Wigorowymi. Pan Wigora uzyl okreslenia,ze pies jest BAJECZNY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:,pilnuje swojego stada,gdy na chwilke odchodza,wita ich,jakby miesiac nie widzial i od razu wskakuje do samochodu.Jest grzeczny,nie szarpie sie,nie usiłuje oddalic,mimo,ze bacznie obserwuje zmieniajace sie otoczenie.Ale ogonek ma ciagle W GORZE,zakrecony,a to oznaka,ze czuje sie dobrze. Wigor! tylu ludzi ci kibicuje! Adopcja dziesieciolecia :) Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi:-jak cudnie...jak pięknie..... Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ze wzruszenia to ryczeć się chce !!!!!! Dzisiejsza niedziela należy do Wigora !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia0607 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja juz ryczę ! jednak są cuda na ziemi ! Quote
wiewiora1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No naraszcie.. :loveu::loveu::loveu: w razie czego pamietajcie, ze jam na miejscu :diabloti: Quote
akucha Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='brazowa1']2/3 drogi za Wigorowymi. Pan Wigora uzyl okreslenia,ze pies jest BAJECZNY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:,pilnuje swojego stada,gdy na chwilke odchodza,wita ich,jakby miesiac nie widzial i od razu wskakuje do samochodu.Jest grzeczny,nie szarpie sie,nie usiłuje oddalic,mimo,ze bacznie obserwuje zmieniajace sie otoczenie.Ale ogonek ma ciagle W GORZE,zakrecony,a to oznaka,ze czuje sie dobrze. Wigor! tylu ludzi ci kibicuje! Adopcja dziesieciolecia :)[/QUOTE] SZOK!!!!!!!! Brązowa, Twoja szkoła, zawsze w niego wierzyłaś! Będzie superrr, zobaczycie :bigcool::bigcool::bigcool: Pewnie juz dojeżdżają do domu!!! Piękny dzień, nie ma co! :lol: Quote
Yona Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale z tego Wigora to trochę taki mały zdrajca :evil_lol: Mógłby choć trochę poudawać, że tęskni za schronem i[B] brązową[/B]... A tutaj czytamy - "pilnuje swojego stada... wita ich, jakby miesiąc nie widział i od razu wskakuje do samochodu)... :mad:(:loveu:) Szybko się przeflancował :evil_lol: Quote
Olivia102 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sledze ten temat od pewnego czasu. Jestem naprawde wzruszona, ze psina wkoncu bedzie miala swoj domek:sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: Quote
elakrystian Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witamy :) Podróż spokojna :) Uf ! razem od rana 900 kilometrów :) :) A w domu .... Husky (Kaja) .... przyjaźń od samego początku .... Wilczyca (Tessa) potrzebowała 15 minut (kaganiec, smycz.... groźne warknięcia) a teraz ...ha, ha, ha ... wielka rodzina. Legowisko zaakceptowane przez Wigora (taniec, wycieranie się i układanie). Tessa pilnuje go przez cały czas ... ale bardzo przyjaźnie. Koty ... hm ... czujna obserwacja nowego przybysza - będzie dobrze :)) Jak na początek to nieźle :) :) Pozdrowienia dla Wszystkich Ela i Krystian Quote
dariaopole Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name='elakrystian']Witamy :) Podróż spokojna :) Uf ! razem od rana 900 kilometrów :) :) A w domu .... Husky (Kaja) .... przyjaźń od samego początku .... Wilczyca (Tessa) potrzebowała 15 minut (kaganiec, smycz.... groźne warknięcia) a teraz ...ha, ha, ha ... wielka rodzina. Legowisko zaakceptowane przez Wigora (taniec, wycieranie się i układanie). Tessa pilnuje go przez cały czas ... ale bardzo przyjaźnie. Koty ... hm ... czujna obserwacja nowego przybysza - będzie dobrze :)) Jak na początek to nieźle :) :) Pozdrowienia dla Wszystkich Ela i Krystian[/quote] Bardzo bardzo się cieszę,że wszystko ok :loveu: życze powodzenia dla Waszek całej rodzinki i buziaki dla Wigora !!!! ja się ekscytuję a co dopiero Brązowa :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 I mieliscie jeszcze siłe cos napisac! Cala noc snił mi sie Wigor. za nim jego pierwsza noc w domu. Wiem,ze stado sie dogra i wilczyca jeszcze bedzie sie bawila z Wigorem. Jak tylko sie wyspicie,to piszcie,piszcie,pieszcie o wszystkim! Quote
Recommended Posts