Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Szwajcaria.... Pajuniu, wyadoptuj mnie razem z Pynią!!!! Będę sie nia opiekować za wikt i opierunek :diabloti:

dobry pomysł, ja też chcę :biggrina: :biggrina: :biggrina: :shiny: :shiny:

Posted

Pojedzie w przyszlym tygodniu, przejelismy wczoraj 9 psiakow, min. jak brazowa pisala, bokserke Sonie . Podobno musiala zaraz tymczasowke znalezc, gdyz byla wyrzucana ja na ulice, miala byc bardzo lagodna i nawet kotow sie bac. Okazalo sie to nieprawda, jest agresywna do duzych psow, od razu po przyjezdzie rzucila sie na naszego staruszka Dzaka ( ma 19 lat) i mamy duzy problem. Nie bardzo wiemy, jak ja izolowac, gdyz u nas wszystkie psiaki w gromadzkiej komitywie zyja i w zgodzie. Zaufalismy na slowo, komus z dogomani i przez to sa narazone nasze psy na niebezpieczenstwo. Pynia ma byc u nas wysterylizowanaprzed wyjazdem, ale ze wzgledu na Sonie, musimy jeszcze poczekac z jej odbiorem. Bardzo, bardzo zaluje i szkoda mi Pyni. Ale jeszcze troche i przyjedzie do nas.

Posted

Oj cioteczki, wczoraj widziałam Pynię :placz: Jestem zrozpaczona!!! Szczotuś w nowym domku, a ona tam została :-( Jej widoku nie da się zapomnieć (ryczę), ona jest taka malutka, taka biedniutka, tak czeka i prosi :-( :-( :-(
Przechodząc, zauważyłam ją, krzyknęłam do ojca: "tato, zobacz Pynia!" Ona już była przy siatce, już na mnie patrzyła, przebierała króciutkimi łapkami w miejscu, merdała ogonkiem i tak patrzy!!!!! To niema prośba: "Zabierz mnie, mnie, właśnie mnie, proszę!!!". Przechodziliśmy obok jej boksu kilka razy, zawsze to samo :-( :-( :-( Cioteczki, zabierzcie ją, bo mi serce pęknie...

Zdjęcia słabe, bo zza krat, a ręce też sie trzęsą...