iwlajn Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pyni na pewno przyda się odchudzanie. Jak ją wzięłam na spacer(jeszcze w czerwcu) to kawałeczek przeszła i już jęzorek na wierzchu, że taka zmęczona:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 To są chude prosiaki ???? Trzymajcie mnie !!! To po co ja Bączkę Maję odchudzam od dwóch miesięcy ?!?!?! :???: Quote
iwlajn Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Maupa4 napisał(a): To są chude prosiaki ???? Trzymajcie mnie !!! To po co ja Bączkę Maję odchudzam od dwóch miesięcy ?!?!?! :???: Widać pojęcie "chude" jest bardzo względne:evil_lol: Quote
Neris Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Mam wrażenie, że słowo CHUDY i PROSIAK wzajemnie się wykluczają... Quote
akucha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='iwlajn']Kochana Akucho strasznie się cieszę, że Pyniulek poszedł do Ciebie. Ja dopiero dotarłam po wakacjach do Gdyni a tu takie cudowne wiadomości:multi: Akucho dla Ciebie1000000:calus: Iwlajn, nareszcie jesteś!!! No musiałam ją wziąć, bo Brązowa napisała, że jak wrócisz z wakacji, to Pynia musi być w nowym domu, a wakacje się kończyły - no sama wiesz :lol: Kar0la, muszę ją odchudzić i proszę się nie wyśmiewać :cool1: Maupo :placz:, może one nie chude, ale przy Pyni chude, no uwierzcie mi. Pierdułki takie, aż żal... A zdjęcia z bliska, to tak wygląda, a Belka mała i krótka to też takie omamy wzrokowe :roll: Cioteczko Neris, ugotowałam, tak, jak mówiłaś: ryż, duzo marchewki i kurczak - BARDZO SMAKOWAŁO!!! To dietetyczne chyba jest... Quote
Maupa4 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 akucha napisał(a):... ryż, duzo marchewki i kurczak - BARDZO SMAKOWAŁO!!! To dietetyczne chyba jest... Akucha - Maja dostawała: marchewkę z mięsem (bez wypełniaczy - nawet dietetycznych) - nieduże porcje ale za to dwa razy dziennie ... no i efekt jest w dwa miesiące 1,3 kg ... :crazyeye: Akucha ze mnie też się śmiali ... taaa jedną tuczysz a drugą odchudzasz - tylko dlaczego obydwie karmisz dwa razy dziennie ?? :placz: Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='akucha']Iwlajn, nareszcie jesteś!!! No musiałam ją wziąć, bo Brązowa napisała, że jak wrócisz z wakacji, to Pynia musi być w nowym domu, a wakacje się kończyły - no sama wiesz :lol: Cieszę się akucho że tak sobie wzięłaś do serca słowa brązowej. Ona jest taka kochana, bardzo jestem jej wdzięczna, że dała Pyneczkę na Dogo. No i co tydzień odwiedza te pieski w schronisku; i to już od ilu lat! To dla mnie wielka radość, że dałaś Pyneczce dom. Żałuję tylko, że nie zdążyłam się z nią pożegnać. No ale za to będę niecierpliwie czekać na nowe zdjęcia od Ciebie. A Twoje prosiaczki- można się zakochać. Dlaczego nie przyjeżdżasz z nimi do Szczytna?:mad: Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Maupo, ja sama się dziwiłam Twoim sposobom na odchudzanie i tuczenie dziewczyn :lol: Dziekuję za radę!!! W takim razie przechodzę na marchewkę i mięsko, ona lubi marchewkę na szczęście... No i muszę kupić wagę :cool1:, zeby przynajmniej wyrównać Twój rekord. Kaerjot - noc minęła spokojnie! Tak słodko i bez żadnych problemów spaliśmy, że zaspałam dzisiaj do pracy :diabloti: Ale jakoś zdążyłam na 8.00, uff... IwlajnTak, tak, tak... Brązowa jest wspaniała!!!! Ja jestem jej wdzięczna, że oddała Pynię nam :loveu:, bo wiem, jak kocha te psy. Ona wszystko o nich wie, każda psina ją zna. Ja nie wiem, jak to by było, gdyby w tym schronisku nie było cioteczki Brązowej... Podziwiam ją właśnie za ta długoletnią troskę o psy, bardzo!!!! Prosiaki bywają w Szczytnie, bywają- teraz i Pynia tam zawita :lol: Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie mów tylko akucho ze w te wakacje odwiedziłaś z prosiaczkami Szczytno i mi nic nie powiedzialaś:mad: Quote
brazowa1 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 hej,nie przesadzajcie z komplementami,bo zacznie wygladac na to,ze one dzieki mnie zyja,a to jest wspolna praca wielu osob. Akucha,poznalas "nasze" dwie nowe dziewczyny (w biurze),rokuja bardzo dobrze,widac,ze maja pasje do zwierzat.I bardzo sie ciesze,ze wlasnie one zaczely prace w schronie.Za 2 miesiace,gdy poznaja wszystkie psy i sie wdroza,beda rewelacyjne. tymczasem gnam z moim psem,do zobaczenia wieczorem!!!!! dla Pyni usciski i mizianie!!!!! Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='brazowa1']hej,nie przesadzajcie z komplementami,bo zacznie wygladac na to,ze one dzieki mnie zyja,a to jest wspolna praca wielu osob. Dobra, dobra brązowa:loveu: my wiemy co mówimy.:razz: Gdybyś nie dawała z wiewiórą:loveu: tych piesków na Dogo, to sama wiesz jak bardzo spadłyby ich szanse na dom. Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 brazowa1 napisał(a):hej,nie przesadzajcie z komplementami,bo zacznie wygladac na to,ze one dzieki mnie zyja,a to jest wspolna praca wielu osob. Akucha,poznalas "nasze" dwie nowe dziewczyny (w biurze),rokuja bardzo dobrze,widac,ze maja pasje do zwierzat.I bardzo sie ciesze,ze wlasnie one zaczely prace w schronie.Za 2 miesiace,gdy poznaja wszystkie psy i sie wdroza,beda rewelacyjne. tymczasem gnam z moim psem,do zobaczenia wieczorem!!!!! dla Pyni usciski i mizianie!!!!! Wymiziana, wyściskana :loveu: Ona jest cudowna i cały czas się usmiecha, kręci grubą doopką. To pies do kochania!!! Jak ona się cieszy, gdy dzwoni telefon, biegnie w podskokach do niego i śpiewa, gdy rozmawiam - komedia :lol: Brązowa, zwróciłam uwagę na te dwie młode dziewczyny. Nawet sobie pomyślałam, gdy spojrzałam na tą wyższą, czarnowłosą, że jest nadzieja w młodzieży. Taka delikatna, ciepła dziwczyna, obie zresztą. A jak Cię słuchają :razz: Mają serce dla psów, to widać i tak czule żegnały się z Pynią. Pozdrów je ode mnie serdecznie!!!! Może dołączą do nas na dogo? Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hmmm, Belka nafunflona trochę, Tolka marszczy czoło, bo Pynia warczy i do Pani nie puszcza :evil_lol: Ale ogólnie jest o.k. Ja mam trochę spokoju :evil_lol: Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='iwlajn']Nie mów tylko akucho ze w te wakacje odwiedziłaś z prosiaczkami Szczytno i mi nic nie powiedzialaś:mad: Akucha no to jak było?? Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No były dwa razy :cool1: Bo ja tam rodzinę mam, w gościach były... A ja nie wiedzialam, jak sie kontaktnąć :roll: Nie widziałas, jak latały po Odrodzenia??? Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 akucha napisał(a):No były dwa razy :cool1: Bo ja tam rodzinę mam, w gościach były... A ja nie wiedzialam, jak sie kontaktnąć :roll: Nie widziałas, jak latały po Odrodzenia??? No nie mów:mad: Prosiaczka w Szczytnie widziałam tylko czarnego i myślałam, że to możeTwój. Ale z pieskiem szedł tylko pan. No a o kontakt trzeba było zapytać brązową:placz:. Ja chcę zobaczyć prosiaczki na żywo:placz::placz: Z Pynią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No trzeba było zapytać, ale mi nie przyszło do głowy :cool1: ja tam zawsze na krótko, w przelocie, ale mam nadzieję, że kiedyś zorganizujemy spotkanko :lol: wedle Twojego życzenia. Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No koniecznie akucho koniecznie. Tylko kiedy ja teraz zawitam do Szczytna... Nie mówiąc o Tobie...:lol: Ale nie odpuszczę Ci- muszę taką fajną cioteczkę ujrzeć na żywo z prosiaczkami i Pynią.:loveu: Quote
Kasia25 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Akucha, jak tam dojkowo-lejkowe panienki, dalej znaczą? I jak jest, kiedy Wy wychodzicie, zostają same, czy Szilasa na straży stawiacie? A Bercik już poznał koleżankę? (małe 100 pytań do) przesyłam mizianko dla trzech uroczych dziewczynek Quote
akucha Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Odpowiadam :lol: 1. Znacy się, trochę znaczy Belka :oops: tak malutko... 1 raz. a jak udaje, ze nie wie o co chodzi,hihihi! 2. Dziewczyny zostaja same i sa bardzo grzeczne!!! Nic w domu nie ruszone! Prosiaki spią każda na swoim fotelu, a Pynia pod drzwiami na dywaniku czeka na Panią :multi: Poslanko ją nie interesuje... 3. Bercik dzisiaj spotkał się z koleżanką :lol: Ale go wąchała!!! Pynia... Przestań mnie fotografować!!! Quote
Kasia25 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ten cudny uśmiech mówi sam za siebie!!!! Ach, Akucha, Akucha kochana jesteś!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts