Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero wróciłym od Bercika :lol: Pyniulec został w domku, bo cieczkowy jest, a nie chciałam dziadziusia na pokuszenie wodzić :diabloti:
Pynia nie płakała, dostała wielkie ucho, kość wędzoną i była taaka szczęśliwa, że nawet specjalnie nas nie witała, bo zajęta była kością :cool3:

Wyobraź sobie Celinko, że Bela zamieniła się w stróża Pyni :evil_lol: Pynia, jak na damę przystało, wszystkim facetom-zalotnikom mówi wrrrrrrrr. A Belka... Belka dostaje furii i przegania absztyfikantów, gdzie pieprz rośnie! Już z domu wylatuje pierwsza, robi przegląd terenu i dryp, dryp za Pynią... Alfa czy ochroniarz?!

Bercik miał dziś stresa, bo Tola tak się z nim przywitała, że fiknął koziołka :cool1: Boszszsz... dostal aż rozwolnienia, on bardzo nerwowy jest :shake: Sprzątałam potem kilka razy. Ale wszystko wróciło do normy, latał potem jak nakręcony i domagał się JEŚĆ, JEŚĆ, JEŚĆ!!!!
O tak minął nam dzień...

Posted

Belciu-i jak Cię nie kochać??? Pynia to wie jak się urządzić-Dama-Mądralińska-osobistego Ochroniarza ma:diabloti:.
Bercik Biedaczek Malutki-to tak jak Atosik chyba-On też się boi i trzęsie.:shake:

Tolcię roznosi a nie wie,że to "sercowy " Pan....ale ufffffff-dobrze,że wróciło wszystko do normy...

Posted

No tak cioteczki. Tolka wparowała jak burza, ona wita się entuzjastycznie ze wszystkimi i chyba zapomnała, że Bercik delikatny. On przyszedł się do niej przywitać, a ona go obtańcowała i w tym tańcu potrąciła bokiem. Bercik się przewrócił :-( ... i wystraszył. My też... Ale potem biegał dalej z nimi wszystkimi ;)

Posted

A w brzusio nie wolno??? Lubią przecież spać na pleckach-więc dostęp łatwiejszy :diabloti:.Ja uwielbiałam Dżekusia ciałować-On uwielbiał w czółko a Atosik w nosek a Hektorek właściwie to nakazuje się całować...wszędzie...:evil_lol:..no ale bez przesady...

Posted

:evil_lol: Wolno!!! Ale prosiaki mają łaskotki :evil_lol: Tolka podskakuje jak oparzona. Moje lubią w czułko i buziaczki :oops: Pynia jak lubi, jakie oczka robi.... i siada na doopce i łapkami macha,zeby jeszcze :loveu:

Posted

Celinko, nie wiesz, co mówisz! One niewychowane, niesocjalne potwory!!!
Pynia - wrrrrrr, Bela - pfiiii, a Tolka - wszystko moje!!!! :oops:
Nie ostałaby się ani jedna zabaweczka, kosteczka czy chrupka...
Ja z nimi nie jadę! :diabloti:

Posted

Dla Dziewczynek wszystko zniosę...a będą miały gdzie biegać...:loveu::loveu:

Muszę Cię czymś skusić-pierogi? goląbki??? torcik???:diabloti:

No i -moje Muszkieterki...

[IMG]http://images20.fotosik.pl/58/92a59cac36afde01.jpg[/IMG]

Posted

Wiesz ja bym się bała tymczasu-zakochałabym się i miałabym u siebie pełno psiaków...a z moją chorobą...nie podołam-ale nie mogę jak widzę jamnika...bulwę...:placz:

Maupa pewnie pomoże a my Jej prawda????