akucha Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dopiero wróciłym od Bercika :lol: Pyniulec został w domku, bo cieczkowy jest, a nie chciałam dziadziusia na pokuszenie wodzić :diabloti: Pynia nie płakała, dostała wielkie ucho, kość wędzoną i była taaka szczęśliwa, że nawet specjalnie nas nie witała, bo zajęta była kością :cool3: Wyobraź sobie Celinko, że Bela zamieniła się w stróża Pyni :evil_lol: Pynia, jak na damę przystało, wszystkim facetom-zalotnikom mówi wrrrrrrrr. A Belka... Belka dostaje furii i przegania absztyfikantów, gdzie pieprz rośnie! Już z domu wylatuje pierwsza, robi przegląd terenu i dryp, dryp za Pynią... Alfa czy ochroniarz?! Bercik miał dziś stresa, bo Tola tak się z nim przywitała, że fiknął koziołka :cool1: Boszszsz... dostal aż rozwolnienia, on bardzo nerwowy jest :shake: Sprzątałam potem kilka razy. Ale wszystko wróciło do normy, latał potem jak nakręcony i domagał się JEŚĆ, JEŚĆ, JEŚĆ!!!! O tak minął nam dzień... Quote
brazowa1 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Serio,Bercik tak sie przejmuje? biedaczysko Quote
Celina12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Belciu-i jak Cię nie kochać??? Pynia to wie jak się urządzić-Dama-Mądralińska-osobistego Ochroniarza ma:diabloti:. Bercik Biedaczek Malutki-to tak jak Atosik chyba-On też się boi i trzęsie.:shake: Tolcię roznosi a nie wie,że to "sercowy " Pan....ale ufffffff-dobrze,że wróciło wszystko do normy... Quote
akucha Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No tak cioteczki. Tolka wparowała jak burza, ona wita się entuzjastycznie ze wszystkimi i chyba zapomnała, że Bercik delikatny. On przyszedł się do niej przywitać, a ona go obtańcowała i w tym tańcu potrąciła bokiem. Bercik się przewrócił :-( ... i wystraszył. My też... Ale potem biegał dalej z nimi wszystkimi ;) Quote
Celina12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Boziulku jakbym wyściskała te moje Ulubienice i Bercika-Akuszko zrobisz to za mnie i powiesz,że buziaki są od celinki??? Quote
Celina12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ale tak mocio w nosiek, w brzusio , w usolki....:loveu::loveu: Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 W brzusio????? No dobra, dla Ciebie celinko zrobię to!!! :evil_lol: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A w brzusio nie wolno??? Lubią przecież spać na pleckach-więc dostęp łatwiejszy :diabloti:.Ja uwielbiałam Dżekusia ciałować-On uwielbiał w czółko a Atosik w nosek a Hektorek właściwie to nakazuje się całować...wszędzie...:evil_lol:..no ale bez przesady... Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :evil_lol: Wolno!!! Ale prosiaki mają łaskotki :evil_lol: Tolka podskakuje jak oparzona. Moje lubią w czułko i buziaczki :oops: Pynia jak lubi, jakie oczka robi.... i siada na doopce i łapkami macha,zeby jeszcze :loveu: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Chyba będę musiała Akuszkę skusić jakimś dobrym wypiekiem:diabloti:-przyjedzie z Dziewczynkami i wyściskam za wszystkie czasy:loveu::loveu: Kochane te nasze Dzieci co nie??? Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Celinko, tornado przeszłoby przez Twój dom :evil_lol: To żywioł! Ale fakt, kochane te nasze sierściuchy niemożebnie!!! Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cosik się wymigujemy od wizyty :mad::mad: Takie tornado zniosę Ci ja :diabloti: Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Celinko, nie wiesz, co mówisz! One niewychowane, niesocjalne potwory!!! Pynia - wrrrrrr, Bela - pfiiii, a Tolka - wszystko moje!!!! :oops: Nie ostałaby się ani jedna zabaweczka, kosteczka czy chrupka... Ja z nimi nie jadę! :diabloti: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dla Dziewczynek wszystko zniosę...a będą miały gdzie biegać...:loveu::loveu: Muszę Cię czymś skusić-pierogi? goląbki??? torcik???:diabloti: No i -moje Muszkieterki... [IMG]http://images20.fotosik.pl/58/92a59cac36afde01.jpg[/IMG] Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wybieram Muszkieterki :loveu: :loveu: :loveu: Cudne karteczki Kasia zrobiła, cudne!!! Ja się uczę, ale to wklejanie mi nie wychodzi :oops: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja też się uczę ale efektów nie widać...:shake: Więc klamka zapadła-Akuszka z Dziewczynkami przyjeżdża li tylko dla Muszkieterków...:evil_lol: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A Tolcia i Belcia mają foteczki z wizyty u Bercika??? Bo foteczki "jożykowatego" są BOSKIE!!!:loveu: Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nie mają. Bo latałam za Bercikiem :lol: Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Za tak cudne zdjęcia Bercika-wybaczam ;):diabloti:....ale troszę żal- bo uwielbiam Twoje zdjęcia....:loveu: Quote
Celina12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziewczynki co u WAS??? Tak cichutko u Was-:shake: Quote
akucha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cichutko, bo jestem u mamy. A dziewczyny w domu. Załamałam się sopocką bulwą... Quote
Celina12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tak sobie od razu pomyślałam-Biedna :-(-i jamniczek tez jest :placz:. Co ci ludzie wyprawiają-wrrrrrrrrrrrr-chciałoby się gorzej powiedzieć:shake: Quote
akucha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I ja nie mogę jej wziąć :shake:, nawet na tymczas... Jak bedę już coś wiedziala, to poproszę Maupę. Quote
Celina12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wiesz ja bym się bała tymczasu-zakochałabym się i miałabym u siebie pełno psiaków...a z moją chorobą...nie podołam-ale nie mogę jak widzę jamnika...bulwę...:placz: Maupa pewnie pomoże a my Jej prawda???? Quote
Recommended Posts