Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spojrzenie naprawdę...:diabloti:..a klapek pewnie Ukochanego Pańcia...
Nio teraz widzę jak ślicznie ma podcięte pantalonki....Napoleon :evil_lol:

P.S.-Przecież napisała Cioteczka ,że kalpek TZ-ta a ja głupia pytam się....

Posted

Ja już tu umieram ze śmiechu fotki podziwiając, ale Ty Akucha to dziwne, że jeszcze funkcjonuszesz mając taakie klowniki w domciu..
Cudne szczęśliwe, kochane baby:loveu: :loveu: :loveu: Oby trzy!!!!!!!!

Posted

[quote name='akucha']
Jaką ma pogardę, w tych durnych ślepiach...

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/290/53c01b08884449e5.jpg[/IMG][/URL][/quote]
:shocked!: :shocked!: :shocked!: Sie boje

Posted

piłka, nie piłka,ale ją slicznie objemuje, tyle ze niepiłka to gorzej te czułosci zniosła :D
a ja w pierwszej chwili sie zastanawialam skad Ty takie odpustowe jojo sprzed lat wytrzasnelas, kiedys takie były oplecione gumkami, wypychane trociną - podobnie na pierwszy rzut oka, jak bomka ta wygladały :)))
Ech, az mnie ckliwosc ogarnęła......stare czasy...

Posted

Kasiu, co znaczy "oby trzy"??? Wiecej już nie będzie, bo do reszty zwariuję :evil_lol: Przecie ja taka sama, jak one :diabloti:
Obecnie:
- Tola siedzi przed swoim legowiskiem i śpiewa smętne pieśni, bo wewiór położył się na jej poduchę,
- Pyniulec szczeka, bo 5 min. temu dzwonił telefon,
- Belka lezy obok i chrapie jak chłop.

Kaerjot, nie bojaj się!!!! Ona nieszkodliwa, to pies pacyfista totalny jest :lol:

Posted

Nieustająco, bo ona sama wymyśla sobie powody do szczeku :diabloti:
Np.: telefon, budzik, samochód za oknem, spadający z parapetu wewiór nasz, prysznic, suszarka do włosów, i tak dalej... Pynia szczekucha jest, a jak się cieszy, że taka czujna jest, usmiech amerykański taki wtedy ma :evil_lol:

Posted

true, uśmiech iście w amerykanskim stylu :D Uwielbiam uśmiechnięte psy....:loveu:, ale co dziwne, bulwy, ktore z natury rzeczy mają lekko zgorzkniały ;) wyraz twarzy, też uwielbiam ;)
Jak się czlowiekowi gusty na tym dogo zmieniaja :D

Posted

Loozerko, bulwy tez się śmieją, ale wygladają... trzeba być koneserem chyba :diabloti:

Celinko, choinka stoi, bo ładna jest, szkoda wyrzucić... Może tak do grudnia wytrwa... No i wewiór taki w niej zakochany, niech ma swoje domowe drzewko...

Posted

wiem, ze się smieja :D :D, widzialam, booooosko, choć wyrafinowanie, lekko hallowenowo ;) Ale ich naturalny wyraz twarzy taki jest....wyniosły, powiedzialbym , lekko nadęto-snobistyczny :D
niektóre ludzie całe lata tę wyzszośc na twarzy cwiczą i nie wychodzi im tak, jak bulwom z przyrodzenia :D

a tu jeszcze prośba, dla tych, co u Senduli nie bywają- zagłosujcie na krakvecie, by pomoc schronisku w Ostródzie :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38474[/url]

Posted

Jaaaaaa żywotna ta chojka, jeszcze prawie cały roczek przed nią:evil_lol:

Akucha, reasumując to Was pięć a TZ jeden - [COLOR=paleturquoise]BIEDOLEK[/COLOR]
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
[COLOR=#afeeee][/COLOR]
[COLOR=#afeeee][/COLOR]

Posted

Cioteczki moje złote :loveu: :loveu: :loveu: Nasnie odcięły wiatry, tylko praca :cool3: Wczoraj wróciłam wieczorem i padłam... Teraz dopiero zaczyna u nas dmuchać!!!!! Do nas zawsze pogoda dociera z poślizgiem, co to będzie?!?!?!?! Wyje za oknem jak diabli...

Posted

Na Krakvecie zagłosowane:) A widziałyście cioteczki, że Ostróda w zasadzie nie ma konkurencji. Wszyscy prawie na nią głosują. [B]Loozerka [/B]dobrze działa:loveu:

Wiecie, ja mam jeszcze zdjęcia Pyni jak była w schronisku. Siedzą w albumie ze zdjęciami innych piesków i często je oglądam, wspominam spacerki z Pynią, jak się na kolanka zawsze pchała ale też jak sama siedziała w boksie podczas cieczki. I nacieszyć się nie mogę, że ją wzięłaś [B]Akuszko[/B]:loveu:

Wy to wszystkie cioteczki takie super jesteście, takie wielkie serca macie. Z Wami to na koniec świata można iść:p

Posted

iwlajn, ja tam nie przypisywałabym sobie zasług, tyle, że watek załozylam, a na szczęście dogomaniacy nie walcza sami ze sobą i potrafią sie zjednoczyc, gdy widzą, ze ktos potrzebuje pomocy. Dziewczyny zgromadzone wokoł Uciechowa robią świetną robotę propagując Ostrode :)
iwlajn....a na molosach bylas :D?