Celina12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Spojrzenie naprawdę...:diabloti:..a klapek pewnie Ukochanego Pańcia... Nio teraz widzę jak ślicznie ma podcięte pantalonki....Napoleon :evil_lol: P.S.-Przecież napisała Cioteczka ,że kalpek TZ-ta a ja głupia pytam się.... Quote
Kasia25 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja już tu umieram ze śmiechu fotki podziwiając, ale Ty Akucha to dziwne, że jeszcze funkcjonuszesz mając taakie klowniki w domciu.. Cudne szczęśliwe, kochane baby:loveu: :loveu: :loveu: Oby trzy!!!!!!!! Quote
kaerjot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='akucha'] Jaką ma pogardę, w tych durnych ślepiach... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/290/53c01b08884449e5.jpg[/IMG][/URL][/quote] :shocked!: :shocked!: :shocked!: Sie boje Quote
loozerka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 piłka, nie piłka,ale ją slicznie objemuje, tyle ze niepiłka to gorzej te czułosci zniosła :D a ja w pierwszej chwili sie zastanawialam skad Ty takie odpustowe jojo sprzed lat wytrzasnelas, kiedys takie były oplecione gumkami, wypychane trociną - podobnie na pierwszy rzut oka, jak bomka ta wygladały :))) Ech, az mnie ckliwosc ogarnęła......stare czasy... Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kasiu, co znaczy "oby trzy"??? Wiecej już nie będzie, bo do reszty zwariuję :evil_lol: Przecie ja taka sama, jak one :diabloti: Obecnie: - Tola siedzi przed swoim legowiskiem i śpiewa smętne pieśni, bo wewiór położył się na jej poduchę, - Pyniulec szczeka, bo 5 min. temu dzwonił telefon, - Belka lezy obok i chrapie jak chłop. Kaerjot, nie bojaj się!!!! Ona nieszkodliwa, to pies pacyfista totalny jest :lol: Quote
loozerka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='akucha']K Obecnie: - Pyniulec szczeka, bo 5 min. temu dzwonił telefon, [/QUOTE] A jak długo echo potrafi się nieśc :D? Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nieustająco, bo ona sama wymyśla sobie powody do szczeku :diabloti: Np.: telefon, budzik, samochód za oknem, spadający z parapetu wewiór nasz, prysznic, suszarka do włosów, i tak dalej... Pynia szczekucha jest, a jak się cieszy, że taka czujna jest, usmiech amerykański taki wtedy ma :evil_lol: Quote
loozerka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 true, uśmiech iście w amerykanskim stylu :D Uwielbiam uśmiechnięte psy....:loveu:, ale co dziwne, bulwy, ktore z natury rzeczy mają lekko zgorzkniały ;) wyraz twarzy, też uwielbiam ;) Jak się czlowiekowi gusty na tym dogo zmieniaja :D Quote
Celina12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pynia niedługo to i telefony odbierać sama będzie...moja Słodka... Choinka już jest choinką rozebraną??? Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Loozerko, bulwy tez się śmieją, ale wygladają... trzeba być koneserem chyba :diabloti: Celinko, choinka stoi, bo ładna jest, szkoda wyrzucić... Może tak do grudnia wytrwa... No i wewiór taki w niej zakochany, niech ma swoje domowe drzewko... Quote
loozerka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 wiem, ze się smieja :D :D, widzialam, booooosko, choć wyrafinowanie, lekko hallowenowo ;) Ale ich naturalny wyraz twarzy taki jest....wyniosły, powiedzialbym , lekko nadęto-snobistyczny :D niektóre ludzie całe lata tę wyzszośc na twarzy cwiczą i nie wychodzi im tak, jak bulwom z przyrodzenia :D a tu jeszcze prośba, dla tych, co u Senduli nie bywają- zagłosujcie na krakvecie, by pomoc schronisku w Ostródzie :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38474[/url] Quote
Celina12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Melduję posłusznie-zagłosowałam...:multi::multi: Choinko-trzymam za Ciebie kciuki-wytrwaj do grudnia...:diabloti: Quote
Kasia25 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jaaaaaa żywotna ta chojka, jeszcze prawie cały roczek przed nią:evil_lol: Akucha, reasumując to Was pięć a TZ jeden - [COLOR=paleturquoise]BIEDOLEK[/COLOR] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [COLOR=#afeeee][/COLOR] [COLOR=#afeeee][/COLOR] Quote
Celina12 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Rybki moje Kochane-uważajcie, bo znowu wieje...nie dajcie się wichurze dobrze??? Jak tam się czujecie-Mamcia i Tatko słuchają???:diabloti::diabloti:....jadłyście pierożki??? Quote
Kasia25 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Akucha, Ty się Ciociu odezwij wreszcie, bo ja tutaj się martwię, że Was na tej wsi porwało:roll: Quote
Neris Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Akuchę odcięło, Celince zwiało antenę... co to za życie doprawdy! Quote
akucha Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cioteczki moje złote :loveu: :loveu: :loveu: Nasnie odcięły wiatry, tylko praca :cool3: Wczoraj wróciłam wieczorem i padłam... Teraz dopiero zaczyna u nas dmuchać!!!!! Do nas zawsze pogoda dociera z poślizgiem, co to będzie?!?!?!?! Wyje za oknem jak diabli... Quote
Kar0la Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jesteś cioteczko.:laugh2_2: No trzymaj się mocno, bo u nas dmuchało nieźle. A jak tam dziewczynki? Quote
Celina12 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No właśnie-ja tyż pytałam i nie wiem-czy pewne Osoby są grzeczne..czy Dziewczynki pierogi jadły..:niewiem: Quote
iwlajn Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Na Krakvecie zagłosowane:) A widziałyście cioteczki, że Ostróda w zasadzie nie ma konkurencji. Wszyscy prawie na nią głosują. [B]Loozerka [/B]dobrze działa:loveu: Wiecie, ja mam jeszcze zdjęcia Pyni jak była w schronisku. Siedzą w albumie ze zdjęciami innych piesków i często je oglądam, wspominam spacerki z Pynią, jak się na kolanka zawsze pchała ale też jak sama siedziała w boksie podczas cieczki. I nacieszyć się nie mogę, że ją wzięłaś [B]Akuszko[/B]:loveu: Wy to wszystkie cioteczki takie super jesteście, takie wielkie serca macie. Z Wami to na koniec świata można iść:p Quote
loozerka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 iwlajn, ja tam nie przypisywałabym sobie zasług, tyle, że watek załozylam, a na szczęście dogomaniacy nie walcza sami ze sobą i potrafią sie zjednoczyc, gdy widzą, ze ktos potrzebuje pomocy. Dziewczyny zgromadzone wokoł Uciechowa robią świetną robotę propagując Ostrode :) iwlajn....a na molosach bylas :D? Quote
iwlajn Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Byłam, byłam. Ostróda i Uciechów wybrane:) Quote
Recommended Posts