Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie może zacząć?
a do Ciebie,to ani z fajka,ani z Lorką,ani z łopianem,ani z hasiorem,juz nie mówiąc o Sadze.

[COLOR=cyan]hahahahha,wiesz,jak to by sie skonczyło,Koks zaliczyłby 15 wieczornych spacerów.[/COLOR]

Posted

nie może.

Do mnie można i z Lorką i z Łopianem i z Hasiorem i z Sagą. Tylko bez fajek. I w kagańcach, żeby rzeźni nie było. Ale ilość mi nie przeszkadza.

[COLOR=cyan]Wiesz, że on nie miałby nic na przeciwko[/COLOR]

Posted

Słuchajcie,zapraszam do mnie po prostu. Skończyłąm się przeprowadzać o 2 w nocy,kiedy się okazało, że w kamienicy w mieszkaniu jest tylko grzejnik elektryczny w 1 pokoju. Nie ma kaloryferów, pieca nic. Spałam w kurtce puchowej i pod kocami. JAk będzie nas więdzej, Sagi, Lorki, Florki i inne orki to jest szansa, że nie zejdę z wyziębienia organizmu...

a Pynia to by grzała tą włochatą doopkaaaaaa pmocyyy:P

Posted

Mnie tez ZNOWU czeka przeprowadzka za miesiac... I to na osiedle, ktore znajduje sie po drugiej stronie Odry... czyli daleko..
ale oszcezdzimy kupe kasy na wynajmie, bo to chata znajomego:) i ma miejskie ogrzewanie;)

Posted

No to współczuje Betbet.
Gdy kiedys mieszkałam w chacie-wiatrochronie,bo tylko taką role spełniała,to namiętnie czytałam książki o górskich wyprawach w zimie . Był klimat.

Posted

Betbet rany uciekaj stamtąd! nienawidzę zimna!

Pseudo haszcz zostanie w domu. On się nie nadaje, jeżeli chodzi o psy to nawet jakby go żarły to on bedzie leżał. Tylko z uporem maniaka będzie chciał się opiekować Gameciakiem. Będzie go mył, sprawdzał co jadł, czy ma sucho i nie wiem co jeszcze.

Szkoda, że pogoda taka, bo by się towarzystwo w łąki puściło.

Posted

[quote name='brazowa1']Dobrze,dobrze,ale może wróćmy do tematu wątku,czyli do Pyni.[/QUOTE]

Pynię oczywiście też zapraszamy, jeśli chce może Akuchę zabrać ;)

Właśnie Akuszko , kiedy nad morze zawitasz?

Posted

[quote name='Kasia25']
Pseudo haszcz zostanie w domu. On się nie nadaje, jeżeli chodzi o psy to nawet jakby go żarły to on bedzie leżał. Tylko z uporem maniaka będzie chciał się opiekować Gameciakiem. Będzie go mył, sprawdzał co jadł, czy ma sucho i nie wiem co jeszcze.
[/QUOTE]
a uśpi dziecko?

Posted

Mój TZ mi zabronił przyjmowania czegokolwiek od Wioli ze schronu:roflt:(przykro mi Brazowa, mozesz pisać że jesteś z G.) niektórym nie przetłumaczysz.
TZ mi zakomunikował, że po każdym spotkaniu będzie rewizja, żadnych ptaków, chomików, Much. Więc aby mu umilić np. sobotę, możemy mu dostarczyć Gameciaka, Koksa, Sagę, Lorkę nad wszystkimi oczywiście będzie górował niezmordowany Kamilek z pupilkiem swoim:megagrin::megagrin::megagrin:.

Posted

[LEFT]O rany, Betbet, moje bachory marzą o króliczku:) Ale udaje mi się im wmówić, że kot zjadłby króliczka i póki co w to wierzą. Ciekawe, czy TZ też marzy o króliczku... Chyba zaraz go spytam.
[/LEFT]

Posted

Szuwar, na pewno marzy. Urodzin przypadkiem nie ma:evil_lol:

Ja nie mogę ani chomika, ani królika, bo mój kundel sobie sam drzwi otwiera, jak jesteśmy w pracy. Nie mam nawet piwnicy, żeby sobie zwierzątko tam spokojnie pobyło jak nas nie ma. Takie fajne mieszkanie kupiłam bez piwnicy, bez balkonu za to z sektą za ścianą:p

Posted

To witaj w klubie, boj a wynajęłam mieszkanie na zime bez kaloryferów, ale za to z zapasem pajęczyn na najbliższy rok i łazienką bez łazienki. Królik znalazł DT u Kany. Jeeeee

Posted

A ja mam za to trawkę za oknem, taki mały ogródeczek, trawkę muszę kosić ale chodzić po niej nie mogę, bo się niszczy:evil_lol: Sekta czuwa:diabloti:

Betbet poka króliczka, fajnie że znalazł DT, ciekawe co na to TZ Szuwar, oby się nie załamał.