brazowa1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 a panowie rozróby Toli,nie uważaja za uroczą? Quote
akucha Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Nie, Tola jest upierdliwa do bólu i nie respektuje zadnych zasad moralnych. Kasiu, nie mogłabyś być właścicielką bulwy, no niestety. Ciamkanie uszu to ich wielka namiętność, każdej, którą znam. Właściciel cały należy do bulwiszona i nie ma prawa się czemukolwiek przeciwstawiać - to naczelna zasada i gwarancja szczęścia paskudy. A przecież psy muszą być szczęśliwe, prawda? Celinko, Zu trochę lepiej. Skórę na grzbiecie ma miejscami jak pancernik. Dostała szampon, krem do ciała, balsam... hmmm, muszę ją pilingować, taka harabina. Jeszcze przez 3 dni zastrzyki. Quote
akucha Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Gabi, masz 100% bulwiszona! :evil_lol: Tola w wersji XL. Gdy jedziemy autem, to ona opiera się łapami o fotele i ćmoka nas na zmianę, prawo, lewo, lewo, prawo... Quote
akucha Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a jak widzi rowerzystę, albo, co nie daj Bosze, psa na horyzoncie - to nie szczeka? Byłaby klonem Toli. Quote
Betbet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 co do rowerów.. Brązia uważaj tam u siebie na dzielnicy...jak przejeżdżasz przez światła...zielone miałam...jeden się zatrzymał, drugi go wyprzedził... dużo huku, szczęścia i bólu... Quote
Celina12 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Betbet']co do rowerów.. Brązia uważaj tam u siebie na dzielnicy...jak przejeżdżasz przez światła...zielone miałam...jeden się zatrzymał, drugi go wyprzedził... dużo huku, szczęścia i bólu...[/QUOTE] Matko..co się stało???? Quote
gameta Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Betbet']co do rowerów.. Brązia uważaj tam u siebie na dzielnicy...jak przejeżdżasz przez światła...zielone miałam...jeden się zatrzymał, drugi go wyprzedził... dużo huku, szczęścia i bólu...[/QUOTE] Mam nadzieję, że wezwałaś policję ? Quote
Betbet Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nie..byłam w takim szoku że nic nie widziałam, nic nie wiedziałam...ponoć był tłum gapiów, ktoś tam znajomy widział z daleka ale ja totalny szok. Martwiłam się tylko rowerem, bo pożyczony. No i jakoś wsiadłam na niego,pojechałam...Dopiero po 2 h odezwał się ból..no i pogotowie,bla bla bla...sina ale cała...uffff Quote
gameta Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Betbet ale Tobie się należy odszkodowanie a gnojkowi kara itp... nie masz ochoty zgłosić na policję teraz? Quote
Betbet Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Chyba już jest za późno, gameto z tego co się dowiadywałam. A ja nie mam nic złamanego żeby odszkodowanie. My tą samą drogą jeździmy z Brązową..ścieżka rowerowa, światła, wszystko gra...więc ostrzegam...byłam czujna, rozglądałam się, a przepuszczana przejechałam no i... Quote
akucha Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Biedny Betbecik, no. Kierowca złamał prawo, nalezy mu się mandat jak nic. Jesli potłuczenia czynią Cie niezdolną do pracy przez 7 dni - to potwiardza lekarz - należy Ci się odszodowanie jak nic. Nie odpuszczaj Betbet. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kierowca powinien uważać ale z tego co mi wiadomo to niewolno przejeżdżać przez pasy rowerem trzeba z niego zsiąść((. Niedawno policja mnie spisała za to przewinienie ;) Quote
Betbet Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 wolno jeśli to ścieżka rowerowa ze światłami...no ale po ptakach... bo zdolna do pracy jestem...w pracy zresztą siedzę właśnie Quote
Bila Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Betbet']wolno jeśli to ścieżka rowerowa ze światłami...no ale po ptakach... bo zdolna do pracy jestem...w pracy zresztą siedzę właśnie[/QUOTE] Kuna, nie mogłaś poudawać, że pourazowa jesteś? Chociaż coś byś z tego miała, oprócz siniaków:shake: Quote
akucha Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 GŁOWA!!!! To najlepsze alibi, bół, zawroty, mdłości - kto to sprawdzi? depresja powypadkowa, no... ja bym nasciemniała. Tlenu ciotki, zdycham z goraca :placz: Quote
Bila Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='akucha'] Tlenu ciotki, zdycham z goraca :placz:[/QUOTE] Ja najchętniej, to bym się do Monarowej butli dzisiaj podłączyła:roll: Quote
Celina12 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ...też tak myślę....czasami dolegliwości pojawiają się nie od razu....a pościemniać zawsze można...:oops::razz: U nas też parówka,ale zapowiadają nadciąganie ostrej burzy,która jutro doleci do WAS....deszczu....deszczu..... Quote
Bila Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='akucha']A on się nie nagrzewa? Ten tlen oczywiście.[/QUOTE] Nie dobijaj mnie:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No co? zastanawiam się tylko. Cały dzień leję na siebie wodę, wygladam jak strzyga, serio. Jestem z Zu na wygnaniu u rodziców, w bloku. I zdycham. Dziki człowiek jednak ze mnie, miasto mi nie służy. Ale kudłata jeszcze nie jestem. Quote
Celina12 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Akuszko-zrób se wygnanie do mnie....basenik jest...nawet żabę załatwię dla Toli-tylko musi siedziec w wyznaczonym miejscu :diabloti: Quote
akucha Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Celinko, Tola ma szlaban na wodne akweny. To czub :evil_lol: Mielismy kupić im basen, ale to bez sensu przy takim psie. Co po basenie, jesli udaru słonecznego moze dostać? Siedzi w wodzie po szyję, a czerep grzeje. Quote
Kar0la Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Akucha to parasol do basenu w komplecie. I czerep będzie w cieniu. :lol: Quote
Celina12 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 To samo pomyślałam-Wiki ma parasol ale i czapeczkę-wysłać Toli coś po WIKI????:evil_lol::diabloti: Quote
ockhama Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='akucha']GŁOWA!!!! To najlepsze alibi, bół, zawroty, mdłości - kto to sprawdzi? depresja powypadkowa, [B]no... ja bym nasciemniała[/B]. Tlenu ciotki, zdycham z goraca :placz:[/QUOTE] no wiesz Joanno :crazyeye: naściemniałabyś? :mdleje: ludziska to czytają... tu na dogo i tak dość ściemniania na maxa... zwalę to na brak... tlenu... :diabloti: Quote
Recommended Posts