Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech... Dzisiaj miałam w domu dzień żebractwa :cool3: Zachcialo mi się racuchów z jabłkami... To, co wyprawiały sierściuchy doprowadzi mnie kiedyś do anoreksji :evil_lol: Zaczęły prosiaki, a skończyły wszystkie cztery, nawet kotka kradła je z talerza :-o Przecież je karmię, gotuję, staram się :mad:
A one wolą bomby kaloryczne, no...

A Pynia co chwilę...

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img45.imageshack.us/img45/905/dsc02431ok7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Macha łapkami, a siedzi na doopce - i jeszcze się śmieje!!!! Nauczyły ją te maszkarony :mad:

Nie dałam, było tyle płaczu... wszystkie trzy obrażone siedzą z Tz-etem... Została ze mną tylko kotka...

Celinko, dyżuruje trochę na PWP, tak skaczę po działach :lol:

Posted

Wiem,wiem bo i moje jamniorki odwiedzasz-dziekuję-Kasieńko Tobie też.Mój Bemolek
[*]-tez tak jak Pynia siedział na tłuściutkiej doopce,łapciami przebierał i prosił o jeszcze-a potrafił w takiej pozie wytrzymać dłuuuuugo.Pynia słodziutka jest i tyle a prosiaczki przeurocze.

Posted

Pynia zasypia u siebie, ale w nocy jakimś trafem :razz: ląduje w łóżeczku w - środeczku z głowa na podusi :loveu: Jak ona to robi... :niewiem:

Tak musimy pomóc Tince!!! Pyni kotek tak sie nazywa, kochamy wszystkie Tiny!!!

Posted

Pynia schudła... bo ją wyczesałam :evil_lol: Ona nie jest już tak "wałeczkowata", sporo gania i straaaasznie szczeka!!!! Ma jakąś alergię na dzwiek telefonu, przybiega do mnie, skacze, piszczy, muszę biec, zeby jej nie stresować... Jak rozmawiam, to siedzi i popiskuje... Może ten dzwięk z czymś jej się kojarzy...

Posted

Ale naszej Pyni trafilo sie doborowe towarzystwo.. Nawet jej sie nie snilo . ze bedzie miala takich kumpli.. Co dom to dom ,a nie schron, Tam tez miala swoich znajomych z celi , jak sie to mowi , ale teraz na spokojnie moze sie zaprzyjazniac z domownikami pozdrawiam ,
Czasem wychodze z kontekstu , ale to dlatego ze goni mnie czas.. pozdrawiam

Posted

:mad: :mad: :mad: a ja to juz od jakiegoś czasu mialam wrazenie, ze coś mi umyka, te kaftany, ludowe przyspiewki i w ogole jakies fragmentaryczne byly. A mi glupiej się wydawalo, ze to przez to zalatanie mi gdzies watek sie rozpełza. A tu Kolo gospodyn wiejskich w innym lokalu se zebranie ucielo nic nie mowiac u Rudej Sendi !!!
To jak juz bedzie mi się wydawalo, ze ja chyba nie z tej bajki, bede wiedziala gdzie szukac towarzystwa :D
Akucha- prosiaki cudowne, jak przyjedziesz do Szczytna z kluchami i pynia to chyba Cie nie przeoczę. Chociaz po Odrodzenia nie chodze- to nie dla mojego wariata teren ;)
W ogole okazuje się ze Mazury to nie taki konec swiata i ludziskow to skoro, nawet Neris tu przyjezdza....Neris- Vanika wynajmujesz 11 osobowego na przejazd ?:evil_lol:

Posted

Towarzystwo będzie chyba po różnych wątkach latało-zbieramy coraz więcej ludzi do Oskarowego filmu z naszego rajdu po krainach Polski.Po kaftanach przyszła kolej na pantalony "ala PYNIA" -z "falbankom" .:evil_lol:

Posted

Neris też przyjeżdża do Szczytna??
Przecież tu trzeba jakieś spotkanko zrobić.
Zobaczyć całe towarzystwo na żywo.
Akucha kiedy prosiaki + pantalonik będą w Szczytnie??
Dawaj cynk.