Kasia25 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Akucha, foty oczywiście fenomenalne!!! ale ja niestety nie mogę ich oglądać:shake: bo jak sobie wyobraże, oponki doczepione do prosiaków............. to tak się trzęse, że niebawem się rozpadne:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Celina12 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pynia Pawik-rozkoszna jest-jutro robię sesję zdjęciową moim jamniorom-pozazdrościłam Ci tych jesiennych kolorów:evil_lol: Quote
akucha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dlaczego nie możesz Kasiu???? Nie widac? Oponki są powalające :evillaug: :evillaug: :evillaug: A jeszcze michelinki, ryczałam, jak bóbr!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Pania Akucha czyta doklanie.:cool3: Kasia nie moze czytac,bo peka. Widac ruch,jak sie prosial zawija w pędzie . :lol: Quote
Celina12 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a jeszcze niesione na noszach przez Strong Menów?a o sprośnych piosenkach jamników?:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:a o plecaczkach ze śniadankiem?a o Pyni w karocy?....itp? Quote
akucha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 brazowa1 napisał(a):Pania Akucha czyta doklanie.:cool3: Kasia nie moze czytac,bo peka. Widac ruch,jak sie prosial zawija w pędzie . :lol: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A tak sie starałam :mdleje: :mdleje: :mdleje: Patrz na łapki... Quote
Kasia25 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nie zapominajcie o pędzącym autokarze w kaftanie!!! Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ja to na serio pisalam! Bez szyderstwa żadnego! :lol: Gna! jak strzała :roflt: A na serio-wierze,ze bulwy zachecaja Pynie do zabawy.Sa takie rozrywkowe :loveu: Quote
akucha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Brazowa, bo ja bałam się o tą jej łapkę, ale ona ma takie zrywy i skacze wysoko... Zawsze trochę się boję, ze coś sobie zrobi... Gna jak strzała, dokładnie i wskakuje na wysokie murki!!! Dzisiaj zbierały sobie z Tolką jabłka pod drzewem i jadły :lol: Quote
Celina12 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Prosiaki-jeżyki-zbierają sobie jabłuszka:evil_lol: Quote
Kar0la Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Akucha masz z nimi wesoło. :evil_lol: Pynia torpeda i dwa melancholijne prosiaki. Wiedziałam, że tam jest koopa. Moje też się dzisiaj wytarzały..niestety.:roll: Quote
akucha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dlaczego te koopy tak smierdzą :angryy: Mogłyby się wietrzyć, przecież na swieżym powietrzu leżą... Pynia mnie zaskakuje :lol:, ja myślałam, że ona będzie takie ciepłe kluseczki, a to wesołek i rozrabiaka :loveu: Pasuje do prosiaków jak ulał!!!! I ma swoje zdanie!!! Teraz modli się w kuchni do garnka, w którym gotuje sie kurczak :razz: Quote
Kar0la Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Mojej Gabi brakuje zabawowego psiaka do zabawy.:evil_lol: Tola pobawi się z nią trochę i idzie spać, a Gabi zaczepia mnie.:roll: Na dworze jak dorwie piłkę to może trobić ze 30 okrążeń pod rząd po całym ogródku. Tola kiedyś bawiła się więcęj, a teraz doopka przytyła to lepiej poleżeć. Quote
Celina12 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gotowane kurczaczki,piłeczki,doopeczki-a na ogonkach wstążeczki :diabloti: Quote
akucha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kar0la, bo Tolcia jest miłośniczką piłek!!!! Prosiaki też, to ukochana zabawka!!! Bela to by zacharczała i zasapała sie na amen, gdybym jej nie zabierała... Są psy, które nie potrafia bawić się z innymi i Tolcia taka jest, a piłka, to jej żywioł :lol: Gabi proponuję prosiaka :shiny: :shiny: :shiny: Mój TZ-et sam stwierdził, jak rozpaczałam nad Pynią, że dwa, czy trzy psy - nie ma różnicy :diabloti: Myślałam, że się przesłyszałam, byłam w takim szoku.... On zaczyna wychowywac Pynię, gdy myśli, ze ja nie widzę... Dzisiaj: Pynia, nie zabieraj kostki Toli, leżysz przecież na swojej :evil_lol: Pynia, daj buzi Toli, nie kłóćcie się :evil_lol: :evil_lol: (bo prosiaki, gdy sie kłóćą, to pźniej liżą sobie pyszczki i Tolka też tak przeprasza Pynię) Pyniu, ładnie czekaj, zaraz dostaniesz przysmaczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (a Pynia uskutecznia tańce wywijańce) Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 TZ jest fajny!:multi: Poznalam! Celinka ,jak sie fajnie wpasowalas w grono gospodyn wiejskich. Przysmaczki,przysmaczki,a potem gruba doopka. Quote
Kar0la Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Akurat, a Pynia chyba miała schudnąć? :-D Fajny ten Twój TZ . Mój ostanio mnie zadziwił jak moja mama zaczęła podgadywać, że zabierze sobie Tolę. Powiedziałam, że nie oddam, a moja mama mówi, że zapyta mojego TZ, bo on na pewno z miłą chęcią i ...się przeliczyła. Powiedział, że Toli nie odda. :megagrin: Quote
Kasia25 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tak Akucha Twój TZ fajny jest, a mój to brzydal! Oczywiście nie taki brzydal, jak wet-zbuk, bo to nie ma co porównywać! Ale wiecie co on robi??!!!:-o Jak goście przychodzą, to on mówi, wybierzcie sobie psa, którego chcecie, Rudy czy SZaroburY? Ostatnio kolega, go zdziwił, bo żone wybrał:evil_lol: I dobrze mu tak, jakoś już zaprzestał propozycji:diabloti: Quote
Celina12 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 To ujawnił nam się TZ-brzydal i fajny-musimy to zaakceptować.Kasieńko Twój TZ okazał się zazdrośnikiem i pewnie jakby przyszło co do czego psinki żadnej by nie oddał-tak właśnie mają Ci co się zowią FACETAMI...:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Oj,Kasia,dobrze,ze Twoj TZ Dogo nie czytuje......:lol: Gada,gada;zabierzcie,ktorego chcecie,ale co? w domu trzyma,na spacer wyjdzie,na jedzonko dla suniek zarobi.Dobry chłop! Quote
Kasia25 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zarobi, zarobi a że ja mu o 6 kawkę podaje, tego nie liczy:evil_lol: No mam nadzieję, że nigdy tu nie zajrzy:diabloti: Nie oddał by psinki, bo on tak naprawdę to już te dwie kudłate kocha. A wiecie ostatnio na wykładach kumpel mu powiedział - Ty stary dobrze masz, bo albo na rękawie blondyna, albo ruda:evil_lol: Quote
Recommended Posts